S_burti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 2 gün önce bilgisayarımk çöktü bilmemne sistem filelari bulunamıyor falan diyordu. Uğraştım düzelmedi, partitionda sorun var gibi gözüküyordu. Bende formatı attım ve yeni bir sistem kurdum. Gayet güzel çalışıyor gibi gözüküyordu. Aldım bilgisayarı eve götürdüm. Çalıştırdım, uzun uzun bipler çalmaya başladı. Anakartın kitapçığına baktım DRAM hatası yazıyor. Ramleri arkadaşın bilgisayarına taktım baktım sağlam. Geri taktım bilgisayara baktım ses kesildi. Bilgisayarın önündeki power ışığı bilgisayar kapalı iken bile yanmaya başladı ve bilgisayar açıldığında hiçbir görüntü yok. Boş siyah bi ekran. Ekran kartını kontrol ettim sağlam gözüküyo. Şimdi nedir bu anlamadım. Bilgisayarım mı lanetlendi nedir? Bu sadece siyah ekran ve fişe takılı durduğu sürece power ışığı (kasanın önündeki hdd ışığının altındaki ışık.) yanıyor. Sebebi ne olabilir bi fikri olan var mı?[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ben de bi gece bilgisayarı bıraktım, sabah bi kalktım HDD ışığı sürekli yanıyo ve ekran simsiyah. Acaba monitör mü kapalı diye kontrol ettim, ama açık. Reset tuşuna bastım, bomboş ve siyah bi ekran çıktı. BIOS'a reset bile attım ama işlemedi. Dershaneye gdiip geldim kasayı açıp anakarta baktım; üstündeki transistörlerden bazıları şişmişti. Kısacası anakart ölmüştü. Aman dikkat derim yani.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ben de anakart gitti diye düşünüyorum ama bi umutla bekliyorum belki başka bişi vardır da birinin aklına geliverir diye :).[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar