SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 e tabi acanım...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Redogski, 09 Kasım 2005 15:31 tarihinde demiş ki: beşiktaşlı değil her takıma aynı mesafede. FB Olmasın ?[signature][hline]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 @Sea senin özdeyişler maalesef :( bende vardı ama bulamadım[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: paspatur, 09 Kasım 2005 19:32 tarihinde demiş ki: @Sea senin özdeyişler maalesef :( bende vardı ama bulamadım buldum yinede saol sende istersen http://www.mkutup.gov.tr/deyisler-eng.html[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ok işe yarar[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 23 Nisan site tasarım yarışması vardı 3 sene önce yapmıştım bir şeyler hem ingilizce hemde türkçe olarak :D Atatürk'ün 5-6 sözü vardı İngilizce 1 hafta aramıştım nette bulmuştum arşivlerden bulursam koyarım buraya ki sanmıyorum :( Şu takım mevzusunu bitirin.Hala fenerli gelmiş fenerlidir diyiyor,biri bjklidir diyiyor.Neye inanacağımı şaşırdım :) Bildiğim tek şey Atatürk takım tutmaz ama tüm TÜRK takımlarına destek verirdi.BJK ve Fenerbahçe'nin gelişmesinde büyük roller oynadığı için bu iki taraf kavga etmektedir diye biliyorum...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Atatürk şu takımı tutardı bu takımı tutardı diyenler lütfen kendilerini tatmin edecek başka işlerle uğraşsınlar.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar