KahnX Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Çıkış tarihi 8 kasım olan bu oyunu çok merak ediyorum IGN de falan incelemesi yapılmamış çoook merak ediyorum bilgisayar versiyonunu yaa offff :([signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 level in 102. sayisinda vardi ama pek guzel olmicak diyolardi istersen yarin yazarim aciklamasini[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) fenerbahçe [Bu mesaj mulgear6 tarafından 08 Kasım 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ya incelemeden e3 de gördüklerinin sınırlarında yazdı onlar ben çok iyi bişey bekliyorum... ayrıca IGN de çok övdüler bu oyunu kesinlikle level yanılıyor...ve ben bundan çok mutluyum :)[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Xbox ve PS2 sürümü çıkalı 1 hafta oldu da PC için bekliyor herkes zaten. Videolarına göre, kontrolü zor ve grafikler beklenen gibi değil. Onun dışında konseptin hastalarına hitap edecek...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 atari yapiyodu gene sanirim o yuzden hicmi hic umudum yok ama genede oynayacam .[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 OYun çıktı, oynadım. Evet, grafiklerini beğenmedim... 1 DVD...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 the witch kısmında takıldım geçebilen warmı nasıl geçicem o herşeyi havaya kaldırıp neo ya fırlatan karının olduğu yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar