Meineherin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 askerdeyken görmüştüm böyle sarı saçlı anlamlı bakışları olan hanım kızımız söylüyordu klipte iki küçük çocuk çölde kaktüslerin arasında falan böyle bulamıyorum hatırlayan varsa yardım lütfen.
NoS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 aramaya inan genç[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bi d eyerli mi yabancı mı belirt. ayrıntılara in bu kadar bilgiyle zor valla =)[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
Meineherin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yabancıydı. böyle biraz donuk gibi bakışları olan çok hoş bir bayandı. kısa sarı saçlıydı galiba. siyah giyinmişti galiba. böyle iki velet birbiriyle etkileşimde falandı. ağır bir şarkıydı çok hoştu ama
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 baba o dedigin sarkıyı bende hatırladım cok severdim + o sarkı bunalım be uzuluyorum ben onu dinlerkene de arkadaslara sorayım bilen vardır bu aksam solemeye calısırım.[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Arkadaşlar bişi sorucam George Michael in bi şarkısı war hani klibinde odaya bi dünya adam çıkıyo giriyo dans ediyolar falan ne abi çıldırıcam kaç saattir arıyorum[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben..
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 dedigin sarkıyı aradım ama bulamadım sen buldunmu Meineherin
Meineherin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 dostum bulamadım öyle bişeyki bir harf dahi bilmiyorum şarkı hakkında. az bir ipucu bile yeterdi. gösteren kanalda ya ben göremedim yada vermediler isim falan.
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Fransuxa, 06 Kasım 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bişi sorucam George Michael in bi şarkısı war hani klibinde odaya bi dünya adam çıkıyo giriyo dans ediyolar falan ne abi çıldırıcam kaç saattir arıyorum [signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben..
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 olsun olsun azimle zıcan duvarı delermiş sende bulursaun aramaya devam elvet denk gelecek :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Fransuxa, 07 Kasım 2005 19:54 tarihinde demiş ki: said: Fransuxa, 06 Kasım 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bişi sorucam George Michael in bi şarkısı war hani klibinde odaya bi dünya adam çıkıyo giriyo dans ediyolar falan ne abi çıldırıcam kaç saattir arıyorum faint ya da fast love[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın)
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 fast love bulamadım yok hiç bi yerde faith de diil.[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben..
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kısa saçlı sarışın anlamlı bakışlı herhalde dido dur diye düşündüm ama 1 şey bulamadım.[signature][hline]All I can do is try...
evo5558 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Fransuxa, 06 Kasım 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bişi sorucam George Michael in bi şarkısı war hani klibinde odaya bi dünya adam çıkıyo giriyo dans ediyolar falan ne abi çıldırıcam kaç saattir arıyorum şarknin adi flawess (go to the city)
Öne çıkan mesajlar