Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Telefonu vardı diye hatırlıyorum AGS nin açın konuşun?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 evet var 2 kez aradım gecen hafta ustuste 2 gun . ikisinde de bugun acılıyor dedi[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 E açın fırça çekin hatta burda veya başka bir yerde organize edin olayı en azındna bir açıklamayı hak ediyoruz diye.Oraya para ödüyorsunuz en azından bir mail çekmek bukadarmı zor.Toplasan 300kişiyi geçmez.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Açılır inşallah sanırım cs serverlarında filan da sorun var hostta sorun sabırsızlıkla bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ya diyelim kapattılar serveri ne yapacaksınız paralar suya düşştü gitti o kadar emek ne yapcanız garantiside yok nasılolsa freeshard biseyde yapamazsınız dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metinkadir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 o kadarda kastık be hg de şimdi olacak iş mi bu bugn bi ara açıldı sonra hemen kapandı acaba yetkililer neden bir açıklama yapmıyor tüh. 6 aylık da para yatırmıstım :P neyse İnşallah açılır[hline]- The Exorcist Drake [ Drake's ] - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThroNe_DarkNeSs Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 lem metin ne kasacan dopac ben aldım len sana o cloakı euehuhe ben bir bıraktım kasmayı kaldın lvl 15 lol :PP ortaam icqa gel klonuşak neden hiç online olmuon yaw geçenki olaydan dolyı özür dilerim ortaam lütfen affet beni metinkadir karizma The Exorcit Drake [Drake's] sana yeni acc. buldum hg den gelde konuşal icqda[hline]ThroNe DarKNeSs :rock: :rock: :rock: :rock: Yasaklar Arzu Doğurur. :tebrikz: Icq.224455507 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThroNe_DarkNeSs Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 HAAA SOLEMEYİ UNUTTUM... HARDGAMER & AGSZONE KAPANDI.[hline]ThroNe DarKNeSs :rock: :rock: :rock: :rock: Yasaklar Arzu Doğurur. :tebrikz: Icq.224455507 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 kapatamazlar o kadar kolay. dava açarım en azından[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Hg Adminin açıklaması Server Status[hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakank Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: SM0KE, 06 August 2003 16:01 tarihinde demiş ki: Hg Adminin açıklaması Server Status[hline]darkspade Buyrun :) http://forum.agszone.net/uo/forum.asp?FORUM_ID=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metinkadir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 oley oley oley kapanmamıs hg oley oley buna cok sevinmdim apo bu arada sana baya kırıldım ama affetttim seni eheh sen hg ye dua et açılmıs :PP neyse ben icq kullanmıom pek ama msn de bulurusn ama senin için icq da açarım numaram 29729721 bide sen bana o ayı ve drake scprit ini yollarsan sevinirim hadi kendine ii bak Öğtüm Mujakkss. P[hline]- The Exorcist Drake [ Drake's ] - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: ThroNe_DarkNeSs, 06 August 2003 13:17 tarihinde demiş ki: HAAA SOLEMEYİ UNUTTUM... HARDGAMER & AGSZONE KAPANDI nicotineeleştirebildiklerimizden misiniz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar