Krmz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Şimdi , mesela heartseeker'a ( 47 - 92 ) +4 dmg. enchant'i bastırdığımızda, alet 51 - 96 gibi mi olur, yoksa vurulan son dmg'a +4 mü eklenir ? şimdiden tşk'ler.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 51-96 gibi davranması gerekir mantıken.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Şahsen ben +7 fılan işe yaradığını düşünmüyorum icy ile fire da öle yani sırf ışın kılıı muhabbeti bence +15 agi yada cru eklet yada lifesteal olayı en azından hızlı silah olayın gerçekleşme sansı daha fazla :) yoksa +4 dmg çokda efektif birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 +damage fark ediyor bazı silahlarda cok etkili[signature][hline]http://addict3d.org/index.php?page=viewarticle&type=news&ID=5889 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Evet, kesin böyledir falan diyebilen var mı ? yani emin olan :P[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 evet kesin öyle. silahın min ve max dmgına eklenir. aynısı dense sharpening stonelar için de geçerli.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist heres a graff 1 2 3 4 5 rogue rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 şimdi phlox doğru mu yalanmı şöylüyor diye sorucak[signature][hline]http://addict3d.org/index.php?page=viewarticle&type=news&ID=5889 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ahuaeha o kadar da deil :P İşin aslı Lobo'ya +4 bastırıp gutgore'a denk hale getirsemde uğraşmasam dkp biriktirmekle diye soruyodum :> Eh madem min-max'a ekliyor, bastıralım bari[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 gutgore a +4 bastır lobodan 8 fazla ossun :D[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ragnarosu öldürebiliyorsanız boşver gutgoreu perdition için dkp biriktir.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist heres a graff 1 2 3 4 5 rogue rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ı ıh henüz öldüremiyoruz , % 60 küsür falan son deneme.. neyse silahın üstündeki dmg'lara +4 eklemesi hoşuma gitti. Tşk ediyorum[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ayni sey birsey farketmez.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yok tam aynı şey değil sanırım deli, micro mıktarlarda fark ediyor , ama şöle bi sacmalık var dense sharpening stone kullnın be gülüm hem +4 değil krallar gibi +8 Yaaa[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 09 Kasım 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Sharpening stone kullanıldıgı zaman poison kullanılamıyor malesef.[signature][hline]Darkstorm - undead priest - Magtheridon Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 main e crusader off a agility? +4 dmg biraz demode :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben ice barbed spear ıma fiery weapon yaptırdım her 2-3 vuruştan 1 inde ekstradan 40 damage çakıyo çok güzel bide gümm diye bi ses çıkarıyo mage in fireblast gibi çok seksi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar