AthleT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Biliyorum çok çok geç kalmış bir başlık ;) Toprak Sergen & Aydan Şener. Geçenlerde yine izledim, Yeşilçam TV'de sık sık veriyorlar, nedense her seferinde oturup sonuna kadar izliyorum. Şebnem Ferah'ın müthiş şarkısı Ay ışığı gözlerinde sımsıcak Kalbimde bir gece ve yalnızlığım Işık gizler karanlığı yok olmaz gölgeler Ay ışığında saklıdır Yüzümde son defa bir öfke Sonsuz bir bekleyiş son bulmuş Yaş temizler acıların yok olmaz izleri Ay ışığında saklıdır.. Uzun zaman aramama rağmen yarım yamalak buldum. Beğendiğim sayılı Türk filmlerinden. Sanırım çoğunuz izlediniz, siz ne düşünüyorsunuz?[signature][hline]Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 şarkının orjinalini bulanı görmedim daha=) herkeste yarım yamalak bi versiyonu ddolaşıyo=) ben de her denk gelişimde izlerim o filmi,neden bilmem belki sırf müzik için=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 en çok izlediğim türk filmlerinden biridir. Gerek aydan şener ve toprak sergen'in oyunculuğunu beğenmiş olmamdan gerekse o muhteşem şarkının varlığından. :) güzel filmdir sonu hariç. :P[signature][hline] M"etket"oonZ İstanbul'dan çıkar teli.. Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bende çok beğenirim bu filmi!bende de şarkının bi versiyonu var ama oda yarım!=)) orijinalini bulanını bende görmedim! =))[signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 tesadüfen islemiştim ben geçen sene biaha da göremedim olsa da islesem cidden ii bi oyunculuk sergilemişti toprak sergen. şarkısı da güzeldi.hoşuma gitmişti film ama sonunda üzülmştüm baya bi böle bitmemeliydi ya fln dediğimi hatırlıorum:)[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Şarkının ortasında şebos..xxx.com gibi bişi söylüyo. Şebnem Ferah Fan sitelerinde ki adminlerde falan da yok, bi gün denk getirirsem şebneme söyletip kaydecem :)[signature][hline]Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar