Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gmail

C3nK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gmail istiyen varmı hemen veriyim :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Mesaj tarihi:
şuan ben ve 1 arkadasım daha acamamakta.
sorun var
google arama motoruda dahil.[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Mesaj tarihi:
açıyorum ama mail atamıyorum. ops gitmedi tekra deneyin diye yedi bitirdi debin. çizimleri göndercez müşteri bekliyo delirdim >:([signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Mesaj tarihi:
Tüm kullanıcıları etkileyen problemler ile ben google ürünlerinde hiç karşılaşmadım...
Bir user veya bir bölge için sorunlar oluyor buda internet hızlarından kaynaklanıyor...
Birde gmail göndermek istediğiniz eklerdeki uzantılarda çok hassas davranıyor zip kabul etmiyor gibi şeyler var bu durumda size tavsiyem göndereceğiniz her uzantıyı .jpg yapın dosyayada bilgi olarak dosyayı indirince uzantıyı .rar veya .zip artık orjinali ne ise o şekilde değiştirmesini isteyin...
Mesaj tarihi:
sabah 7de açılmıyordu google bende sabh bakmıştım. sorun vardı heralde[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
  • Yeni Oluştur...