Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gm Elmoradı ayaklar altına aldı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cz de suan Kuller calışmıor ama orcların fıkır fıkır calışıor Bu nedir şimdi Ayrımcılık dğeilmi?yeter artık dur dielim Oyunu helali ile oynayanlar pff ya neden ellerimi yorayım ş yorum sizin[signature][hline]PoWeR_TURK lvl 60 arch mage (cyper)
MeRcAn_DeDe lvl 56 [diez]
Sadecedeli lvl 65 {diez]

Mesaj tarihi:
Bu Zamanında Areste Orcların Başına Gelmişti , Humanlar Orc Town ın içinde bi sürü np kastılar[signature][hline]Name: ::Informer::
clan: Owned_By
Server : Ares
Lvl: 66
Nation: org :D
Job: Warrior
Mesaj tarihi:
hı hı aLırsın :)[signature][hline]SeN aRTık HeRKeZ GiBi oLDuKTaN SoNRa GeLDiN

GöZüMDeN DaMLa DaMLa DüŞTükTeN SoNRa GeLDiN...

Bu DöNüş NeYe YaRaR ( Die FoR You )
Mesaj tarihi:
said:
Informer, 08 Kasım 2005 11:02 tarihinde demiş ki:
Bu Zamanında Areste Orcların Başına Gelmişti , Humanlar Orc Town ın içinde bi sürü np kastılar

Sanırım o söylediğin zamanda eşit şekildeydik. Hem HB hem OB deki kuleler çalışmıyordu. Bowl da ise butun bosslar duruyordu kimse kesemiyordu.[signature][hline]Sm00th - [Banned]
Mesaj tarihi:
said:
Sm00th, 08 Kasım 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
said:
Informer, 08 Kasım 2005 11:02 tarihinde demiş ki:
Bu Zamanında Areste Orcların Başına Gelmişti , Humanlar Orc Town ın içinde bi sürü np kastılar

Sanırım o söylediğin zamanda eşit şekildeydik. Hem HB hem OB deki kuleler çalışmıyordu. Bowl da ise butun bosslar duruyordu kimse kesemiyordu.

Evet 2 taraf içinde geçerliydi o 2 tarafında kuleleri çalışmıyordu ama siz yerden kalkamadığınız için gelemediniz kalkıp gelenler vardı chris gibi townda cirit oynadılar
asuıyvgfıuafys[signature][hline]Liseli Serap ve Bangbus Ekibi
Mesaj tarihi:
En güzeli ise millet bossların etrafına oturmuş sohbet ediyordu. Her bosun etrafında onu kesmek için 1 yada en 2 parti bekliyordu. Çok hoş bir tablo :D . Videoya almıştım o görüntüleri ama formatta yanlışlıkla silmiştim.[signature][hline]Sm00th - [Banned]
Mesaj tarihi:
valla biz 5 dakka da bi town bomb yapıyoduk orclar iyi bilir .townda duramıyolardı.hatırlasınlar.flıu_wife anastasya gandaz gelpcpc falan çok kolay town bomb yapıyoduk[signature][hline]Nick: Kertenqele(Warrıor)
Level: 6x
Np: 1xxxx
Clan: Canım nereye isterse :D
Server:Ares
Mesaj tarihi:
Benim en son town basma olayım baya uzun sürmüştü. Yani sanki kuleler yokmuş gibiydi.
F9Devil ,ben ,EvelationX(Mage), ve F9Devil in clanındaki priestler. (Yazım Hataları için üzgünüm)
2 Warrior 1 mage 5 priest içeriye girmiştik. Orclar yerde yatıyordu kalkmıyorlardı 15 dk. içerde durduk sadece Nycriss vardı oda uzaktan asit atıyordu. Bu bu şekilde ard arda 3 defa yaptıktan sonra bizi gören humanlar da içeriye girmişlerdi. Kuleler çalıştığı halde OB de baya bir uzun süre durmuştuk.

Sm00th [AswaN][signature][hline]Sm00th - [Banned]
Mesaj tarihi:
Orc Towerlerde calısmıyor..

ama ezik humanlar bizim towna gelemedikleri için bilmiyorlar..

Anca sallayın:D[signature][hline]Name : DaggerPhobia
Class : Shadow Vain
Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x )
Np : 42k
Clan : TwiLighT
Server : Cypher
Mesaj tarihi:
said:
WERAN, 08 Kasım 2005 11:12 tarihinde demiş ki:
said:
LasT, 08 Kasım 2005 11:09 tarihinde demiş ki:
hı hı aLırsın :)

alırım merak etme sen

çok merak ettim :D alsana[signature][hline]Impossible İs Nothing

Np: 210 k