Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevipte buluşamayanlar (efsane olmuyor arkadaşlar öyle reklamlara inanmayın)

eldiablo

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar bir kızdan hoşlanıyorum gittim konuştum oda benden hoşlanıyormuş ama çıkamazmış notları düşermiş.inek bir tipte değil kız ama idealist.napalım dedim tamam sonra da olsa olur ama bu arada elimdekini kaybetmemek için başkasıyla da çıkamıyorum.yani hem yeni birini ayarlıyamıyorum hemde elimdekini değerlenditremiyorum.lütfen böyle durumlarda neler yapılabilir yazın ve teselli edin:D[signature][hline]the world is mine
Sosyal ağlarda paylaş

baslik hic uymuyor anlattiklarina.
kiz acikca istemiyorum demek istemis.
istese kabul edermis, ders heleölülöülllö demezmis.
sen niye israr edermissin hala?!
böyle durumlarda bisey yapilmazmis.. teselli hic edilmezmis.[signature][hline]why don't you take me there
wanna feel some infinity
why don't we just dare
cause after all remains ... Eternity

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 08 Kasım 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bişey yapamazsın yapma da zaten bırak kız çalışsın zaten olacağı varssa okul bitiminde de olur
ben geçen yıl 19 haziran a kadar bekledim değdi de doğrusu
mutluyum
beklemeye alıp başka birisine gidersen çok ayıp olur. karşı taraftaki değerini eksileere düşürürsün..
iyi düşün
Sosyal ağlarda paylaş

fistan nerenden anladın sen
hoşlandığı kız da ondan hoşlanıyomuş
hoşlaşıyomuşlar yani
ama kız notlarım düşer falan diyip sora demiş

2 kişi var yani

aa seninkide normal artık her 2-3günder
6-7 kişilik grup aşk hikayeleri çıkıyor[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

elimdekini kaybetmek istemiyorum diye başkasıyla çıkmıyorum??
nasıl bi mantık tır bu yav
bana yanlış ..
eğer bi kızla konuşursam red alırsam heme bi başkasına atlamam
hem sen red de almamışsın ya kız sadece gözüne güzel göründü ya da sen duygularından emin değilsin
bekle derim ben[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :)
laverda balık değildir..
www.laverda.com.tr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eldiablo, 08 Kasım 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar bir kızdan hoşlanıyorum gittim konuştum oda benden hoşlanıyormuş ama çıkamazmış notları düşermiş.inek bir tipte değil kız ama idealist.napalım dedim tamam sonra da olsa olur ama bu arada elimdekini kaybetmemek için başkasıyla da çıkamıyorum.yani hem yeni birini ayarlıyamıyorum hemde elimdekini değerlenditremiyorum.lütfen böyle durumlarda neler yapılabilir yazın ve teselli edin:D
abi seviyosan bekle bencede elindekini kaybetme bu zamanda idealist kız bulmak zor...[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno...
Sosyal ağlarda paylaş

Baktın Fatma Girik gibi bıdı bıdı yapıyor sıkıştır boş bi yerede koy kafayı ''seviyoruz dedik ya lan de'' başta sana hayvansın falan diyebilir yılma iki tokat at'' sende seviyorsun ulan de'' boynuna sarılmazsa gel beni bul.Şaka bi yana kızı kışkırtmaktan korkma kaybedeceğin bişi yok nasılsa.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...