elazul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 dünden beri ne serverlar adam gibi açıldı nede offical siteye adam gibi girilebildi accountum bitmiş dün ödeme yapacam site çökmüş ne zaman gelir bi bilen varmı?[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 maintanence gunu degil mi bugun euda?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Serverlarda bir problem yok dunden beri bakım dışında. Account managementta sorun herhalde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bence yanıtı resmi forumlarda arasan daha rahat bulursun.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 serverlar bende offline gözüküo server statusda hepsi hemde account management a girisoun site çöktü fln dio sora acaip değişik bi hata verio maintance dün gece idi abi ya ama hala devam edio galiba[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 iyi iyi.su an oynayamıyorum bari kimse oynamasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 realmlar realm statusda on gözüküo ama hala account manage e giremiom offical sitede bişiden bahsetmiolarki serverlar gene down gözüküo [signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? [Bu mesaj elazul tarafından 09 Kasım 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar