solo_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Arkadaslar, napcaz bu klima olayini? kis icin soyle 30+ metrekare bi salona klima almak istiyorum. Mekan izmir. varmidir bilgisi olan kullanan eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Klima; soğutur ısıtır falan fazla bi görevi yok. Biraz daha açsan pek birşey anlamadım açıkcası?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Eve ayrıyetten bi Atatürk barajı kurarsan salon tipi bi klima uyar sana.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 30m2 salon mu? ev olmadığı kesin o fakat o açıda ki bi salonuda tek bir klima ısıtmaz ısıtamaz onu söyleyeyim[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Büyük klimalar var. Mağazalarda falan kullanılan tiplerden. Onları kullanabilirsin. Ayriyetten yeni (oda tipi) klimalar çok az elektrik harcadığını biliyorum.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Janitschar, 08 Kasım 2005 17:50 tarihinde demiş ki: Klima; soğutur ısıtır falan fazla bi görevi yok. Biraz daha açsan pek birşey anlamadım açıkcası? diyorumki isinmak icin klima kullanan varmidir? hangi marka/model onerirsiniz? varmidir bilgisi olan super insanlar :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Süper değiliz canım abartma ahaha lol Isınmak için kullanan var tabii, ama alana göre veriyorlar klima tipini. Kısacası klima satan bi yere gidip "şu şekilde salon var, şu kadar m2 vs" dersen onlar sana yardımcı olur, eğer aramız da klimacı yoksa (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bizim şirkette (15m^2 lik bi alan) kullanıyoruz lg nin klimasını. Hatta 1 klima motoru 2 tane de o içerde duran aletten var. 2 oda için. Sanırım para olan da dışarıda kalan alet. Lg ler beko bayilerinde satılıyordu. İş saatlerinde sürekli açık ama fazla bi enerji sarfiyatı yok.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 soba al bence[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bisim salonu klimayla ısıtıorus bizimki de 30 m2 şu 18lik dediklerinden al marka pek önemli değil ama vestel arçelik sağlam şeyler yapıyor servisleri de iyidir farketmez ama kesene uygun olanını al[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bizde 45 metrekare lik bi salon var. 24btü alın diolar ama ısıtacağını sanmıyorum. Büyük salonlar için salon tipi klimalar idael bence. Ben toshiba al derim. Eski klimamız toshiba 7 yıldır bakım bile yaptırmadık (filitre yıkamalarımız hariç) banamısın demedi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 katalitik alın en güzeli[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ne marka düşünüyosan onun servisini ara.. ücretsiz keşif yapıyolar en uygunu sana söylüyolar.. 18 lik ii gider sanırım senin eve..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 18 bin bt lik klima essek gibi isitir senin evi dert etme. Ama klimalarin faturasi deli koyar o ayri. 35 mt itibaren 21 bin bt onerilir. 40 ve uzeri 24 bin bt zaten daha buyuk alanlarda salon tipine gecilir. 30 mt ye salon tipi alinmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 İzmir'de evde bizde klima ile ısınıyoruz çoğu zaman 27m2 salon..Panasonic var ilk çıkan split klimalardan..Bi daha da o kadar kaliteli yapmadılar ama piyasada LG iyi diye duydum...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar