Spartan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Evet son bir aydır ortalama 430 ping alıyorum adsl 128k ile. Nedir bu rezillik? Başlarda 230 civarı iyiydi ama şu an çekilmez durumda..europe a geçme gibi bişey de söz konusu degil çoktan bs yi gm ledim.Çoğu arkadaşım da aynı durumda. Napmak netmek lazım?[hline]Spartan Avalon uo shard GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hepmızın var atl de gm charları, ama mecbur gectık eu ya.oynanmaz atl de artık[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Ben hepiniz değilim o zaman Mehmet'ciğim :( Zira EverQuest sağolsun, 7 tane 90+ skillim var ama birini GM'leyemedim. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Kaç ping alıyorsunuz eu dan ortalama?benm 200 civarı şu sıralar.[hline]Spartan Avalon uo shard GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Europada çok türk varmı?[hline]In a world where you can be anyone…Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas Yakında Oside :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: Bedava Osi Accountları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Walla zati bende cok iyi degildi ondan pek dokunmadi :) ama bir ara eudada bir karakter acmayi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 eu sabıt benım 108-110[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 oha abi nasıl 110 ping alıyosun? hangi baglantı?[hline]Spartan Avalon uo shard GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 izmir kablo 64[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Ben geleceğim ve "TTT" (Türk Tank Taburu) isimli bir guild kuracağım. Tamamı Dexer Paladinlerden oluşacak bir grup olmasını düşünüyorum. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 desene bız yokuz[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 niyetim yoktu ama, projeyi gerçekleştirirseniz sırf guild için bir paladin yetiştiririm.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Olmaz mı? "K-M" yani Kuva-i Milliye de var. O'nda olursunuz. Madem guild kurulmuyor. Biz kuralım. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: Goodness, 04 August 2003 20:43 tarihinde demiş ki: Ben geleceğim ve "TTT" (Türk Tank Taburu) isimli bir guild kuracağım. Tamamı Dexer Paladinlerden oluşacak bir grup olmasını düşünüyorum. Sevgiler,[hline]Avaturk *kopar*[hline]Spartan Avalon uo shard GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Arkadaşlar, ay sonuna doğru ben ve eşimde katılacağız aranıza, aslında beni eski GKV'den Kemalo ve Hordak olarak hatırlayanlar olabilir (2 sene önce). Shard fark etmez, ping nerede iyiyse orada oynayalım, önemli olan beraber olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 hordak'ı hatırlıyorum kablo nete geçtiğimde bende eu dayım sanırım 2 ay sonra falan böyle giderse tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 multi tool trick çalışmıyor ama artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Şimdi de avrupa bağlantıları bozuldu, ne oluyo anlamıyorum. Biraz evvel DAoC İtalya sunucusunda oynuyordum, loss yüzünden oyundan düştüm, ping attım %20 civarı loss var. Sonra OSI Europaya bakayım dedim orda da durum aynı, ama Atlantic düzelmiş bu arada, 0 loss 230ms ortalama ping veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 evet demin bisiler oldu europada loss var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bende eu hala aynı 100 ortalama, ama atl 250 lere dusmus.[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ?? ankaradamı bisi oldu acep atl de hala 430 :([hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 suan yıne 430 lara fırladı atl[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bi ara toplanıp koro halinde ttnet'e saydıralım diyorum.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Ben TTNet'tekilerin kulaklarını baya bi çınlatıyorum herhalde, hatta sadece onlar değil...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 yok, artık bireysel saydırmalar kesmiyor beni. daha organize bişeyler yapalım.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar