Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bunu daha önce buraya post etmemiştim (ghald gelip dövücek şimdi :P), madem artık aramızda kızlar var diye övünüyoruz, onlara da böyle bir kıyağımız olsun bari... aşağıdaki yazı kasım 1999'da Non Serviam'da yayınlanmıştır. yani "kızları nasıl tavlamalı" ile, "karşı cinsle nasıl tanışmalı"nın tam ortasında. enjoy! girl power! ------------------------------------ erkekleri nasıl tavlamalı / Emaleth Edited by Ghaldszar: Küsüz müsüz ama yine de yazını siteye ekledim. Sen bir daha buraya yazı gönderme bak bakalım ördeği üstüne salıyo muyum, salmıyo muyum :) [Bu mesaj Emaleth tarafından 13 October 2003 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ghaldszar tarafından 20 October 2003 06:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 emaleth yapma allah askına erkeklerı tavlamak dunyanın en kolay ısı olsa gerek...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Jane Tarzan Jane Tarzan Modern İlkel[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 kuyruklu yalan *!savunmaya gecer *[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ehhehe o laf horace indi galiba erkegi eve atmanin yollari gibi bi baslik acmisti eheh cok gulmustum[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 iyi de arkadaşlar, herifi bi gecelik ya da belli bi zaman dilimlik bağlamaktan bahsetmiyoruz ki, baya kölemiz haline gelmesinden, aşkımızdan ölmesinden bahsediyoruz. belki bilmiyorsunuz ama biz hanımlar da bazen uzaktan beğenir, açılma ve bağlama problemi yaşarız. sizin gibi ortalıkta höynkürmüyoruz o kadar :P bizim durumumuzda, ilk adımı atmak kolay, gerisini adam gibi getirmek zordur, bilmem anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ema apla sen benı guldurdun alalhta senı guldursun ınsalalh.. (bu arada sadece topıc ıcın soyluyom)(ayrıca ıkınce kez fln goruyom bu topıcı) ..... bu bana snu hatırlattı seınfeld de bı bolum: jerry show da anlatıyo: kadınlar hep nerde ıyı erkek bulucaklarını fln sorarlar bız BURDAYIZ her yerdezı sıze hızmet etmek ıcın ugrasıyoruz.. KORNA CALIYORUZ :)... sufer bı bolumdu ahhh ahh ..... hem bence azmonun dedıgı dogru madem bı aksam degıl hep baglamak ıstıyosun kendıne hep solye aynı lafı her seferınde kasılık "ok" olmazssa... olmazsa sey..... :P ..... cıddı cvp vermek gerekırse: kendınız olun yeter..[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 en kolay yöntem "göster ama verme" çok basit ve işler bir taktik bu arada erkek milletini "kutu hastası" bir tür olarak tanımlayacak olursak gayet de uyumlu bir uygulama olabiliyor. erkeklerin çoğunun (hatta alayının) sınavı kazanmak için değilde kız tavlama ümidiyle dershane kapılarını aşındırdığını düşünecek olursak... evet haklıyım sanırım ee şair ne demiş *!kalbinden vurulmuş yatıyor, bir kutu uğruna ya rab! ne güneşler batıyor* özetimiz bu mudur? budur[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 olay bilimsel olarak da "- bu aksam bize gelsene... - ok... " bundan ibarettir, kasmaya gerek yoktur. olimpiyat stadında vadaaa çok, karşı cinsin endişesi olmasın.[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Ehuaeh Güne yüzümde salak bir tebessümle başladım yine, eline sağlık =] Özlemeye başlamıştık iyice, sene oldu hakikaten. Hayır okumadım ben, ne okiicam bayanlara yazılmış bir yazıyı, Ema'nın nickini görünce gülümsedim[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ahahuheuaheuahahahahaha hauhuahauaaaha : "............Bu hıyarların büyük bir çoğunluğu, bir avuç (daha fazla da olabilir tabii ;) ) pamuk et için Kaf Dağı'na çıkmaya hazırdır.............."[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ema bu taktikleri okuyup da beni bu taktiklerle tavlayabilen insana bir milyon dolar (rakamla: 1.000.000 $) vereceğim... ciddi kural: Bazı erkekler hayalperesttir, olmadık şeylerin peşinden giderler. Onların aklında bir silüet vardır ama gerisi yoktur. Bayanlar bu durumda yapmanız gerekne şey o silüetin siz olduğüunuza bu salağı kandırmak olacaktır. Ayrıca bu tür insanlar gönül adamıdır. Her şeyden önce onlara yakın olacak, olarla bir şeyleri paylaşacak, (çok sık olmasada) sevildiğini hatırlatacak birini ararlar, hatta dünyada birinin kendisini sevdiğini bilmesi bile bu salağı mutlu eder. Bu tür erkekler omuzlarını yastık yapacak kızlar ister, saatlerce bir bankta öylece oturup manzara seyretmek isterler. Bir kıza gidip de "Ben seni seviyom çıkalım" kesinlikle diyemezler, hep özel bir anı kurgularlar kafalarında, yada kızdan çok açık ve seçik bir işaret beklerler. Tabiii bu gariplerin hayatları kurgular ve hayaller içinde olduğundan sap sap kalırlar. işte bu güruh en kolay avlanılabilecek olmasına rağmen avlanılamaz gibi dururlar, çünkü bir zamanlar çok kötü bir acı çekmişlerdir ve bu yüzden de doğru kişi olacak olmayacak diye sevdiklerini fazla da belli edemezler evet benden bu kadar söz emaleth de[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 hmmmm fakat yine de ofansif ifadeler hic de az degil. ayni mahiyette bir yaziyi bir erkek kadinlar hakkinda yazsa simdiye silinmis, kitlenmisti[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 @babacum Şu olaya da dikkatini çekerim ki yazıda en takdir ettiğim kısım. ardında ciddi bi bekgrant olduunu düşünüyorum: "O kendinden emin, peşinden onlarca genç adamı koşturan ve hatta tercihen süründüren kuul kadın gidiyor, yerine bir anda gözlerinin içi pır pır eden, insanın karşısında ürkek bir tafşan gibi duran, zarar görmemek için kendini sargı bezleriyle sarmalamaya çalışırken bezin ucuna basıp düşen, korunmaya ve sevilmeye muhtaç, sevilesi ve dudaklarına minik buseler kondurulası bir küçücük kadıncık geliyor. Karşınızdaki hedef erkekin de korumacı, govvetli, errrkekkk tarafları kabarıyor... Kafanızı hafifçe uzatın, kapatın gözünüzü güzelim, hooooppp, oldu bu iş... " Yani bu kadar mı formülize canım a-aaa...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 13 October 2003 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Abi yıllardır bu hatun kısmısının elinde ortak bi el kitabı olduundan şüpheleniyordum ahanda faili burdaymış işte.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: unity100, 13 October 2003 13:17 tarihinde demiş ki: hmmmm fakat yine de ofansif ifadeler hic de az degil. ayni mahiyette bir yaziyi bir erkek kadinlar hakkinda yazsa simdiye silinmis, kitlenmistiyapma be güzelim! şakayla karışık takılmalar onlar, ki benzerleri her daim "kızlar paraya bakar", "kızlar bilgisayardan anlamaz" minvalli sohbetlerle dile getirilmiştir kızlar için de. onlara da dokunmadık, bunlara da dokundurmayız evelallah... şakayla kaka arasındaki farkı bilen bir community olduğumuzu düşünmek istiyorum naçizane. babacum: horace vermiş cevabı şekerim. daha ne diyim bilmem. ben kimseye "olmadığın gibi ol" demiyorum ki. hatta başka bi yazımdan quote yapayım size hemen konuyla ilgili: said: Kendinizi Filiz Akın gibi hissedip, Marilyn Manson gibi göstermeye çalışırsanız, en iyi ihtimalle Ciguli gibi görünürsünüz. horace: aslansın, kaplansın. unutmam bunu ben :) sad: yok ööle bişey! valla bak... *!masum masum gözlerini kırpıştırır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 karsi cinsin esprili yazilarinda da ayni esnekligi gorecegimizi anliyorum[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 daha önce zaten görmüş olduğunuzu da anlamalısın ayrıca ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ornegin ben bilmeden `abi` diye hitab ettigimde karsi cinsin bi `pipimi` koparmadigi kaliyor. ben kadinlarin esitlik kavramini idrak edemedigini dusunmeye basladim. hersey esit, ama dolmusa binince soyle yan gozle bakmaya basliyorlar yer verecek mi gibisinden. psi-baski resmen. e hani esittik ? esit sartlar altinda ise gidip gelmiycek mi insanlar. yok oyle olmiycaksa niye esit maas olsun ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 2 elin parmaklarından az sayıda çiçeğimiz var, izin verin rahat konuşsunlar. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Absolut, 13 October 2003 13:47 tarihinde demiş ki: 2 elin parmaklarından az sayıda çiçeğimiz var, izin verin rahat konuşsunlar. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting demokrasi, esitlik diyorum. esitlik olacaksa her alanda her sekilde uygulamali ve uygulatmaliyiz. aksi takdirde kadin erkek esitligi fasa fiso olur.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bi kere de boyle gormemek lazim cicegimiz diye ayri bir seymis gibi. biz insaniz, hepimiz esitiz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bana rahatlıkla abi diyebilirsin yuniti, için rahat olsun :P şaka bi yana, bi zahmet garip genellemelerden kaçınalım. bu forumda 905867 defa "kadınlar neden bilgisayardan anlamaz", "kadınlara erkekler arasındaki farklar" filan gibisinden, gereğinden fazla "gergin" hanımları "üzebilecek" mesajlar/threadler oldu. kimse de çıkıp bik-bik etmedi. hatta benim bi tane açmışlığım bile vardır yanlış hatırlamıyorsam. bana burda bin tane link verdirme şimdi, gerek yok. okudun mu yazıyı, eğlendin mi? tamamdır o kadarı... gerisi bu threadin konusunu aşar. başka bir threadde belki konuşulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 okumadim uzundu bir de yarisindan sonra offande oldugumu hissettim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 hatta şimdi düşününce aklıma geldi: sanırım ilk defa erkeklere çatan bir yazı yayınlanıyor forumda. daha ilk durumda böyle tepki almak da ilginçmiş :)) alışık değilsiniz bakıyorum kadın gözüyle görülmeye hı? *!sataşır* :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar