Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soyuldum :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Efet bu sabah saat 9-10 sıralarında bi tane adi şerefsiz charıma girerek üzerimdeki bütün itemleri almış..Şimdi size sormak istediğim benim char soyulurken bu saatler içinde moradon ve piana da gören varmı charımı?[signature][hline]Nick: Synergenx
Lvl : 6x
Np: 5xxxx
Nation: El Morad
Clan: MoHiKaN
Job: Blade Master
Baş düşman : NYchris
Mesaj tarihi:
bu ne abi ya hakkaten karambole oynuyoruz bu oyunu.
her an gol yiyebiliriz şerefsiz birinden.
geçmiş olsun kardeş.[signature][hline]Please wait...
Mesaj tarihi:
benide soymuşlardı da allahtan toparladık su anda 1750 ap var karsıma cıkanı indiriyom diezde 4 gunde 45 k np kastım coştum yaw :) pardon konuyu patlattım galba siz devam edin yok gibi gorun msjıı[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir!
Peki o zaman nedir?
Mesaj tarihi:
Çok klas oyuncusun VW gerçekten çok üzüldüm,ben de asasinken soyulmuştum zor toparlandım yardımım olursa a-2'den KORKUTHAN'a pm at.senin çarı soyanın ben ta a.q.ve diğer hırsızların da...[signature][hline]Aha kafası yarıldı..
Mesaj tarihi:
said:
GaijinRocker, 08 Kasım 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
gel arese 4 günde 4k np kas hll dicem

abicim diezde 1750 ap demek dehset bişi demek, eger areste falan olsaydık o ap 2000 i gecerdi ama burda bann yeriz diye fazla abartmıyorum olayı annadınmı?[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir!
Peki o zaman nedir?
Mesaj tarihi:
lolmusun lan sen 64 lvl full dex rogue 2elinde +8 shard bu adam yakalayamıo o apyi bidfe abartsam dio saten abartmışın[signature][hline]Class :Rogue
Lvl: Az :D
Clan:Owned_By
Severek Oynadığı Charlar : ::Ujio:: ,::Monthana::, :D
Mesaj tarihi:
said:
GaijinRocker, 08 Kasım 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
lolmusun lan sen 64 lvl full dex rogue 2elinde +8 shard bu adam yakalayamıo o apyi bidfe abartsam dio saten abartmışın

Roller +1, rogue earringler +2, elf belt +2, shardlar +8, pp+3, full +8 chitin kafalık dd 25 fp, 976 defans var :)[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir!
Peki o zaman nedir?
Mesaj tarihi:
said:
GaijinRocker, 08 Kasım 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
lolmusun lan sen 64 lvl full dex rogue 2elinde +8 shard bu adam yakalayamıo o apyi bidfe abartsam dio saten abartmışın

Ne demek bu kardeş bi ara analtsana bana???

Bu arada geçmiş Olsun Arkadaş..Pre Varsa Supporttan Bi kurtarmayı dene... 5 Gün Önce biz bi Charı O şekilde Kurtardık..Ondada Trade HAck Yemişti Arkadaş... Tekrar GEşmiş olsun[signature][hline]Çok Beklersin...
Mesaj tarihi:
çokkkk geçmiş olsun arkadaşım..bu olaya bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm.
sevindiğim şey pyunu bırakmana vesile olması...
üzüldüğüm şey emeğinin boşa gitmesi[signature][hline]Nick: Kertenqele(Warrıor)
Level: 6x
Np: 1xxxx
Clan: Canım nereye isterse :D
Server:Ares
Mesaj tarihi:
Adamın charı gitmiş bombalanmış sabah 9-10 arası beni oyunda gören oldu mu diye soruyo,dallamalasyon abarık şebekler ap muhabbeti yapıyo.sizi gergedanlara versek ne fayda su aygırlarına versek anca adam olursunuz..size erdener agbi muamelesi yapmak lazım.[signature][hline]Aha kafası yarıldı..
Mesaj tarihi:
said:
VW__, 08 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
Efet bu sabah saat 9-10 sıralarında bi tane adi şerefsiz charıma girerek üzerimdeki bütün itemleri almış..Şimdi size sormak istediğim benim char soyulurken bu saatler içinde moradon ve piana da gören varmı charımı?

bu gün aynısı benim basıma geldi sanada geçmiş olsun
Mesaj tarihi:
VW__ inan çok üzüldüm
peki senin soyulmandaki sebep ne idi_?
yani cafeden felan mı girdin?
yada msn adresini felanmı verdin

sen bu işi bilen birisisin onun için önlemini almadığını düşünmek istemiyorum

tekrar geçmiş olsun[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR
lvl:5X sin
cln:pro_soft
NP:+-100
Nation:El MOrad