innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bende sufer bi nick kaptım, shadows <- rogue icin (Bence güzel nick) wizy <- benim bıdık gnome mage icin (ana karakterim) silverarrow <- hunter :) ben giremiyorum yalnız net bglantım feci derecede kötü, 6000 ms gibi komik latecy var, adsle geciş yapana dek uzak kalacagım sanırım wowdan, arada bi kontrol için giriyorum beni online görürseniz msg atıverin, friendliste ekliim sizi, laflarız arada :) [Bu mesaj innkeeper tarafından 25 Ekim 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 normal serverdaki tek fark /pvp yazarak pvp modunda dolaşmamı ?[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ben geçen bi foruma yazmıştım, hakkaten güzel. benim de level 9 dwarf priest'im var. Arada canım sıkılınca girip yarım saat oynayıp çıkıyorum. Karakter adı "Mir".[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ee benden baska sureklı bu realmde oynıyan bırılerı yokmu[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Ben arada yarım saat falan girip çıkıyorum, level 12 oldu char.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben varım viktor lvl 19 druid var elf nickim Gosu msg at muhabbet ederiz guilde alırım seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 iyi olur valla sıkıldım tek baısma dun 15 level charla fantazı yapıp booty bayden stormwınd e gıttım sen dusun nasıl sıktıgını eheh :)[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Peki Pvp serverlarla kıyasladığınızda nasıl ortam ? Gank yemiyoruz bu bir +, peki eksileri var mı ?[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bende bir soru sorayım, Horde tarafında oynayanınız varmı ?[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Velron Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Demorag ud-warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bende bi alt karakter acıcamda ne acsam karar veremedim :) bi sürü serverda bi sürü farklı alt var daha önce denemedigim bisey acıcam burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bende hala kararsızım. Wow'dan soğuduğum ve bırakmaya yakın olduğum şu günlerde zevk alabileceğim tek class olduğuna karar kıldığım warrior açmak istiyorum. Fakat gel görki allymı hordemu taurenmi humanmı elfmi dwarfmı diye kararsız bir şekilde kalmış bulunmaktayım. Nordrassil'in istatistiklerine baktığımda Horde olmayı daha çok istiyorum, nedeni ise Ally'lara oranla Horde'ların sayısının az oluşu. Birde bu konuda şu sorum olacak, Horde'un sayısının az oluşu BG'lerde bana ne gibi bir yarar/zarar sağlar ? Nordrassil: Total Characters: 8,699 Total Alliance: 5,472 - 63% Total Horde: 3,227 - 37% Ally to Horde Ratio: 1.7 : 1 [signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 horde sayısının az olması bg'lerde şöyle bir etki yapar: alliance'san bg'lere girmek istediğin zaman yeterli sayıda horde olmadığı için beklemek zorunda kalırsın. horde olursan grup kurup join'e bastığın anda aç gibi bekleyen alliance'lar 2 sn sonra karşına çıkar. :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 horde da olsun ally de olsun server ıyı yanı su anda yenı oldugu ıcın o gordugunuz charların cogu BG de fılan zaman harcamak yerıne delı gıbı exp kasıyorlar serverın level ortalaması su anda 20 fılan Normal olması PvP den daha ıyı penth bugun bı topıc acmıs PvP serverlarda da oyle actıon kalmadı cunkı iş battlegroundlarda bıtıyor heryerde artık[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 NE Priest actim ismin Sildenafil goruselim arkadaslar[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 update bitsin bende geliyorum undead warlock umla..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Dwarf Warrior Lvl6 "Giber"[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior EU-Nordrassil 1Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 dun baya bır warson gulch yaptık ılkınde allıance ıyı calıstı guruplara bolundugumuzden 3-0 aldık dıger 4 oyunu ıse horde aldı cunkı ılkınden hevesını alan ally lar cıktı gerıye 23-26 lvl arası agırlıgı hunter olan ally lar kaldı horde dada 5-6 shaman maşallah ve 26 idi en dusuk levellı ve allıance kendını gosterdı hehe eirie mi ne die bi gnome vardı 20 lvl komplexlı lıder ben olacam lıder ben olcam dıe butun gurupları dagıttı lıderlık yetenegı yok ama kafasına gore asaga ınıp saldırıyor oyunun capture the flag oldugunu ıdrak edememıs bıde hiro diye dallama bır cuce vardı ılla bayragı ben alıcam dıye ne gruplara gırdı ne mıllete yuz verdı halıyle herıf tek basına bayragı bır kere bıle getıremedı hehehe bayragın yanında 6 ally var ve horde herıflerın arasından gırıp bayragı alıyor 2-3 kısıyle superdı resmen sinirden cok guldum horde dıyelım bırını genklıyor arkadakı ally lar ızlıyor herıfler 2 den fazla kısının saldırmadıgı horde a saldırmıyorlar bıle[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Şimdi şöle bişe var bu serverdaki oyuncuların çoğu newbie gerçekten oyunu daha yeni alan yada başka serverda lvl 30a kadar gelebilmiş insanlar o yüzden bg lerde çok mallar geç idrak ediyorlar ama horde şuan allydan çok çok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Bende bi mage actim bakalim, arada oynuyorum.. :)[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bende bi night elf druid actım burada ama ismini unuttum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Burada oynayan Türk ally oyuncuların isimlerini toparlamak gerekirse; Wizy Osuranboga Laurelin Shadows Silverarrow Mir Gosu Sildenafil Giber İsmini yazmadığım veya bu serverda oynayıpta ismini bu topicte vermeyen/vermeyi unutan arkadaşların da isimlerini rica ediyorum :)[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior EU-Nordrassil 1Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hadi cabuk kassın yenılerde warsong da adam lazım bıde horde cok planlı gelıyor ya hepsı lvl 29 gırmıs bızım ortalama 24 ust uste 12 mac kaybettık sadece 2 defa score yapabıldık hehehe ally lar ıse kendıelrını dunyayı kurtaran adam sanıyorlar sankı FPS bu oyunda hepsı bayragı tek basına kapmaya calısıyor veya hıc umursamıyorlar bırısı bayragı alırken yanından benı kovaladı ehehe he ally larda bır noktada planlı davrandı oda son macta horde 2-0 ken bayragı kaptırdık gene adam tam ıcerı gırdıgınde hep beraber aynı anda cıktık bg den max planımız buydu yanı hehe[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Velron Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 allaince açtım bende. Saene, NE-Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 NE-Priest daha ısabetlı bır karar olamazdı harbıden sevındım hehe artık surunmıycez healll dıe desene :P BG ler cok eglencelı gecıyor bu arada oynayanlara sıddetle tavsıye ederım gercı 3 gunde allıance 37 rounddan sadece 2 tanesını alabıldı ama olsun hehe horde cok kalleş paso lvl 29 adamalrla gırıyorlar bg ye herıfler topluyor heralde markalrı hepsını aynı anda verıp sekıl yapıcakalr heralde[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar