dogu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 son 2 aydır sentenced'a hasta oldum.ne bulsam indiriom ama hakkatten güzel grup.zaten iskandinav ülkelerinden özellikle finlandiya'dan acayip gruplar çıkıo bu da bitanesi. böyle şarkılarını indirebileceğim siteler varsa esirgemeyin. gerçi dağıldıklarını öğrenince şok oldum ama yinede şarkılar çok kral. siz ne bilionuz bu grup hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=16315 http://forum.paticik.com/view.php?id=23759 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 neden dağıldı die düsünüorum.[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bende bilmiodum dagıldıgını. :-O[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yalnız süperdi sarkıları ya[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yaw ben iki günden eski olan konulara mesaj atamiomda ondan açtım topic.zaten ben daha çok müziklerini indirebilceğim siteleri ariom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 webde bulursunda fazla araman lazım P2P programları dene derim.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 tüm albumlerini bunyemde bulunudururm valla.. olmazsa olmazlardan[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bende yeni başladım dinleyeme gerçekten güzel grup. Killing you killing me ile başladın şuan son albümlerini indiriyorum Funurel idi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yuh nerden indirion onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bnde indircem de .. imesh kıllık yapiyo .. tam dl bitcek .. failed falan diyo ayar oluyorum.. artik kadikoyden falan alırım albümlerini alirsam .. yksa kasamam hiç :)[signature][hline]Öhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Emule arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 evet bende emule kullanıyorm. abi ne ararsan var =) orda yoksa zaten nete yoktur demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 excuse me while i kill myself ile coşarken mourn ile ağlatan grup,favori gruplarımdandır,finlandiyanın en sevdiğim grubudur(grubuydu),gerçekten sağlam albümler yaptılar,vokal ville(olması lazım) Poisonblack adlı grupta şu anda ve Escapexstacy albümü gayet iyidir tavsiye ederim.[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Sentenced sona doğru olan albümleri bence kesin alına. The Cold White Light, Frozen, Crimson albümlerini kesinlikle tavsiye ederim.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 phenix,love and death,suffocated beginnig of life dinlenesidir.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar