Kimster Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 iki gun once tekrar izledim ER RYAN I KURTARMAK ı tek geciyorum .. her yonden mukemmel bir film bence. gerci The longest day i fln izlemedim ama Ryn baya iyi bi film di . Ote yandan Bi PEARL HARBOUR da goruntu effectleri acısından yabana atılmaz.KAPIDAKİ DÜŞMAN da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Band of Brothers dizi ama bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 A Bridge Too Far. Sırf inanılmaz kadrosu için bile izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ER RYAN i kurtarmayi savas filmi olarak gormeyen biri olarak sana diyecegim iki film var biri the longest day. ikincisi tora tora gerisi faso fiso belki birde a bridge too far var gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 The Longest Day hayatımda izlediğim en iyi savaş filmidir. Mutlak izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 er ryan ı kurtarmak zaten the longest day filminden bi hayli etkilenmiştir(afişi dahil) ama ben olsam savaş filmlerini 2. dünya savaşı diye kısıtlandırmam zira benim en sevdiklerim hep vietnam filmleridir bkz. platoon,full metal jacket,casuals of war vs. vs. [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 16:18 tarihinde, eldebaren tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 tabii ki mesela Black Hawk Down da harika bir filmdir. Çoğu oyuncu daha gençken ve ilk büyük film projesi iken yapmıştır ama gene de harika filmdir. Platoon'u izlemek kısmet olmadı :D Digiturk'te izleyeyim dedim bir tek sonunu izleyebildim vs. vs. Ama şu kesin ki piyasadaki 10 filmden 8'i WW2 ile ilgili olunca şeçeneklerde azalıyor. Birde gene Digiturk Movie Max'te seyretmiştim.Oyunculuk,çekim vs. çok iyi olmasa da sevmiştim ben.1 Dünya Savaşı'nda Ardennes Ormanı'nda Binbaşı Whitleyski di sanırım 600 adamının 6 günlük Alman Kuşatmasına dayanmalarını anlatıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar