Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bir BH'nin jedi görüp yada bir jedi'ın BH görüp 10 dakka bişeye dokunmayıp afk olması RP'e mi girer sabır nedeniyle yoksa afk kavramını kullandığı için tam tersimi. (bıktım NGE tartışmalarından napiim)[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 BHnin o jedi'i oldurmek icin gorevi varsa ve durumu musaitken saldirmazsa ayiptir. jedi dedigin zaten oyle onune gelene saldirmaz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 İyi güzelde. BH leri de kovalamalıyız... Bilirsiniz Obi-Wan galaksi galaksi Kelle avcısı kovalamıştı. Adını unuttum. Jango Fed in babasımıydı neydi... Jedi terminalleri istiyorum.. BH avlamalıyız..[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 iyi de Obi-Wan Jango Feet'i zaten eğlence olsun diye değil bilgi için kovalamıştı :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 chef terminal istiorz :D neyse bh nin isi jedi kovalamak ama jediyın isi bh kovalamak diil ki sonucta.. sonucta gorevi olur kovalar (bkz obi wan) ama ole herzaman kovalaması olmaz bnce.. karambol olur galaksi de ztn cogu jedi paranoyak oldu bi de bh ler bole paranoyak olursa aboooow diorm sdc..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yok abi BH'nin görevi de Jedi kovalamak değil :D SWG'de öyle.BH önüne ne atılırsa onu kovalar :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ne rp i yaw bh dedigin jediden korkar yada uber bir bh olacak(Bkz. boba fett,aurra sing(Gerci aurra jedi de sayilir))ki jedi pesine dusmeyi goze alsin oyunda jedi bounty nin olmasi en buyuk rpk zaten ama afk olani kesmek bh a helaldir =P [Bu mesaj Sylian tarafından 09 Kasım 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 olabilir. Ben bir arkadaşın evinde afk dim. ve güvenli olduğuna kanaat getirmiştim. Fakat prrivate yapmamışki. afak iken bh nin teki gelip kesmiş jedimi. Dedim ayıp değilmi ne yaptın afk idim. Adam ne söylerse beğenirsiniz. " Benim işim bu.. keserim abicim " :D.. RP de. yok. SWG de oyunda RP i sadece bir iki defa görmüşümdür.. Kasyk de kasiyordum.. ve kısa bir süre imp olmuştum.. (para için ruhumu saattım ik defa :) ) ve bir bh gelmişti. Rebel bir hatun.. ne yaptıysak ikna edemedik. level imde ls m de iyi değildi. para pul ama etme. hayır sen imp sin kesecem. dedi. bizde ne logout olduk nede greuptan ayrıl k. elimden geldiğince (20-30 sn ) savaştık ve paşa paşa öldük... ve ilk zamanlarda... daha rebel omamaıştım. arkadaşa dedim ne yapyıorsun bunlala (bayrog a dedim) sen bilmezsin bu rebel işi :P .. lol. demişti... Aslında RP nin havasınıo nasıl yakalarsın. mutlaka heer zxaman combatant gezmen lazım... imp gördümü sana dalacak.. (npc diyorum) .. overt veya sp olayı farklı.... kesinlikle imp sna heal atamayacak veya sen ona ! herzaman ama.[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 afk tavri alip bekleyen bhi bekleyip 10 dakka sora sana saldirmasini beklersen (ben bunu yaptim firsatci bir bh di bu arada ben Harun Rasit) emindim bana geldiginden afk ya dustum o rpg dediiniz sehir baskinina gitmekten daha eglenceliydi rp midir deilmidir bh rebel ben impsem rp dir bh imp ben impsem bh ipnadir bence bh san bh sin ayni tarafin adamiyiz neticede ne arion git rebel ol o zaman yada tarafsiz ol deilmi yani arti ben 120k lik bir jedi rifleman dim bh larda benim gibi taze ciceklere konuyordu o zaman bir nefretonlara karsi grup bulmak zor adam topla hadi bir bh gelsin cil yavrusu gibi dagil ismi yani sora adamlar cikmasin jedi temp bitince iki bh geldi biri 3 kisilik grupla kestiler birinide ben aldim ee nerde o ben ezikken gelen bh scumlari gelmediler eglence oydu iste geliyorlar agizlarinin paylarini aliyorlar duel teklif ediyorum adamlari cagiriyorum invite edioyorum gelinde kesin diye gelen varmi duel ortasinda gelirler bir kursun sıkarlar olursun hahahahahhaa netice bu konunun acilmasi aslinda luzumsuz rp nedir ne deildir huh Alo cum rp sudur ben imp sen rebeldin sana arkadasim oldugun icin yardim ettin sende cok yardim etmistin zamaninda rp yapsaydik ne sen bana ne ben sana yardim etmezdim iste budur rp rakip tarafa saldirmak kendi tarafini kollamak impsen imp rebelsen rebel olmaktir saygilarimla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 orucunuzu jedi ile açabilirsiniz caizdir.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar