Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni başlayacaklar veya alt char açacaklar için süper fırsat: Nordrassil

innkeeper

Öne çıkan mesajlar

bende sufer bi nick kaptım,
shadows <- rogue icin (Bence güzel nick)
wizy <- benim bıdık gnome mage icin (ana karakterim)
silverarrow <- hunter :)

ben giremiyorum yalnız net bglantım feci derecede kötü, 6000 ms gibi komik latecy var, adsle geciş yapana dek uzak kalacagım sanırım wowdan, arada bi kontrol için giriyorum beni online görürseniz msg atıverin, friendliste ekliim sizi, laflarız arada :)

[Bu mesaj innkeeper tarafından 25 Ekim 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben geçen bi foruma yazmıştım, hakkaten güzel. benim de level 9 dwarf priest'im var. Arada canım sıkılınca girip yarım saat oynayıp çıkıyorum. Karakter adı "Mir".[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Bende hala kararsızım. Wow'dan soğuduğum ve bırakmaya yakın olduğum şu günlerde zevk alabileceğim tek class olduğuna karar kıldığım warrior açmak istiyorum. Fakat gel görki allymı hordemu taurenmi humanmı elfmi dwarfmı diye kararsız bir şekilde kalmış bulunmaktayım.

Nordrassil'in istatistiklerine baktığımda Horde olmayı daha çok istiyorum, nedeni ise Ally'lara oranla Horde'ların sayısının az oluşu. Birde bu konuda şu sorum olacak, Horde'un sayısının az oluşu BG'lerde bana ne gibi bir yarar/zarar sağlar ?

Nordrassil:
Total Characters: 8,699
Total Alliance: 5,472 - 63%
Total Horde: 3,227 - 37%
Ally to Horde Ratio: 1.7 : 1
[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

horde sayısının az olması bg'lerde şöyle bir etki yapar:

alliance'san bg'lere girmek istediğin zaman yeterli sayıda horde olmadığı için beklemek zorunda kalırsın.

horde olursan grup kurup join'e bastığın anda aç gibi bekleyen alliance'lar 2 sn sonra karşına çıkar. :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

horde da olsun ally de olsun server ıyı yanı su anda yenı oldugu ıcın o gordugunuz charların cogu BG de fılan zaman harcamak yerıne delı gıbı exp kasıyorlar serverın level ortalaması su anda 20 fılan

Normal olması PvP den daha ıyı penth bugun bı topıc acmıs PvP serverlarda da oyle actıon kalmadı cunkı iş battlegroundlarda bıtıyor heryerde artık[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

dun baya bır warson gulch yaptık ılkınde allıance ıyı calıstı guruplara bolundugumuzden 3-0 aldık
dıger 4 oyunu ıse horde aldı cunkı ılkınden hevesını alan ally lar cıktı gerıye 23-26 lvl arası agırlıgı hunter olan ally lar kaldı horde dada 5-6 shaman maşallah ve 26 idi en dusuk levellı ve allıance kendını gosterdı hehe
eirie mi ne die bi gnome vardı 20 lvl komplexlı lıder ben olacam lıder ben olcam dıe butun gurupları dagıttı lıderlık yetenegı yok ama kafasına gore asaga ınıp saldırıyor oyunun capture the flag oldugunu ıdrak edememıs
bıde hiro diye dallama bır cuce vardı ılla bayragı ben alıcam dıye ne gruplara gırdı ne mıllete yuz verdı

halıyle herıf tek basına bayragı bır kere bıle getıremedı hehehe

bayragın yanında 6 ally var ve horde herıflerın arasından gırıp bayragı alıyor 2-3 kısıyle superdı resmen sinirden cok guldum horde dıyelım bırını genklıyor arkadakı ally lar ızlıyor herıfler 2 den fazla kısının saldırmadıgı horde a saldırmıyorlar bıle[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Burada oynayan Türk ally oyuncuların isimlerini toparlamak gerekirse;

Wizy
Osuranboga
Laurelin
Shadows
Silverarrow
Mir
Gosu
Sildenafil
Giber

İsmini yazmadığım veya bu serverda oynayıpta ismini bu topicte vermeyen/vermeyi unutan arkadaşların da isimlerini rica ediyorum :)[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin
EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior
EU-Nordrassil 1Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

hadi cabuk kassın yenılerde warsong da adam lazım

bıde horde cok planlı gelıyor ya hepsı lvl 29 gırmıs bızım ortalama 24 ust uste 12 mac kaybettık sadece 2 defa score yapabıldık hehehe
ally lar ıse kendıelrını dunyayı kurtaran adam sanıyorlar sankı FPS bu oyunda hepsı bayragı tek basına kapmaya calısıyor veya hıc umursamıyorlar bırısı bayragı alırken yanından benı kovaladı ehehe

he ally larda bır noktada planlı davrandı oda son macta horde 2-0 ken bayragı kaptırdık gene adam tam ıcerı gırdıgınde hep beraber aynı anda cıktık bg den max planımız buydu yanı hehe[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

NE-Priest
daha ısabetlı bır karar olamazdı harbıden sevındım hehe
artık surunmıycez healll dıe desene :P
BG ler cok eglencelı gecıyor bu arada oynayanlara sıddetle tavsıye ederım gercı 3 gunde allıance 37 rounddan sadece 2 tanesını alabıldı ama olsun hehe
horde cok kalleş paso lvl 29 adamalrla gırıyorlar bg ye herıfler topluyor heralde markalrı hepsını aynı anda verıp sekıl yapıcakalr heralde[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...