Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni başlayan varsa...

taro0721

Öne çıkan mesajlar

Nordrassil acilali bir aya yakin oldu nerdeyse (yada 3 hafta falan tam bilmiyorum).

Khadgar (English Normal)
Bronzebeard (English Normal)
Chromaggus (English PvP)
Dentarg (English PvP)
Moonglade (English RP)

Bunlar ise dün acildi. Ben olsam bunlarda baslardim, herkes düsük level etrafi hic bos görmezsin. Yok ben o kadar kalabalik sevmem, biraz bos olsun rahat olsun dersen Nordrassil'i tercih et ama.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

nordrassil dopdolu tam baslama zamanı yanı cunkıyardım alabılıcegın hıgh levellarda avr ondan tavsıye ettım
beraberce kardes kardes aksmak ıcın fresh realmler ıyı tabıkıde
ama yok ben ortakarar yasta bır servera gırerım dıyorsan nordrassıl hala en ıyı
lvl 60 sayısı allıance da 20 mı ne hala[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk RPPVP realmi oldugu icin cok cabuk dolan ve kisa surede `high` population olacagini dusundugum The Venture CO da oldukca uygun. Realmin ilk jenerasyonu 60 oldu. Arkadan gelen jenenasyonlara katilabilirsin. Low level bolgeleri surekli dolu oldugu gibi yardim bulabilecegin high levellar da var.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

Nordrassil'in tadı kaçtı. Yeni açılanlardan birine girelim, pvp server olsun ama. Normal serverin tadı bana ekşi geldi, ne bileyim.

2 tane English PVP açıldı, seçin birisini girelim açalım beraber :)[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior
EU-Nordrassil 19 Dwarf Warrior
EU-Burning Legion Lienna - Human Female Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...