Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 olay geçen sene dersane çıkışı bi pazar veya cumartesi akşam oluyo.. kızı dersanenin kapısından babası arabayla alır. (beşiktaşı bilirsiniz vapur iskelesinin önünden döner arabalar) bende masum saf çocuk vapura yetişmeye kasıom. bi baktım kız önde oturuyo yanında babası arabayla geliolar. belli önümden geçicekler. kıza selam verim dedim. ( o an yolun ortasında vapur iskelesine yürüodum) kızda bana selam verdi. babası da bunu ve beni gördü.. ve bmw 5.20 nin böle üstüme gelişiyle benim kendimi atmam bir oldu. kıza selam vercez diye az daha asfaltta renkli fotokopimiz çıkıodu. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya bole babalardan nefret ediyorum gecmis olsun[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mamut_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ::)) koptum yaa geçmiş olsun:)[signature][hline]*!swift,buff,acc,plssssss* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 lol :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bi tane daha arkadaslarla kadıkoydeydık hanımaga dıye bı yer vardı ordan fınal dershanesıne cıkan yol vardı. 3 kız 3 erkektırk ama kımse cıkmıyo ben bı tanesınden hoslanıyodum.bırazda aksıyon bı tıpımdr. kahrolası kus kafama sıctı.oralarsa çok kus vardır bilirsiniz ben dde dahıl olmak uzere herkez koptu bı tek o gulmedı. ama kusun ılık bokunu kafamda hısettım.sonra dukkandan bı kadın benı cagırdı gel kafanı ykıka dedı abdest alır havasında yıkadım cıktım kahrolsun 2002 yılıydı.. [Bu mesaj Kuntz tarafından 09 Kasım 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Kuntz tarafından 09 Kasım 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu sayılırmı bilmemde ben cok güldüm ondan annatıyım kız arkadaşımla ayrılmıştık ama hani böle konuşmalar devam ediodu bana sana atkı örüyorum ne reng olsun fln die sordu nese işte en sonunda renge karar verdik sora dedi bugun çok hastayım ölücem galiba bende dedim ölme daha bana atkı örüceksin oda dedi demek atkı için ölmememi istiosun sen git sana zeynep örsün dediki zeynep benim eski kız arkım olur burda komik olan şuki 1 gün önce zeyneple konuşmuştum oda bana atkı örüyodu :D kızın içine dogmus herhalde gülmeye basladım ben telefonu suratıma kapatmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ahah iyiymiş.. bu da benden, eski kız arkadaşımla bi doğumgünü partisindeydik, parti mekanı da çiçek pasajında bi yerdi, müzikli içkili falan, herneyse, ben çook gaza gelmiştim, uzun zamandır içmiyordum, kız arkadaşım da dans etmeyi çok severdi, herkes dağıtmıştı, kız arkadaşım masanın üzerinde göbek atıyordu, benim de gömleğimin düğmeleri nerdeyse yarısına kadar çözülmüştü, göbek falan ortadaydı, masanın yanındaki sandalyeye çöküp kalmıştım, o kadar içmişim ki ayağa kalkıcak halim yok, derkeennn, kız arkadaşımın annesi ve babası içeriye girmesin mi!?kız arkadaşım masanın üzerinde göbek atmakta, ve ben de yarı-üstsüz bi şekilde yakındaki bi koltuğa çökmüşüm, gözler kıpkırmızı..bi anda suratıma soğuk su çarpılmış gibi oldum, ayağa kalkmaya çalıştım ama annesi yanıma yaklaştı, kalkma dedi, önümü ilikliyim dedim zaten o kafayla yanlış ilikledim, merıba gibi bişey mırıldandım falan..babası selam bile vermedi, beni tanımasına rağmen..neyse işte bi iki ay sonra da ayrıldık lol[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar