Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IMEI Numarası Sorgulaması

Lonely

Öne çıkan mesajlar

Cep telefonunuzu 13 Aralık'tan itibaren kullanıp kullanamayacağınızı öğrenmek için :

http://imei.tk.gov.tr

(Telefonunuzun IMEI numarasını, *#06# tuşlarını kodlayarak öğrenebilirsiniz)

Eğer telefonunuz kayıtlı değilse :

Yakın bir zamanda size telefonunuzu kayıt ettirebileceğiniz yerlerin isimleri sms olarak yollanıyor. Telefonunuzun faturası varsa ücretsiz olarak, faturası yoksa 5 YTL karşılığında kayıt ettirip kullanmaya devam ediyorsunuz...

Bu konuda daha önce başlık açıldıysa kusura bakmayın. Araştırdım bulamadım...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space

ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum.
arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım

[Bu mesaj Lonely tarafından 27 Eylül 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nereye kayıt ettircez kesin bisi yokki , her ilde burolarmı kurulcak yoksa olan yerleremi gitcez yoksa anlasmalı telefoncularmı yapacak bu isi 1 ay sonra bitiyor sure hala adam gibi verilmis bilgi yok :)

zaten tembelligim ustumde of ya :)[signature][hline]´´dUAlİSt´´

wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ??
wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire
Sosyal ağlarda paylaş

İşte bu kadar adi bir hükümet var başımızda..

Düşününkü A model cel telefonunu X firması Türkiye'ye yasal yollardan ithal ediyor,ve vergisi,karı vs. piyasa fiyatı 1milyar lira oluyor.
Milletini devletini seven,vergisini ödemek isteyen "NAMUSLU" vatandaş, 1milyarı vererek bu cep telefonunu alıyor.

Bir yandanda C kaçakçıları aynı A model cep telefonunu piyasada 300 milyona satiyor.Ne vergi ödüyor,ne başka birşey.Kolay para.

Devlet ne yapıyor bu durumda? Vergisini ödemiş vatandaşla dalga geçer gibi,kaçak giren telefonlar için 10ytl ödeyin yasal olsun diyor..

Utanıyorum sadece.

Ha ne alakası vardı yazdım bunu,alakası vardı diye düşündümkü yazdım demekki.Öyle yani,sinir bozukluğu falan fistan.Yazık.[signature][hline]Buz
HatalıysamReport me
Noob W/MO =GW=
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...