Elemires Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Acımasız bu şehir, Merhametsiz. Sensiz bu şehir, Kimsesiz. Ölümsüz bu şehir, Sahipsiz. Karanlık bu şehir, Güneşsiz... Aşksız bu şehir, Sevgisiz. Sen yoksan bu şehir, Artık bensiz... ---------------- Hep geç kaldım. Ne kadar erken olsun istesemde, Çok uğraşsamda, Geç kalmışım ben bu aşka. Hep sana koştum. Ne kadar yürümek istesemde, Hiç yorulmasamda, Geç kalmışım ben bu aşka. Hep erken vardım. Ne kadar ölmek istesemde, Çok sevsemde, Geç kalmışım ben bu aşka. Hep yolunu gözledim. Ne kadar uyumak istesemde, Hiç yılmasamda, Geç kalmışım ben bu aşka. ------------- Kadermiydi bizi ayıran ? Yoksa boş hayaller mi ? Umutsuzca bekleyişti belkide Seni benden alan. Ben katılırken umutsuzlar kervanına, Sen yalanlarının tadını çıkarıyordun. Ben umutsuzca sevgimi taşırken, Sen yalanlarınla dünyayı boyuyordun. Biliyordum olanaksız olduğunu, Ama inandırmıştım kendimi çoktan. Çünkü senin yalanlarla boyadığın dünyada, Yaşayan tek hayalperesttim ben... Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Belki çok uğraşmadım üzerlerinde ama duygularımı kağıta nasıl dökebildiğimi öğrenmek isterim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 güzel olmus begendim ben[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elemires Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 teşekkür ederim ilgin için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Asgard, 07 Kasım 2005 13:37 tarihinde demiş ki: güzel olmus begendim ben bence okumadın bile post kasıcam die g.tünü yırtıosun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ne alaka bence de güzel olmuş,hem sen nereden biliyorsun onun okuyup okumadığını?Topici hiç maaf etme tamam?![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben en cok ilk siiri begendim ellerine saglik...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Elemires, 07 Kasım 2005 12:12 tarihinde demiş ki: Acımasız bu şehir, Merhametsiz. Sensiz bu şehir, Kimsesiz. Ölümsüz bu şehir, Sahipsiz. Karanlık bu şehir, Güneşsiz... Aşksız bu şehir, Sevgisiz. Sen yoksan bu şehir, Artık bensiz... en güzeLi bu bence çok az daha üstünde çaLışırsan bence bayaa iyi bişi olur...[hatta sırf son dörtlük] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elemires Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.Dediklerinizi uygulamaya koyiyim hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Kelimeler bence özensiz. Çok bilindik kelimeler aynen bilindikleri gibi kullanılmış şaşırtma yada bir anlam yükleme yok. Okuyunca bir şey farkedilmiyor. Sadece okumuş oldum şiiri, ama bu bana bir şey kazandırmadı yada keşfettirmedi. Yorumum; ruh yok.[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elemires Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yorumun için teşekkür ediyorum elros.Dediklerini dikkate alacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Elemires, 07 Kasım 2005 12:12 tarihinde demiş ki: Aşksız bu şehir, Sevgisiz. Sen yoksan bu şehir, Artık bensiz... ben en çok bu kısmı beğendim.Geri kalanı içinde,çalışman lasım bence[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Horrible, 08 Kasım 2005 17:13 tarihinde demiş ki: said: Elemires, 07 Kasım 2005 12:12 tarihinde demiş ki: Aşksız bu şehir, Sevgisiz. Sen yoksan bu şehir, Artık bensiz... ben en çok bu kısmı beğendim.Geri kalanı içinde,çalışman lasım bence aynen ben dedım sımdı dandıkten bıter bu ama sonunda oturtmusun lafı[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar