Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klima

solo_

Öne çıkan mesajlar

Büyük klimalar var. Mağazalarda falan kullanılan tiplerden. Onları kullanabilirsin. Ayriyetten yeni (oda tipi) klimalar çok az elektrik harcadığını biliyorum.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 08 Kasım 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
Klima; soğutur ısıtır falan fazla bi görevi yok.
Biraz daha açsan pek birşey anlamadım açıkcası?

diyorumki isinmak icin klima kullanan varmidir? hangi marka/model onerirsiniz? varmidir bilgisi olan super insanlar :')
Sosyal ağlarda paylaş

Süper değiliz canım abartma ahaha lol
Isınmak için kullanan var tabii, ama alana göre veriyorlar klima tipini. Kısacası klima satan bi yere gidip "şu şekilde salon var, şu kadar m2 vs" dersen onlar sana yardımcı olur, eğer aramız da klimacı yoksa (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces Kissiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim şirkette (15m^2 lik bi alan) kullanıyoruz lg nin klimasını. Hatta 1 klima motoru 2 tane de o içerde duran aletten var. 2 oda için. Sanırım para olan da dışarıda kalan alet. Lg ler beko bayilerinde satılıyordu. İş saatlerinde sürekli açık ama fazla bi enerji sarfiyatı yok.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

bizde 45 metrekare lik bi salon var. 24btü alın diolar ama ısıtacağını sanmıyorum. Büyük salonlar için salon tipi klimalar idael bence. Ben toshiba al derim. Eski klimamız toshiba 7 yıldır bakım bile yaptırmadık (filitre yıkamalarımız hariç) banamısın demedi alet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...