Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hg ye ne oldu bilen war mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sinirlendim biraz bi önceki mesajımı okudum şimdi hafif saçmalamışım kusra bakma.
Burda ben ne dava açacam diyorum ne de onun gibi bir şey, ama bak Sanane sunucusu şu anda aynı CS'ye free sunucu açtığından kapatıldı, oysa UO sunucusunda böyle bir dava açılamaz çünkü Origin Systems Inc. 6 yıllık bir oyun olan Ultima Online'a sphere, RunUO gibi emulator'ların player kazandıracağını düşündüğünden bu tür emulator'ları illegal ilan etmedi. Ancak, Ultima Online oyunundan para elde etmek sadece ve sadece Electronic Arts'ın hakkı. Ben AGS player'larına laf etmiyorum, tam tersine diyorum ki, AGS'de oynamak hoş değil çünkü yasal bir olay değil ama çok istiyorsanız da oynarsınız tabii bu bir yolsuzluğu görmemezden gelip onu kullanmak olur ama size kalmış eninde sonunda, kimin işi gücü yok AGS'yi dava etmekle uğraşacak mantık çerçevesinde bakınca bu dediğin komik gözüküyor ancak işin etiğine uymuyor kimse davayla uğraşmasa da hoş değil olay da burda bitiyor illaha yasalarla dürtmek mi gerek yoksa insanlar doğruyla yanlışı ayırabiliyorlar mı?
Son olarak da küfür etmeyen insanların olduğu serverda oynamak istiyorum dedikten sonra (!) koyduktan sonra neden lafım size değil diyorsun cümlede çakışma var ya (!) olayını kullanmayı bilmiyorsun yada doğrudan laf ediyorsun bize?[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Mesaj tarihi:
Benim senin yazdığınla alakası olmayan bi konuda açtığım bi thread e gelip te boyle insanlarla aynı thread de bulunmaktan utanıyorum tarzı laflar soylüyorsun ondan sonra haktan hukuktan bahsediyosun.Sana en güzeli söylenmiş sen at gözlüklerinle yoluna devam et bu thread e de bi daha post atma.
Ben hg ye ne oldu diyorum siz paralı serverdan bahsediyosunuz o da ayrı bi olay ya neyse...
Mesaj tarihi:
said:
navyamphs, 31 July 2003 21:40 tarihinde demiş ki:
Yolda giderken, size havlayan bir köpeğe sizde geri havlamayın.
Yapılanlara çalıntı vs demek yerine daha iyisini siz yapın, alkışlayan bulunur.[hline]Darkspade

+1
Yürü be amcaoğlu.... :))

HG deki herkes bir gün "Darkspade" olacak... Hatta Nebula dakilerde.. hatta hatta OSI dekiler :))

Darkspade

[Bu mesaj hakank tarafından 01 August 2003 10:46 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj hakank tarafından 01 August 2003 10:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
"Size havlayan bir kopek gordugunde, sende ona m1 havlars1n ?"
Dedim. Anlasilmamis sanirim. Hic bir tartismanin sonucunda, tartisanlardan birisi cikipta "Tamam, sen haklisin. Benim savundugum tez yanlisti. Ozur dilerim" dedigini gordunuz mu ? Heleki sanal bir ortamda. Bundan dolay1d1r ki, burda "Hg illegaldir, yaptigi is script calmaktan ibarettir, playerlari at gozlukludur" vs tarzi ithamlara verilecek tek cevap susmakt1r.
Eglenmek icin oynadigim bir oyunu devlet sorunu haline getirmeye hic niyetim yok. Oside ayda 10 $ vererek 400 pingle oynayan arkadaslar rayban gozluk tak1yor da biz at gozlugu :)
Pehh.
Neyse, Ags Hg Uo sunucusu gerekli bakimlar yap1ld1ktan sonra (edindigim bilgilere gore) 2-3 gun 1cinde ac1lacakm1s.

Ek: W1ndows font sorunundan dolay baz1 Türkçe karakterlerde sorun var. Özür dilerim.[hline]Darkspade
Mesaj tarihi:
said:
navyamphs, 01 August 2003 10:45 tarihinde demiş ki:
"Size havlayan bir kopek gordugunde, sende ona m1 havlars1n ?"
Dedim. Anlasilmamis sanirim. Hic bir tartismanin sonucunda, tartisanlardan birisi cikipta "Tamam, sen haklisin. Benim savundugum tez yanlisti. Ozur dilerim" dedigini gordunuz mu ? Heleki sanal bir ortamda. Bundan dolay1d1r ki, burda "Hg illegaldir, yaptigi is script calmaktan ibarettir, playerlari at gozlukludur" vs tarzi ithamlara verilecek tek cevap susmakt1r.
Eglenmek icin oynadigim bir oyunu devlet sorunu haline getirmeye hic niyetim yok. Oside ayda 10 $ vererek 400 pingle oynayan arkadaslar rayban gozluk tak1yor da biz at gozlugu :)
Pehh.
Neyse, Ags Hg Uo sunucusu gerekli bakimlar yap1ld1ktan sonra (edindigim bilgilere gore) 2-3 gun 1cinde ac1lacakm1s.

Ek: W1ndows font sorunundan dolay baz1 Türkçe karakterlerde sorun var. Özür dilerim.[hline]Darkspade

Tamam abi o zaman boşuna uğraşıyoruz siz susun, takın at gözlüklerinizi, bir daha da paticik scriptleriyle açılmış server'lara hayat boyu laf etmeyin burda bu kadar savundunuz sağdan soldan alınmış scriptlerle açılmış bir serverı madem. Ayrıca iki mesaj önce tartıştığım kişiyle karşılıklı özür diledik ya tüm forumu oku yada yorum yapma tamam mı? Tartışmak ayrıdır olayı kavgaya dönüştürmek ayrıdır, bizimki kavgaya gidiyordu özür diledik işte.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Mesaj tarihi:
Merak etme, bir oyun için kavga etmem :) Sadece söylemek istedigim $u; Sen begenmiyor olabilirsin. Gerekcelerini de s1ralam1ss1n zaten. Ama begenen, orda oynayan, eglenen insanlara "at gozlugu tak1n, sizi kand1rmalar1na müsade ediyorsunuz" gibi ithamlarda bulunmazsan tepki almazs1n. Ayr1ca ben hicbir sphere server icin kotulemek amacli yaz1 yazmad1m.
Neyse, konuyu uzatman1n anlam1 yok. Umar1m demek istediklerim anlas1lm1st1r.[hline]Darkspade
Mesaj tarihi:
said:
SM0KE, 01 August 2003 11:58 tarihinde demiş ki:
Corocum hoşgelmişsin :)[hline]darkspade

Oooo Daha kimleri göreceğiz acaba buralarda... Burdamıydınız yaf insan bi haber verir...

*gülümser*

Saygılarımla
Mesaj tarihi:
benim anlamadığım olay gorevlilerin HİÇBİR açıklama yapmadan serverı kapamalarıdır. ya bari forumlara yazın şu kadar gün kapalıyız bakım var biz de bekleyelim. birkaç kişiden duyduguma göre host'a borcları varmıs inanmadım tabii ki buna. umarım bu kadar insanın güvenini boşa çıkartmazlar.
bu arada selam coro[hline]Why do your locks and rumpled head-clothes show
'Tis more than usual sleep that made them so?
Why are the kisses which he gave betray'd
By the impression which his teeth has made?

- Ovid, Amores
Mesaj tarihi:
Yanlız gözden kacırdıgınız bir nokta var
hatırladıgım kadarı ile hg oyunlardan para almıyor kontratta böyle bir şey yazmıyor onlar hg üyeligine para alıyor bu durumda osiyle cakışıcak bir şey yapmıyorlar.

tamamen kıvrak zeka[hline]
Mesaj tarihi:
said:
Bıshop, 02 August 2003 02:33 tarihinde demiş ki:
hatırladıgım kadarı ile hg oyunlardan para almıyor kontratta böyle bir şey yazmıyor onlar hg üyeligine para alıyor bu durumda osiyle cakışıcak bir şey yapmıyorlar.

eet haklısın

anti sana katılmıorum :)
ordan bakma olaya
sözleşmede öleyse.. karsı cıkamaslar[hline]ICQ: 4435695
Mesaj tarihi:
said:

+1
Sure :)

İste olayı kapmış bir genç .. :)
Dostum haklısın sistemleri bu...
Mesaj tarihi:
said:

sozlesmeleri o sekilde duzenlemeye calisilmis ancak aciklari var ve sorunlardan da tam olarak kurtulamiyorlar bu yuzden de, ne yaparsan yap bir aciklik birakirsin..[hline]It is my destiny to be a stranger.
Mesaj tarihi:
said:
Sitro, 03 August 2003 15:06 tarihinde demiş ki:
said:

sozlesmeleri o sekilde duzenlemeye calisilmis ancak aciklari var ve sorunlardan da tam olarak kurtulamiyorlar bu yuzden de, ne yaparsan yap bir aciklik birakirsin..[hline]It is my destiny to be a stranger.

O zaman dava açın kazanırsın demek :) ama neden kimse açamıyor? yoksa açıkları yok mu? :))

Bu arada Paralı serverlar az da olsa oyuncu kalitesini artırıyor, bu tartışılmaz... Ama genede ne yapılırsa yapılsın "lamer" 'ler her yerde var :)
  • Admin
Mesaj tarihi:
Açıkcası forumu baştan aşağıya okumadan ama okuduklarım arasından bazışeyleri düzeltmek istiyorum.
İlk olarak scpler çalıntı denmiş Çalıntının kelime anlamını bilen varmı?Scpler free olarak yayınlanıyor ve onlarda kullanıyor bunun yanında lvl scptini yazan shardlan sürekli irtibat halindeler hatta hg ownerıylan diğer shardın scpteri beraber bugları fixliyorlar.Benim kanımca free olarak ve web sitelerine konan scpleri alıp kendi serverların kullanmak çalmak değildir eğerki alınan scplerde yapan kişilerin isimlerini silselerdi ozaman çalıntı olurdu kim yaptıysa ve adamın ismi menulerde geçiyorsa hiç dokunmuyorlar ayriyetten forumlarda bu scplerin hepsini baştan aşağıya biz yaptıkda demiyorlar.
Gelelim para olayına neden dava açılmadığına ilk olarak UO yu ele alırsak OSI free shardların hepsine yasak diyor sadece paralı olup olmamasına değil bunu ilk başta anlayın peki bunlara neden göz yumuyor diye soracak olursanız UOnun reklamını bedava bir şekilde yaptırmak için biz bile şuan burda free shardlar sayesinde bir reklam yapıyoruz eger free shardlar olmasa belkide birçoğumuz OSI dede oynamıyacaktı çünkü oyunu bilmeyecektik.AGS bazı çakallıklar yaparak para kazanmakda şuanda kapanır kapanmaz veya dava açılır açılmaz okadarını bilemem ama olayın iç yüzü budur.Bunun yanında çook çook eskiden server paralıya geçmeden önce staffındaydım hatta birçok bug fixide ben yaptım buyuzden hgnin scp konusunu iyi biliyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry

[Bu mesaj Virus tarafından 03 August 2003 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hard Gamer gibi bir shard için bu denli suçlamalarda bulunmak mantıksızlık ünkü orada kimseyi yada başka shardlarda kimseyi zorla oynatmıyorlar . Ama hg gibi paralı olan bir shard acaba aldığı paranın hakkını verebiliyormu? en büyük soru bu olmalı diye düşünüyorum...
Hard Gamer başarılı bir shard olarak görüyorum umarım başarıları devam eder.
Mesaj tarihi:
dün açılmış sanırım bugün girdim oyuna yarım saat bile olmadan yine koptu ve gitti wallla benim canım sıkılmaya başladı.[hline]ThroNe DarKNeSs
:rock: :rock: :rock: :rock:
Yasaklar Arzu Doğurur.
:tebrikz:
Icq.224455507
Mesaj tarihi:
coronius server bakımda demişsin de neden forumlar da açılmıyor ve neden agszone'un sitesinde herhangi bir açıklama yapılmamış ? büyük bir ihtimal host ile problemleri var[hline]Why do your locks and rumpled head-clothes show
'Tis more than usual sleep that made them so?
Why are the kisses which he gave betray'd
By the impression which his teeth has made?

- Ovid, Amores
Mesaj tarihi:
Su serverda oynamadan sacma sapan bisiler yazmayın Saygıya Davet ediyorum arkadaslar sizi biraz (farkındaysanız hic bi hg ci burda yok nebula boyle su server soyle demedi) Saygılı olalım
Mesaj tarihi:
kenan nasıl hg ci yok yaw ben yılladır oynarım alalla ilk 3 4 gün dedim tamam anladık bişiler var ama ne lan bu 2 hafta olmak üzere insan bir açıklama yapar bok ettiler walla ya sinir küpü oldum bilgisyarın başında. bir açıklama yapsalar foumlarını açsalar sitelerini açsalar bişi yok pat die adam kapatıo serveri birdaha 2 hafta ses çıkarmıyor olmazki kardeşim böyle şey alala.[hline]ThroNe DarKNeSs
:rock: :rock: :rock: :rock:
Yasaklar Arzu Doğurur.
:tebrikz:
Icq.224455507
Mesaj tarihi:
hgci var burda ben de hg de oynuyorum. ama siz hala cıkartmadınız şu at güzlüklerini adamlar şak diye kapatıyor serverı kaç hafta haber alamıyoruz bu resmen saçmalıktır sorumsuzluğun alasıdır[hline]"self improvement is masturbation
self destruction is the answer"
  • Yeni Oluştur...