Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son 50 yılın ödüllü fotoğrafları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
80, 83, 63 off çok kötü hepsi ama bunlar daha bi kötü[signature][hline]o yana da bu yana da salla..evir çevir kıvır çevir salla..salla salla salla salla titret!!ne kadar sallarsan salla, benim olacan sonunda!
Mesaj tarihi:
1964 deki resim 74 de çekil diye biliyorum kıbrıs'da yanlış olabilir :S[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
sanatsal olarak harika ama insanin insanligindan igrenecegi fotograflar var bol miktarda cok azi dogal afetlerle ilgili geri kalanlarin hepsi birbirimize yaptigimiz kötülükler nekadar kötü :([signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Mesaj tarihi:
63/84/85/86 kanım dondu. neden oduller ölüme ve vahsete verilmiş birde o var..[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Mesaj tarihi:
O fotprafları görünce halime çok fazla şükrettim. Hele o babasının gömülmesini bekleyen çocuk acaip bir hale soktu beni. Allah kimseye vermesin.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Mesaj tarihi:
doğal afet resimleri neyse de insanların kendi elleriyle yarattıkları afetlerin resimleri, hiç bir günahı olmayan masum çocukların olduğu resimler çok dokunuyor, nasıl bir dünyada yaşıyoruz allahım, çok üzücü.
:([signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
figure.09
Mesaj tarihi:
ama bir foro vardı 94 te cekilmişti ceken adamda odul aldı 3 aysonra intihar etti o foto yuzunden ( foto cu afrikaya gider ve bir cocuk gorur yerde, surunerek 1 km otedeki amerikan as evine gitmeye calısıyor ve hemen yanında da akbaba olmesini bekliyordu ) 3 gun etkisinden kurtulamadım onu goremedim ben albumde[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Mesaj tarihi:
said:
Anathema, 03 Kasım 2005 12:35 tarihinde demiş ki:
ama bir foro vardı 94 te cekilmişti ceken adamda odul aldı 3 aysonra intihar etti o foto yuzunden ( foto cu afrikaya gider ve bir cocuk gorur yerde, surunerek 1 km otedeki amerikan as evine gitmeye calısıyor ve hemen yanında da akbaba olmesini bekliyordu ) 3 gun etkisinden kurtulamadım onu goremedim ben albumde

o fotoğrafı çeken fotoğrafçıya hollandada ödülünü alırken o çocuk için ne yaptığı sorulmuş. adam fotoğrafı çektikten sonra jipine atlayıp devam etmiş. ve 3 ay sonra intihar etmiş...

1968, 80, 84 inanılmaz derecede etkileyici bence

o atmosferde olmasanız bile, ortamdaki duyguları size hissettirmeyi başarabiliyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
84 teki resimden sonra uyuyamam ben artik paylaştığın için saol ama bi uyarıda bulunsaydın keşke[signature][hline]Name : Lifestyl3
Nation : El-Morad
LeveL : 64
Clan : ***
Server : cyber
Class : Paladin
Mesaj tarihi:
ya kardeşim aranıza yeni katıldım ama ceset fotolarına bayılanıda ilk defa burda görüyotum arkadasımız bize ibret olsun diye koymus bazı sapıklarda fotolara bayılıyor ne diyim allah akıl fikirversin[signature][hline]belki bi gün bende aşık olurum ama belki(belkide tek hatam kalbi oyuncak sanmam)
Mesaj tarihi:
daha demın baska bı sıtede baktım cok çarpıcı fotoraflar bı rahıbın kendını yakması vardı o cok kotu[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
  • Yeni Oluştur...