elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 en çok etkileyen, kesinlikle bir turk fotografcıya ait oldugu icin degil, annenin depremde olen bes cocugunun cesetlerini gormesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 80, 83, 63 off çok kötü hepsi ama bunlar daha bi kötü[signature][hline]o yana da bu yana da salla..evir çevir kıvır çevir salla..salla salla salla salla titret!!ne kadar sallarsan salla, benim olacan sonunda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hepsi süper değil[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 1964 deki resim 74 de çekil diye biliyorum kıbrıs'da yanlış olabilir :S[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sanatsal olarak harika ama insanin insanligindan igrenecegi fotograflar var bol miktarda cok azi dogal afetlerle ilgili geri kalanlarin hepsi birbirimize yaptigimiz kötülükler nekadar kötü :([signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 50yılın en etkili tirajik fotografları olabilir ama kesinlikle en iyi degil.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 89'a bayıldım...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 okulun internet lab'ındayım , bazı fotolarda ağlamamak için zor tuttum kendimi..çok etkileyici..fazlasıyla..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 63/84/85/86 kanım dondu. neden oduller ölüme ve vahsete verilmiş birde o var..[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 O fotprafları görünce halime çok fazla şükrettim. Hele o babasının gömülmesini bekleyen çocuk acaip bir hale soktu beni. Allah kimseye vermesin.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 doğal afet resimleri neyse de insanların kendi elleriyle yarattıkları afetlerin resimleri, hiç bir günahı olmayan masum çocukların olduğu resimler çok dokunuyor, nasıl bir dünyada yaşıyoruz allahım, çok üzücü. :([signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. figure.09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 encok o dis cokmus yanan cocugun foto su beni cileden cıkardı bune yaaa nasıl olur bıole bişi sukurler olsun halimize abi alıcam dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 arkadaşım o sensei protesto amaçlı yakıyor kendini. naaptın sen çocuk yaptın koskoca adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 uheue seememişim okadar ne yapem kusrumuzu bagısla kutsa beni :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ama bir foro vardı 94 te cekilmişti ceken adamda odul aldı 3 aysonra intihar etti o foto yuzunden ( foto cu afrikaya gider ve bir cocuk gorur yerde, surunerek 1 km otedeki amerikan as evine gitmeye calısıyor ve hemen yanında da akbaba olmesini bekliyordu ) 3 gun etkisinden kurtulamadım onu goremedim ben albumde[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 seçmek degil altta yazıyor zaten. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 gercekten cok etkileyici 87 cok özel bir resim[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Anathema, 03 Kasım 2005 12:35 tarihinde demiş ki: ama bir foro vardı 94 te cekilmişti ceken adamda odul aldı 3 aysonra intihar etti o foto yuzunden ( foto cu afrikaya gider ve bir cocuk gorur yerde, surunerek 1 km otedeki amerikan as evine gitmeye calısıyor ve hemen yanında da akbaba olmesini bekliyordu ) 3 gun etkisinden kurtulamadım onu goremedim ben albumde o fotoğrafı çeken fotoğrafçıya hollandada ödülünü alırken o çocuk için ne yaptığı sorulmuş. adam fotoğrafı çektikten sonra jipine atlayıp devam etmiş. ve 3 ay sonra intihar etmiş... 1968, 80, 84 inanılmaz derecede etkileyici bence o atmosferde olmasanız bile, ortamdaki duyguları size hissettirmeyi başarabiliyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 84 teki resimden sonra uyuyamam ben artik paylaştığın için saol ama bi uyarıda bulunsaydın keşke[signature][hline]Name : Lifestyl3 Nation : El-Morad LeveL : 64 Clan : *** Server : cyber Class : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightdark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya kardeşim aranıza yeni katıldım ama ceset fotolarına bayılanıda ilk defa burda görüyotum arkadasımız bize ibret olsun diye koymus bazı sapıklarda fotolara bayılıyor ne diyim allah akıl fikirversin[signature][hline]belki bi gün bende aşık olurum ama belki(belkide tek hatam kalbi oyuncak sanmam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 daha demın baska bı sıtede baktım cok çarpıcı fotoraflar bı rahıbın kendını yakması vardı o cok kotu[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar