Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klima

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eve ayrıyetten bi Atatürk barajı kurarsan salon tipi bi klima uyar sana.[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü)
Mesaj tarihi:
30m2 salon mu? ev olmadığı kesin o fakat o açıda ki bi salonuda tek bir klima ısıtmaz ısıtamaz onu söyleyeyim[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Mesaj tarihi:
Büyük klimalar var. Mağazalarda falan kullanılan tiplerden. Onları kullanabilirsin. Ayriyetten yeni (oda tipi) klimalar çok az elektrik harcadığını biliyorum.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 08 Kasım 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
Klima; soğutur ısıtır falan fazla bi görevi yok.
Biraz daha açsan pek birşey anlamadım açıkcası?

diyorumki isinmak icin klima kullanan varmidir? hangi marka/model onerirsiniz? varmidir bilgisi olan super insanlar :')
Mesaj tarihi:
Süper değiliz canım abartma ahaha lol
Isınmak için kullanan var tabii, ama alana göre veriyorlar klima tipini. Kısacası klima satan bi yere gidip "şu şekilde salon var, şu kadar m2 vs" dersen onlar sana yardımcı olur, eğer aramız da klimacı yoksa (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces Kissiyorum...
Mesaj tarihi:
Bizim şirkette (15m^2 lik bi alan) kullanıyoruz lg nin klimasını. Hatta 1 klima motoru 2 tane de o içerde duran aletten var. 2 oda için. Sanırım para olan da dışarıda kalan alet. Lg ler beko bayilerinde satılıyordu. İş saatlerinde sürekli açık ama fazla bi enerji sarfiyatı yok.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Mesaj tarihi:
bisim salonu klimayla ısıtıorus bizimki de 30 m2 şu 18lik dediklerinden al marka pek önemli değil ama vestel arçelik sağlam şeyler yapıyor servisleri de iyidir farketmez ama kesene uygun olanını al[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Mesaj tarihi:
bizde 45 metrekare lik bi salon var. 24btü alın diolar ama ısıtacağını sanmıyorum. Büyük salonlar için salon tipi klimalar idael bence. Ben toshiba al derim. Eski klimamız toshiba 7 yıldır bakım bile yaptırmadık (filitre yıkamalarımız hariç) banamısın demedi alet.
Mesaj tarihi:
ne marka düşünüyosan onun servisini ara.. ücretsiz keşif yapıyolar en uygunu sana söylüyolar.. 18 lik ii gider sanırım senin eve..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mesaj tarihi:
18 bin bt lik klima essek gibi isitir senin evi dert etme. Ama klimalarin faturasi deli koyar o ayri. 35 mt itibaren 21 bin bt onerilir. 40 ve uzeri 24 bin bt

zaten daha buyuk alanlarda salon tipine gecilir. 30 mt ye salon tipi alinmaz.
Mesaj tarihi:
İzmir'de evde bizde klima ile ısınıyoruz çoğu zaman 27m2 salon..Panasonic var ilk çıkan split klimalardan..Bi daha da o kadar kaliteli yapmadılar ama piyasada LG iyi diye duydum...[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
  • Yeni Oluştur...