Lonely Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Cep telefonunuzu 13 Aralık'tan itibaren kullanıp kullanamayacağınızı öğrenmek için : http://imei.tk.gov.tr (Telefonunuzun IMEI numarasını, *#06# tuşlarını kodlayarak öğrenebilirsiniz) Eğer telefonunuz kayıtlı değilse : Yakın bir zamanda size telefonunuzu kayıt ettirebileceğiniz yerlerin isimleri sms olarak yollanıyor. Telefonunuzun faturası varsa ücretsiz olarak, faturası yoksa 5 YTL karşılığında kayıt ettirip kullanmaya devam ediyorsunuz... Bu konuda daha önce başlık açıldıysa kusura bakmayın. Araştırdım bulamadım...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım [Bu mesaj Lonely tarafından 27 Eylül 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kayıtlı;)[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hehe spot alabilrim ozaman[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ya ben beceremiyorum bu sorgulama işlemini. Başa öyle anlamsız bir yazı yazmışlar ki hiç birşey anlamadım.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 birden fazla telefonu sorgulamak istiyorsan şöyle yapacaksın diyor : 123456789012345 123057268426324 415223585961221 . . . bu şekilde 150 taneye kadar telefonu kontrol edebilirsin diyor. Ama hiç bir IMEI numarasının arkasından boşluk bırakma diyor.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Teşekkürler.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 nereye kayıt ettircez kesin bisi yokki , her ilde burolarmı kurulcak yoksa olan yerleremi gitcez yoksa anlasmalı telefoncularmı yapacak bu isi 1 ay sonra bitiyor sure hala adam gibi verilmis bilgi yok :) zaten tembelligim ustumde of ya :)[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Telekom'a kayıt ettirilir büyük ihtimalle. Müdürlüklerine filan.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 İşte bu kadar adi bir hükümet var başımızda.. Düşününkü A model cel telefonunu X firması Türkiye'ye yasal yollardan ithal ediyor,ve vergisi,karı vs. piyasa fiyatı 1milyar lira oluyor. Milletini devletini seven,vergisini ödemek isteyen "NAMUSLU" vatandaş, 1milyarı vererek bu cep telefonunu alıyor. Bir yandanda C kaçakçıları aynı A model cep telefonunu piyasada 300 milyona satiyor.Ne vergi ödüyor,ne başka birşey.Kolay para. Devlet ne yapıyor bu durumda? Vergisini ödemiş vatandaşla dalga geçer gibi,kaçak giren telefonlar için 10ytl ödeyin yasal olsun diyor.. Utanıyorum sadece. Ha ne alakası vardı yazdım bunu,alakası vardı diye düşündümkü yazdım demekki.Öyle yani,sinir bozukluğu falan fistan.Yazık.[signature][hline]Buz HatalıysamReport me Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 E burada bütün IMEI numaraları 15 haneden oluşur diyor, benimki 17 haneli ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 @Buzi : Aynen katılıyorum... @Etos : Telefonunun markası ne ki?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Şimdi denedim. 17 haneyide sorguluyor. nerede 15 haneden oluşur diyor göremedim?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Telefonum Sony Ericsson. Eğer arada "-" işareti de girersen "Tüm IMEI'ler 15 rakamdan oluşmalıdır. En az bir tane hatalı girdiniz." diye bir yazı çıkıyor altta. 17 haneli IMEI girince de ilk 15 rakamını sorguluyor, ona da dikkat ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 3 telefon denedim birine bulunamadi dedi.bulunamadi ne demek ya kayit disi yoksa ole bi imei mi yok annamadimki.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kayıt dışı demek... bu sırada teknosa'dan aldığım telefon kayıt dışı çıktı. yarın gidip bombalamayı düşünüyorum...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 benimkide kayıt dışı yahu, ama zaten almanyadan akraba yoluyla geldi normaldir. sitede hiç bir bilgi bulamadım nereye nasıl kayıt yapacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ya ericssonda 17 haneli çıktı?[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pergamum Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 benimkide kayıtsız yaw halbuki ganatiliydi [Bu mesaj Pergamum tarafından 29 Eylül 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Garantili çıktı korkuyordum aslında :)[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bende de bulunamadı dedi Allah allah Daha garantisi de var ama?[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 KAYITLI çıktı benimki. Kayıtsız çıksa ne oluyor ki?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kayıtsız çıkarsa Telekom yada PTT olması lazım 5YTL ile kaydettireceksin :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Valla benım telde garntılı ama kayıtlı cıkmadı alla alla yav.Teknocell hazırlan gelıyorum.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben de garantili aldım parayı bastırıp kayıt dışı çıktı bu parayı KESİN OLARAK nereye yatırıcaz bilen war mı? açıklandı mı böle bişey? nette arıom çıkmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Nasıl garantili aldın? Garantiyi sağlayan firma ismi ne olarak gözüküyor?[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar