Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir şarkı vardı bulamıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
askerdeyken görmüştüm böyle sarı saçlı anlamlı bakışları olan hanım kızımız söylüyordu klipte iki küçük çocuk çölde kaktüslerin arasında falan böyle bulamıyorum hatırlayan varsa yardım lütfen.
Mesaj tarihi:
aramaya inan genç[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Mesaj tarihi:
yabancıydı. böyle biraz donuk gibi bakışları olan çok hoş bir bayandı. kısa sarı saçlıydı galiba. siyah giyinmişti galiba. böyle iki velet birbiriyle etkileşimde falandı. ağır bir şarkıydı çok hoştu ama
Mesaj tarihi:
baba o dedigin sarkıyı bende hatırladım cok severdim + o sarkı bunalım be uzuluyorum ben onu dinlerkene de arkadaslara sorayım bilen vardır bu aksam solemeye calısırım.[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bişi sorucam George Michael in bi şarkısı war hani klibinde odaya bi dünya adam çıkıyo giriyo dans ediyolar falan ne abi çıldırıcam kaç saattir arıyorum[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben..
Mesaj tarihi:
said:
Fransuxa, 06 Kasım 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar bişi sorucam George Michael in bi şarkısı war hani klibinde odaya bi dünya adam çıkıyo giriyo dans ediyolar falan ne abi çıldırıcam kaç saattir arıyorum
[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben..
Mesaj tarihi:
said:
Fransuxa, 07 Kasım 2005 19:54 tarihinde demiş ki:
said:
Arkadaşlar bişi sorucam George Michael in bi şarkısı war hani klibinde odaya bi dünya adam çıkıyo giriyo dans ediyolar falan ne abi çıldırıcam kaç saattir arıyorum

faint ya da fast love[signature][hline]the truth is out there...
Luke: I can't believe
Yoda: That's why you failed

en iyi bölüm(kapatmayııııın)
Mesaj tarihi:
said:

şarknin adi flawess (go to the city)
  • Yeni Oluştur...