Xandre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Oyuna yeni başlayağım(dı). Dün oyunu yüklemeye başladığımda herşey gayet düzgün gidiyordu. Patch yüzdesi ilerledi, ilerledi... Sonunda %99'a geldi ben "hadi canım, hadi yavrum" derken karşıma söyle bir yaı çıktı. ERROR "You must have to get an accaunt and after that we will give you the permision to download the game." Sonra bir acc aldım ve bu seferde oyunu ikinci kez yükleyemezsiniz dedi... Soru: Ben ne yapayım? 1-) Taksim meydanına gidip hebebelele diye bağır 2-) Eylem yap ps: gerçektende ne yapacağımı bilmiyorum Öneriler lütfen...[signature][hline]İmzam yok abi parmak basayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 En güzel çözüm uo yu yeniden kurmaktır , ama onu yapmadan önce patch i bir kez daha çalıştırmayı dene , bazen bendede error verdiği oluyor , sonra deneyince success oluyor.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar