Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İyi Bisi KAnser yapmayan sigara!

ovchinnikov

Öne çıkan mesajlar

Kanser yapmayan sigara üretiliyor

DIŞ HABERLER SERVİSİ

TÜTÜN şirketi British American Tobacco, sigaranın yol açtığı kanser ve kalp hastalıkları riskini yüzde 90'lara varan oranlarda azaltacağı öne sürülen 'zararsız sigara' üretmeye hazırlanıyor. Bunun için, sigarada kimyasalları azaltmak amacıyla, özel işlemden geçirilmiş tütün ve daha çok toksin süzen özel bir filtre kullanılacak. 2006'da piyasaya çıkacak, adı açıklanmayan zararsız sigaranın tadının ve görüntüsünün normal sigara gibi olacağı belirtildi.

bende bunu bekliyodum iste simdi rahat uyuyabilirim
[spo1=kaynak]
http://www.milliyet.com/2005/11/07/yasam/yas07.html
[/spo][signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bide şey var sigarasızlığımdan ölsem maltepe yada birinci içemiyorum kassam kassam bond içiyorum
bunlar kimyasalı azaltçaz diye dandirik bişi yapmasın bari winston gibi olsa ne bomba olur yaw.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...

[Bu mesaj Viskhii tarafından 09 Kasım 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bunu satan ülkelerde adamlar sıgara ıcmıormus sıgaranın fıatı 7 mılyonmus burada 1,5mılyon
türkiye sigara olayına baya para harcıormus bıde sıgaran hastalananların parası fılan off off dun sabah tv de anlatıordu basya abarık bı paraydı[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kötü olmuş... Şimdi sigara içenler ölmicek çevredekileri zehirlemeye uzun süre devam etçekler:(

Ancak şöyle bişiyse acaip mutlu olurum

Kanser yapmayan Sigara formülü:
Sigara alınır, arka kısmına bol miktarda siyanür (opsiyonel olarak arsenik, böcek ilacı, fare zehiri vb.) sürülür...
Böylece içen kişi saniyesinde nalları diker, böylece kanser olmaz...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...