Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hg ye ne oldu bilen war mı?

Borntobewild

Öne çıkan mesajlar

ah bir bilsem ah bir bilsem deli oldum ya yakında dersane başlıyacak hg kapanıyor. adam akıllı kasamadım bu sene off ne yapacam sitesi fln açılmıyor oyuna girmiyor. ama belliydi zaten böyle olacağı son zamanlarda server kapanıp kapanıp duruyordu geri alınıyordu ama bu kadar uzun süreceği aklıma gelmemisti. kolay gelsin adamlara ne diyelim elimizden birşey gelmezki dostum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stanley, 30 July 2003 20:44 tarihinde demiş ki:
DBSource.net'den calma scriptlerle acilmis parali bir server. Daha ne kadar acik kalabilirdi ki? Hayirli olsun.

Kapanmadı Fazla sevinme... O arak dediğin scriptlerle bi server döndürde girip oynayalım olur mu? Başaran varsa söle göster bakalım önce düşün soora konuş tamam mı?

Bilmeden konuşmamak lazım...

Saygılarımla...[hline]---Underneath your clothes---

-A song dedicated to an old friend-

--i still love you--
Sosyal ağlarda paylaş

eki eki eki arak scriptler yüzünden ethereal hayvanlar bölünerek çoğalabiliyo(yapması çok kolay bi bug)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DBSource.net'den calma scriptlerle acilmis parali bir server. Daha ne kadar acik kalabilirdi ki? Hayirli olsun.

dikkat etti isen scriptlerle ilgili bi sorundan dolayı kapanmadı BOK atmayalım insanların icraatlarına lutfen.[hline]ALI G. MY BITCH
Sosyal ağlarda paylaş

Script çalmak falan önemli değil burda. Asıl nokta bunu paralı yapmaları. Ne etiğe uygun ne yasal bu yaptıkları... Bu oyunun paralı sunucusunu sadece Origin Systems açabilir, yaptıkları büyük ayıp, hele bir de scriptlar araklama ise iyice utansınlar. Savunulacak bir yanı yok hard gamer'ın.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 31 July 2003 02:29 tarihinde demiş ki:
Script çalmak falan önemli değil burda. Asıl nokta bunu paralı yapmaları. Ne etiğe uygun ne yasal bu yaptıkları... Bu oyunun paralı sunucusunu sadece Origin Systems açabilir, yaptıkları büyük ayıp, hele bir de scriptlar araklama ise iyice utansınlar. Savunulacak bir yanı yok hard gamer'ın.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.

ags bu.. yapar..
cs yi de ilk paralı yapan bunlar değil miydi..[hline]ICQ: 4435695
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Galenthas, 31 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
said:

Kapanmadı Fazla sevinme... O arak dediğin scriptlerle bi server döndürde girip oynayalım olur mu? Başaran varsa söle göster bakalım önce düşün soora konuş tamam mı?

Bilmeden konuşmamak lazım...

Saygılarımla...[hline]---Underneath your clothes---

--i still love you--

kardeşim ben buna sinirlenirim çalıntı scriptlermiş o sitedeki scriptler için paralı mı dio yada telif hakları bizde kullanamazsınızmı dio alan kullansın dio allah allah söle demeyin yaw adam açmış server çok iyide hizmet veriyordu.(Şimdi açıkmı bilmem)sen aç server bizde görelim ne var ne yok Galenthas kardeşim...[hline] --Darkworld Uo Admin--
_____DIEMASTER______
www.darkworlduo.tr.cx
www.darkworlduo.gen.tr.tc
www.darkworlduo.com.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

oradan script almış diye çalıntı olmaz dbsource herkese açık bir site isteyen server kurar isteyen evinde dener adamlardan çalma gibi bir durum yok bir tarafınızdan uydurmayın dbsource oraya herkese açık bir site yapmış size sunmuş istediğinizi yapın diye. hardgamerda almış onları server kurmuş paralı yapmış. ve şu anda türkiyenin en güzel paralı serveri çok biliyorsanız o scriptler ile o bağlantıda siz server açında oynuyalım. adamlara durduk yerde böyle hakaret yağdırmanız çok saçma ve terbiyesizlikten başka bir şey değil.

DarkNesS İyi Günler Diler..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 31 July 2003 02:29 tarihinde demiş ki:

Yasakdır dogrudur. Oynamasınlar neden oynuyorlar aklılları ermıyormu demı yanı.[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya scriptleri çalıntı olmasın DİYELİM, hani db source izin veriyor (ki unutmayalım paticikdeki scriptlerle server açan insanlara bir çok kişi ezik diyor, ya onlara laf atmayacaksınız yada ags'yi de bir tutacaksınız), yine de para almaları baştan hata böyle bir hakları yok yani. Kimse hiç bir şekilde AGS'yi savunamaz burda bana yaptıkları hem legal değildir hem etiğe aykırıdır.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
navyamphs, 31 July 2003 21:40 tarihinde demiş ki:
Yolda giderken, size havlayan bir köpeğe sizde geri havlamayın.
Yapılanlara çalıntı vs demek yerine daha iyisini siz yapın, alkışlayan bulunur.[hline]Darkspade

Benzetmeye bakın allahım ya

[Bu mesaj tippy tarafından 01 August 2003 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tippy, 01 August 2003 00:26 tarihinde demiş ki:
said:
navyamphs, 31 July 2003 21:40 tarihinde demiş ki:
Yolda giderken, size havlayan bir köpeğe sizde geri havlamayın.
Yapılanlara çalıntı vs demek yerine daha iyisini siz yapın, alkışlayan bulunur.[hline]Darkspade

Benzetmeye bakın allahım ya

[Bu mesaj tippy tarafından 01 August 2003 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]

Kendi açtığın topicte seviyeyi düşürdüğün için seni tebrik ediyor dediklerimi saptıran laf atmış olmak için söz söyleyen (!) İnsanlarla aynı threadde bulunmaktan utandığımı belirtmek istiyorum...

Herşey olacağına varır...

Hg olayında son sözüm ise kimse kimseye oyna diye baskı yapmıyor arkadaşlar... T.C sınırlarındaki her kişi özgür iradesi ile servera başvuru yapıyor ve bu oyunu ags de oynuyor... Eleştirebilirsiniz para yönünü ama birçok insan freeserverlardan bazı nedenlerden dolayı zevk almıyor... Siz onlara müdahele edemessiniz ve onları aşalayıcı hakaret benzeri sözlerde bulunamassınız... Konu Hg ye ne oldu gibi birşey di saptırılmadan önce... Cevabı büyük ihtimal host sorunu halledilince çalışmalarına aynen devam edecekler...

Scriptler konusunada gelince uzatmak istemesemde belirtmek isterim... Bir çok insanın serverın teamin grubun etniğin topluluğun sağdan soldan çalarak (!) açtığı serverlara laf atmazken scriptleri nereden alındığı belli olan kesinlikle scriptlere credit veren ve bu scriptleri kullanılabilir hale getirip daha iyi hizmet vermek için çabalayan (!) bir Servera kötü sözler sarfetmeniz bana biraz ilkelce geliyor... Unutmayın kişilerin özgür iradesi ar insanlar nerede mutlu iseler orada olmayı isterler...

Saygılarımla...

P.S=Konunun daha fazla tartışmaya dönüşmemesi dileklerimle...[hline]---Underneath your clothes---

--i still love you--
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye Cumhuriyetinde herkes yasaları çiğnemediği sürece özgürdür diyerek lafını düzeltmeye başlıyorum. HG'nin yaptığı illegal bir şey BUNUN ANLAMI DA YASA DIŞI DEMEK ANLAMIYORSAN. Zaten oynayan kitleye bir şey dediğimiz yok at gözlüklerinizi takıp sağdan soldan aldığı scriptlerle server kurup bu işten YASAL OLMAYAN YOLLARLA para kazanmaya çalışan bir insan topluluğuna (ki bu topluluğun ahlaki değerler açısından ne kadar zengin olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur!) para kazandırmak hoşlarına gidiyorsa iyi, at gözlüklerini taksınlar, oyunlarını oynasınlar ama sonra gelip burda paticik script sharingden alınmış scriptlerle açılmış serverlara lame server hede de hödö de diye laf atmasınlar hakları yok, kimse oynayamazsınız HG'de demiyor, HG'nin savunulacak bir yanı yok diyor herkes ki yok yasal dışı iş yapmaya hakkı var mı sen söyle ya? Allah için bilmeden konuşmayın gelip bana türkiye cumhuriyetinde özgürüz hede hödö özgür kız nutku çekmeden az düşün mantıklı mı söylediklerin.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
Sosyal ağlarda paylaş

Yasal olmayan birşey varsa dava aç bakalım sen işin ne olduğunu bilmiyorsun... Belkide bilmemezlikten geliyorsun... Ben agszone a paramı yatırıyorum onlar bana birçok oyun için multiplayer desteği sağlayan serverlarına giriş hakkı tanıyorlar...
Bu işin yasal engele takılmayacak kısmı... Eğer bir sorun çıkarsa denilecek şeyde cs hl serverına para alıyoruz oke? Bende bunlara para veriyorum...

Bi başka şey bak söylemek istememiştim ama sonunda söylettiniz... Ben anneme bacıma şahsıma hakaret edilen binbir çeşit ahlaksız saldırılara maruz kaldığım bir serverda oynamaktansa insanların daha seviyeli olduğu (!) (lafım sizlere değil) bir ortamda bulunmak istiyorum... Ags zone serverlarına üye olduğum için ags nin ek hizmeti olan uo serverından yararlanıyorum bu hakkı sadece ags nin oyun serverlarına üye olanlar alabilio ama uo serverına para vermiyorum... Online gaming şirketi agsye para veriliyor ve ben türlü oyunlardan yararlanırken ultima online ı da üyeliğimin ayrıcalığı ile oynayabiliyorum...

Son sözüm yasa dışı birşey görememekle birlikte sizler için madem bu kadar aşikar olaylar sizleri yasal işlemleri başlatmaya davet ediyorum.... Madem çok medeni huhuktan anlayan insanlarsınız ya herşeyi biliyorsunuz ya (!!) Açın davanızı hem siz susun hem biz rahatlayalım...

Herkes işini kurmadan önce arkasına sağlam duvarları alır...

Forumda yazan gerek antimodes gerek diğer arkadaşlardan özür diliyorum... Olaylar arası tartıştık biraz ve iki tarafta haklı belki sizlerin dediklerinizi inkar etsemde doru yanları var... Bu yüzden olayı tatlıya bağlamak babında Hepinizden özür diliyorum....

Saygılarımla...[hline][b/]Hardgamer UO Shard[b]
[i/]Jasco Darkspade[i]
[i/]Armorious Darkspade[i]
[i/]Vienna Northstar Drake[i]

[Bu mesaj Galenthas tarafından 01 August 2003 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...