knoxville Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 :) heya çok mutlu oldum. teşekkürler ii dilekleriniz için[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eflatun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 aşkım seni çok sewiyom ben yaaa!ayyy...cnm benim ..:-)[signature][hline]senle ben batı doğuuu, ama dünya yuvarlaaaakkk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Kusra bakma ama sen o kızın birlikte olduğu kişisin. O nası bi insan dediğin kişide BABASI. Sana biraz kusra bakma ama o kişiye laf söylerken ... yemek düşer. Adamın kızı istediği kişiyle birlikte olmasına izin verir yada vermez. Hee vermez ve kızı inat ederse birlikte olacam die. İyi o zaman birlikte oldugun kişi sana baksın demekte de haklı. Valla bende baba olsam benim kızımda üniversite çağına gelse ve benim istemediğim kişiyle birlikte olmak istese. O zaman derim o birlikte oldugun kişi baksın artık sana die.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 inanmıyorum ya okuyunca gerçek değilmiş gibi geldi ! böyle insanlar hala var mı ya? biz bunları filmlerde görürdük! bence de evine git ve konuş.çünkü başka çare var gibi gözükmüyor. ve çok üzüldüm sizin için:( ve o adama da çok kızdım pardon ama ÖKÜZMÜŞ yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 O adamin kafasini palmiye agaclarina tersten sürtmek isterdim sahsen[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eflatun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: ruby, 05 Kasım 2005 03:30 tarihinde demiş ki: inanmıyorum ya okuyunca gerçek değilmiş gibi geldi ! böyle insanlar hala var mı ya? biz bunları filmlerde görürdük! bence de evine git ve konuş.çünkü başka çare var gibi gözükmüyor. ve çok üzüldüm sizin için:( ve o adama da çok kızdım pardon ama ÖKÜZMÜŞ yani. tamam çok kızdınız ama öküz möküz nooluyo.e ayıb oluyo ama...[signature][hline]senle ben batı doğuuu, ama dünya yuvarlaaaakkk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ewt höst abartmayın gaz alıp iice eflatunun babasını tanımam ama knoxwillenin babasıyla karşılıklı az demlenmemişisdir hehe kral insan neyse[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 The Notebook filmini izle İzledikten Sonra sakın intihar etme ama çünkü filmden sonra ağlamaktan kafanı duvarlara vurcaksın.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eflatun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: TRA_GS, 08 Kasım 2005 17:23 tarihinde demiş ki: ewt höst abartmayın gaz alıp iice eflatunun babasını tanımam ama knoxwillenin babasıyla karşılıklı az demlenmemişisdir hehe kral insan neyse cnm saol ya desteğin için sende olmasan...bu arada senin kankan hakkaten kral adam...[signature][hline]senle ben batı doğuuu, ama dünya yuvarlaaaakkk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Davion, 04 Kasım 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Kusra bakma ama sen o kızın birlikte olduğu kişisin. O nası bi insan dediğin kişide BABASI. Sana biraz kusra bakma ama o kişiye laf söylerken ... yemek düşer. Adamın kızı istediği kişiyle birlikte olmasına izin verir yada vermez. Hee vermez ve kızı inat ederse birlikte olacam die. İyi o zaman birlikte oldugun kişi sana baksın demekte de haklı. Valla bende baba olsam benim kızımda üniversite çağına gelse ve benim istemediğim kişiyle birlikte olmak istese. O zaman derim o birlikte oldugun kişi baksın artık sana die. Hangi çağda yaşıyorsun arkadaşım sen. Mal mı satıyon. Çocuklar ebeveynlerin tapulu malı mı? Neymiş istediğiyle görüşmesine izin verirmiş istediğine vermezmiş!.. Ebeveynler çocuklarını korumakla ve bakmakla yükümlüdürler. Onların hayatlarını zehir etmekle değil. Baba da olsan çocuğundan böyle birşey istediğinde yanında mantıklı bir gerekçe de söylemelisin. Çocuğuna bakıyor olman, onun hükümdarı olduğun anlamına gelmez. Aileler çocuklarına destek çıkmalıdırlar. 18 yaşından sonra benim isteklerimi yerine getirmeyen çocuğumu kapı önüne koyarım diye tehdit ederek anne baba olunmuyor. (kişisel tercihtir. Bakmak zorunda değildir. ) Ama gücünü çocuklarına baskı kurmak için kullanan anne babaları hiç onaylamam. Konuyu açan arkadaşa gelince kız arkadaşının babasına yakışık almayan sözler söylemesi (babası haketse bile) doğru değil. Bir anlık sinirle edilmiş olduğunu düşünüp es geçiyorum. Babası kızının kötülüğünü düşünmüyordur ama belli ki çağdaş bir baba değilmiş. Neyse bu sorunlar aşılır, gerekirse gizli gizli ilişkinizi devam ettirirsiniz. Kız arkadaşına derslerinde destek olursun. Birbirini gerçekten sevenler için bunlar dert değil bence. [Bu mesaj matematik tarafından 09 Kasım 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ehue olaya bak ya, kızın babasına öküz diyolar... Ayıp yahu...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hep derler bakalim , cocugunuz olunca anlarsiniz diye. belki anlariz sebebini ilerde.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar