nerkek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Arkadaşlar sağolsunlar orjimal sitesinden bir harita alıp koymuşlar ama bence bu harita detay yönünden bayağa geride... Örnek: Scorpion demiş sadece. Scorpionun Antares'ı, Shaula' sı, Stinger'i vs. var bunlarla ilgili bir şey yok. Ben diyorum ki bu oyunda tecrübeli , her yeri gezmiş görmüş olan arkadaşlar biz patiler için şöyle güzel bir map hazırlasalar da biz de faydalansak... Ne dersini... Not: Git kendin bul lan falan demeyin pls...
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kimse uğraşmak istemio herhalde bilsem yaparım ben ama bilmiom [Bu mesaj 0ttavio tarafından 09 Kasım 2005 13:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu gün anatares i kaçırdım :( yerini biliorum+ saat 11 30 da kestiler beklicem bakalım başında :) 30 görevinin arkasındaki mastadonları geçince orda köşede kuytu bi yerde doğuyor bi de pis hızlı koşuyo cins bi yaratık AZ wuruo ama seri koyuyo[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer
nerkek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Peki Bunu kesmek kolay mı?, (bu arada cahilliğimi bağışla bu antares bosstan bozma bir şeymi?) spawnı nasıl? belki bende tenha bir gece uğrarım:))) Asıl konuya gelelim... Aslında böyle bir harita için uğraşabilecek kişiler mutlaka vardır. Ama paylaşmak istemiyor olabilirler. Orjinal sitesinden alıp copy-paste yapmak kolay (Bunu bazı kişilerin emeklerini küçümsediğim için falan söylemiyorum) ama böyle bir iş yapılmış olsa gerçekten unique bir map olurdu... [Bu mesaj nerkek tarafından 09 Kasım 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Joey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bende 3 kere kesmiştim bu bossçuğu KO dayken sırf bunu kesmek için fire ice olmuştum oysaki fire/light tan vazgeçmem çok hızlı ve çok seri olduğu kesin dex ini merak ediyom şahsen[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 136.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 internet elinin altında neden araştırmıyorsun anlamam bende tümünün haritası var eskininde vardı iki saat uğraştım resim koymak için. vaz geçtim[hline]nm:R0AD_RuNNeR lvl:5X sin cln:pro_soft NP:+-100 Nation:El MOrad [Bu mesaj NAYTONLAYN tarafından 09 Kasım 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj NAYTONLAYN tarafından 09 Kasım 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj NAYTONLAYN tarafından 09 Kasım 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj NAYTONLAYN tarafından 09 Kasım 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj NAYTONLAYN tarafından 09 Kasım 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar