eldiablo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 evet arkadaşlar bir kızdan hoşlanıyorum gittim konuştum oda benden hoşlanıyormuş ama çıkamazmış notları düşermiş.inek bir tipte değil kız ama idealist.napalım dedim tamam sonra da olsa olur ama bu arada elimdekini kaybetmemek için başkasıyla da çıkamıyorum.yani hem yeni birini ayarlıyamıyorum hemde elimdekini değerlenditremiyorum.lütfen böyle durumlarda neler yapılabilir yazın ve teselli edin:D[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 baslik hic uymuyor anlattiklarina. kiz acikca istemiyorum demek istemis. istese kabul edermis, ders heleölülöülllö demezmis. sen niye israr edermissin hala?! böyle durumlarda bisey yapilmazmis.. teselli hic edilmezmis.[signature][hline]why don't you take me there wanna feel some infinity why don't we just dare cause after all remains ... Eternity lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 08 Kasım 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hiç bişey yapamazsın yapma da zaten bırak kız çalışsın zaten olacağı varssa okul bitiminde de olur ben geçen yıl 19 haziran a kadar bekledim değdi de doğrusu mutluyum beklemeye alıp başka birisine gidersen çok ayıp olur. karşı taraftaki değerini eksileere düşürürsün.. iyi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Teselli edin demişsin ama sonra ağzından salyalar gelene kadar gülmüşsün?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 össye daha var ya bilim hepsine kafam girsin[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 nası ya ben anlamadım? elinde kız arkadaşın var başkasını seviyosun ama elindekini kaybetmekten korkuosun öbürünle çıkamıyosun ölemi? git atla sen bi yerden zor bu işin sonu.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 fistan nerenden anladın sen hoşlandığı kız da ondan hoşlanıyomuş hoşlaşıyomuşlar yani ama kız notlarım düşer falan diyip sora demiş 2 kişi var yani aa seninkide normal artık her 2-3günder 6-7 kişilik grup aşk hikayeleri çıkıyor[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 elimdekini kaybetmek istemiyorum diye başkasıyla çıkmıyorum?? nasıl bi mantık tır bu yav bana yanlış .. eğer bi kızla konuşursam red alırsam heme bi başkasına atlamam hem sen red de almamışsın ya kız sadece gözüne güzel göründü ya da sen duygularından emin değilsin bekle derim ben[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ha o zaman atlamasın yazık olur. Teselli etcek bişey yok.Seni seven ancak senle cıkmayan kişiyi unutacaksın.Bana kalırsa o seni falan sevmiyo uyutuyo seni. klasik bahanedir o notlarım düşer =P Biraz daha ısrar et bakalım nolcak.Naza çekiyodur belki?[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bak bakalım kızı kıskandırabiliyor musun?Bi kaç kıza yakın davran sonra nabzını yokla eğer kavga etmeye kalkarsa hayırlı olsun, sonrası kolay...[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 e tabi kız evi naz evi demişler ama durum yoklarken de ucunu kaçırma soğur senden[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 evet kız beni seviyor çünkü olay 1,5 yıllık bir hadise ve kızı kıskandırdım baya bi sinirlendi bana çattı hafiften tehdit eder gibi oda hemen bi hareketlere girdi[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bence resti çek. Ya notlar ya ben! notlar derse sevmiyodur seni. hiç kasma kendiniğde kandırma.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Aha o anı kaçırdın mı yani sana karşı en zayıf olduğu anı? Sen kimsinden girecektin , seviyorsan burdayım hede hodo dicektin[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kız böyle fatma girik gibi iradeli ve accaip güzel yani rest işi yaş[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ha sen rest çekersem oda bana rest çekere ve sonuçta kaybeden ben olurum diyosun? bence senin o kızla iş yaş. biraz cesaretli ol.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: eldiablo, 08 Kasım 2005 22:33 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar bir kızdan hoşlanıyorum gittim konuştum oda benden hoşlanıyormuş ama çıkamazmış notları düşermiş.inek bir tipte değil kız ama idealist.napalım dedim tamam sonra da olsa olur ama bu arada elimdekini kaybetmemek için başkasıyla da çıkamıyorum.yani hem yeni birini ayarlıyamıyorum hemde elimdekini değerlenditremiyorum.lütfen böyle durumlarda neler yapılabilir yazın ve teselli edin:D abi seviyosan bekle bencede elindekini kaybetme bu zamanda idealist kız bulmak zor...[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 lucifel senin ismin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yaa rest olayı olurda sonra ben kendim vicdan azabından ölürüm[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: eldiablo, 08 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki: kız böyle fatma girik gibi iradeli ve accaip güzel yani rest işi yaş benzetmeye bittim yanlız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: eldiablo, 08 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki: kız böyle fatma girik gibi iradeli ve accaip güzel yani rest işi yaş benzetme super yalnız:D:D:D[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Baktın Fatma Girik gibi bıdı bıdı yapıyor sıkıştır boş bi yerede koy kafayı ''seviyoruz dedik ya lan de'' başta sana hayvansın falan diyebilir yılma iki tokat at'' sende seviyorsun ulan de'' boynuna sarılmazsa gel beni bul.Şaka bi yana kızı kışkırtmaktan korkma kaybedeceğin bişi yok nasılsa.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wish Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya nedir kız kışkırtmak yaaa?siz kız arkadaşlarınızı böyle mi tavlıyorsunuz?Ya da herhalde kışkırtarak aldatıyorsunuzzz...Özelllikle de eamer kızdım yani kışkırtma lafına.gerçi geyik kabul ediyorum ama yine de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kışkırtmayı karşındakini konuşmaya zorlamak anlamında kullandım.Bu ne aldatmak ne de kötü bişey.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar