Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son 50 yılın ödüllü fotoğrafları

puritania

Öne çıkan mesajlar

sanatsal olarak harika ama insanin insanligindan igrenecegi fotograflar var bol miktarda cok azi dogal afetlerle ilgili geri kalanlarin hepsi birbirimize yaptigimiz kötülükler nekadar kötü :([signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

O fotprafları görünce halime çok fazla şükrettim. Hele o babasının gömülmesini bekleyen çocuk acaip bir hale soktu beni. Allah kimseye vermesin.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Sosyal ağlarda paylaş

doğal afet resimleri neyse de insanların kendi elleriyle yarattıkları afetlerin resimleri, hiç bir günahı olmayan masum çocukların olduğu resimler çok dokunuyor, nasıl bir dünyada yaşıyoruz allahım, çok üzücü.
:([signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
figure.09
Sosyal ağlarda paylaş

ama bir foro vardı 94 te cekilmişti ceken adamda odul aldı 3 aysonra intihar etti o foto yuzunden ( foto cu afrikaya gider ve bir cocuk gorur yerde, surunerek 1 km otedeki amerikan as evine gitmeye calısıyor ve hemen yanında da akbaba olmesini bekliyordu ) 3 gun etkisinden kurtulamadım onu goremedim ben albumde[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anathema, 03 Kasım 2005 12:35 tarihinde demiş ki:
ama bir foro vardı 94 te cekilmişti ceken adamda odul aldı 3 aysonra intihar etti o foto yuzunden ( foto cu afrikaya gider ve bir cocuk gorur yerde, surunerek 1 km otedeki amerikan as evine gitmeye calısıyor ve hemen yanında da akbaba olmesini bekliyordu ) 3 gun etkisinden kurtulamadım onu goremedim ben albumde

o fotoğrafı çeken fotoğrafçıya hollandada ödülünü alırken o çocuk için ne yaptığı sorulmuş. adam fotoğrafı çektikten sonra jipine atlayıp devam etmiş. ve 3 ay sonra intihar etmiş...

1968, 80, 84 inanılmaz derecede etkileyici bence

o atmosferde olmasanız bile, ortamdaki duyguları size hissettirmeyi başarabiliyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

ya kardeşim aranıza yeni katıldım ama ceset fotolarına bayılanıda ilk defa burda görüyotum arkadasımız bize ibret olsun diye koymus bazı sapıklarda fotolara bayılıyor ne diyim allah akıl fikirversin[signature][hline]belki bi gün bende aşık olurum ama belki(belkide tek hatam kalbi oyuncak sanmam)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...