deftonez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 daha 1 hafta önce 18gb a +7ibow aldım..ve bugun item silinmiş..dupe cıktı ne diyeyim ? 1şey var su an zor yazı yazıyorum uzuntuden[signature][hline]Server : Cypher Name : n0th1ng Clan : SacreD Job : Shadow Vain Np :52.332 Clan :SacreD
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 O zamanlar bişi almıcaktın çünkü tüm pazar dupe doluydu +3 rol roclar dan tutta +8 shardlara kadr[signature][hline]Efsane Topic Feberbahceli degil sen
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya ben diesdeyim baya önce alınmış dupe wipe dan da geçmiş ib fln nası silinio peki??? bi mantıq yoq rasgele simişler aleni[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas*
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bende iron +7 satmıstım dupe mus adam sılındıkten sora kufur eetı ortaga... pekı server da tarama mı yaptılar ? suan server temız mı ?
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 tam 2 ay once +8 shard almıstım o bıle sılınmıs ya daha ne olabılır bundan kotu :([signature][hline]Name :Tranquillity LvL :61 Class :Shadow Vain NP :2* *** Klan :Justice NoT :Bakalım kolluk ne zaman yanıcak :D
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: TranquilityS, 09 Kasım 2005 16:51 tarihinde demiş ki: tam 2 ay once +8 shard almıstım o bıle sılınmıs ya daha ne olabılır bundan kotu :( 2 ay öncemi Ben K.e gelmeden önce yaklaşık 10-15 ay oldu Ve Lycoan +7 im Yok silmişLer KAçdefa dupewipe oldu hiç bir itemim silinmedi hiç bi zmn bu sefer thorn kağıdımı ve blastımı bile silmişler ben ne diyeyim ?[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k
Öne çıkan mesajlar