Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 arkadaslar böyle bu topic acmak istedim.oyunda gordugunuz her hile yapanın(kosp,dupe,koxp,skill bug vs) isimlerini yazarsanız bu topic e hepimiz kimin ne yaptıgını goruruz.aklınızda kalanları we gordukce yazın... ben başliim: chyper da bi eleman wardı.KomutanLogar diye.2 sn de bi golem kesiodu.elinde +8 horn x war.kendine buff swift de atıodu.. sizler dewam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Valla ben dün akşam o kadar yazdım Ares te ::uKYo:: denilen herifi ve bütün el morad yazdığı halde hala banlanmadı. İnşallah bi gün ilgilenirlerde banlarlar. ama şunuda söylemeliyimki hergün bu herifi şikayet edicem banlatana kadar. oOoTRICKYoOo da var tabi ya onlar banlancak yada ben[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 136.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya amacım sadece buradki herkes,kimlerin skill bug,macro gibi program kullandıklarını ögrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 dünkü savaşta kol geziyordu glicth ler en az 5 kez bu yüzden yattım :(( birde dark lunarda nova atanlar yokmu gm nin gözü önünde yattık defalarca[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR lvl:5X sin cln:pro_soft NP:+-100 Nation:El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ewet bide cz de 3 nova atanlar war.ama bunlar banlanmıo nedense :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bide chyper da o1 die bi archery wardı adam 5 li ok atıodu cz de.ama wurdugu dmg ler 75 68 81 83 70 öyle :D yinede adam baya np yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 oo diezde 3nova atan makro fln yapan çook knight kötüye gidiyo[signature][hline]Efsane Topic Feberbahceli degil sen Ben Naughty... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 BAŞIMIZA TAŞ YAGACAK :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 artı herbirisinin elinde +8 ib hadi diyelimki diğer charları sağlam hepsinin mi öyle adamlar abartıp prisonun önüne gelip çıkanı indiriyorlardı ve gm ler göz yumdu bu olaya[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR lvl:5X sin cln:pro_soft NP:+-100 Nation:El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ooOtrickyOoo nun duvar arkasından ok atıs filmi var customer support a gonderdim ukyo(archer) nun filmi var kosarken 7 li ok atıyo adam lol aynı sekilde customer support a gonderdim[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Arkadaşlar şikayetiniz varsa birisi hakkında çekersiniz resmini,alırsınız filme,gönderirsiniz oyun yöneticilerine. Burada bunları tartışmanız anlamsız.Hem cevap veremeyicek kişiler hakkında yorumda yapmış oluyorsunuz. Kilit lötğffeenn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 benım ısmımıde lısteye ekleyın ne dupe yapıcam ne skill bug ama ares piyasasının içine edıcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 evet arkadaslar elinizde kanıt var ise customer support a gonderin ltf (benim sahsen belirttigim (filmleri mevcut olan) 2 kişi bir çok oyuncu tarafından bilinen ve şikayet edilen kişler oldukları icin yazdım ) [signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 merak etmeyin SS ve frapsları alındı prisonda iken alamadım tabi sadece damage ler görünüyordu wootun bahsettiği şahıs ekibin başı idi zaten[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR lvl:5X sin cln:pro_soft NP:+-100 Nation:El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar