only_devil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bizim okuldaki rehberlikçi geçen gün öys hakkında bilgi verdi.iş bayağı zor olacak ama 1 yandan haklılar.Fen grubunda isen edebiyatı çözebilmeye çalışmak zor gelir.Yüzeysel 1 genel bilgi yeterli.TMcilereyse türev,integral çözmeye gerek yok.Yani zamanım kalırsa fazladan puan alayım da yok.O bölüme ait soru çözsen de 0 puan alırsın ordan.1 de kim söylemişti tam hatırlamıyorum da mühendisliğe gidecek 1 öğrencinin ünv.ye girmeden önce bilmesi gerekenleri ünv. de öğrenmesi komik değil mi?[signature][hline]All I can do is try...
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: only_devil, 08 Kasım 2005 12:27 tarihinde demiş ki: 1 de kim söylemişti tam hatırlamıyorum da mühendisliğe gidecek 1 öğrencinin ünv.ye girmeden önce bilmesi gerekenleri ünv. de öğrenmesi komik değil mi? Nasıl Yani :-?[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 evet komik ama liseler ogrencilerini universiteye degil ossye hazirliyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bu sene zaten Sayısalcılara vurdu. Allah yardımcıları olsun.[signature][hline]Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı.
Öne çıkan mesajlar