VW__ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Efet bu sabah saat 9-10 sıralarında bi tane adi şerefsiz charıma girerek üzerimdeki bütün itemleri almış..Şimdi size sormak istediğim benim char soyulurken bu saatler içinde moradon ve piana da gören varmı charımı?[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad Clan: MoHiKaN Job: Blade Master Baş düşman : NYchris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 geçmiş olsun kardeş malesef görmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yapma ya abi gercekten üzüldüm seni çok gördüm oynarken ama geçmiş olsun gercekten çok üzüldüm abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeCTioN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 cok uzuldum gecmıs olsun alan serefsızede yaramaz umarım ban yer ...[signature][hline]server:Ares Level 62 %58 Elemental lord Np:41 Clan:Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Hayda...[signature][hline]Liseli Serap ve Bangbus Ekibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hangi sini diosun synergenx i diosan gördüm[signature][hline]holigun returns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bu ne abi ya hakkaten karambole oynuyoruz bu oyunu. her an gol yiyebiliriz şerefsiz birinden. geçmiş olsun kardeş.[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 benide soymuşlardı da allahtan toparladık su anda 1750 ap var karsıma cıkanı indiriyom diezde 4 gunde 45 k np kastım coştum yaw :) pardon konuyu patlattım galba siz devam edin yok gibi gorun msjıı[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GaijinRocker Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 gel arese 4 günde 4k np kas hll dicem[signature][hline]Class :Rogue Lvl: Az :D Clan:Owned_By Severek Oynadığı Charlar : ::Ujio:: ,::Monthana::, :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STRIKER_7_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Çok klas oyuncusun VW gerçekten çok üzüldüm,ben de asasinken soyulmuştum zor toparlandım yardımım olursa a-2'den KORKUTHAN'a pm at.senin çarı soyanın ben ta a.q.ve diğer hırsızların da...[signature][hline]Aha kafası yarıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: GaijinRocker, 08 Kasım 2005 15:09 tarihinde demiş ki: gel arese 4 günde 4k np kas hll dicem abicim diezde 1750 ap demek dehset bişi demek, eger areste falan olsaydık o ap 2000 i gecerdi ama burda bann yeriz diye fazla abartmıyorum olayı annadınmı?[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Gerçekten kötü bir durum. Umarım kısa sürede tekrar toparlanırsın.[signature][hline]S : Ares - El Morad N : AciDFroZeN L : 5x C : --- P : 1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GaijinRocker Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 vay be oyunun lvlin kac senin[signature][hline]Class :Rogue Lvl: Az :D Clan:Owned_By Severek Oynadığı Charlar : ::Ujio:: ,::Monthana::, :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 o abartmadıgın halmi diezde 1400 ap li adamlar deli np kasıor merak etme se 1750 ap ilede banlanırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bu arada ap en 2500 bile olsa areste o npyi kasamazsın 4 günde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 gorüşürüz koç[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 o niye ? 2500 olcakta kasamıcakmışım?[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GaijinRocker Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 lolmusun lan sen 64 lvl full dex rogue 2elinde +8 shard bu adam yakalayamıo o apyi bidfe abartsam dio saten abartmışın[signature][hline]Class :Rogue Lvl: Az :D Clan:Owned_By Severek Oynadığı Charlar : ::Ujio:: ,::Monthana::, :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Dogum Tarihini yada ID ni bilen başka biri var miydi ?[signature][hline]http://www.clan-tr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: GaijinRocker, 08 Kasım 2005 15:20 tarihinde demiş ki: lolmusun lan sen 64 lvl full dex rogue 2elinde +8 shard bu adam yakalayamıo o apyi bidfe abartsam dio saten abartmışın Roller +1, rogue earringler +2, elf belt +2, shardlar +8, pp+3, full +8 chitin kafalık dd 25 fp, 976 defans var :)[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: GaijinRocker, 08 Kasım 2005 15:20 tarihinde demiş ki: lolmusun lan sen 64 lvl full dex rogue 2elinde +8 shard bu adam yakalayamıo o apyi bidfe abartsam dio saten abartmışın Ne demek bu kardeş bi ara analtsana bana??? Bu arada geçmiş Olsun Arkadaş..Pre Varsa Supporttan Bi kurtarmayı dene... 5 Gün Önce biz bi Charı O şekilde Kurtardık..Ondada Trade HAck Yemişti Arkadaş... Tekrar GEşmiş olsun[signature][hline]Çok Beklersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 çokkkk geçmiş olsun arkadaşım..bu olaya bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm. sevindiğim şey pyunu bırakmana vesile olması... üzüldüğüm şey emeğinin boşa gitmesi[signature][hline]Nick: Kertenqele(Warrıor) Level: 6x Np: 1xxxx Clan: Canım nereye isterse :D Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STRIKER_7_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Adamın charı gitmiş bombalanmış sabah 9-10 arası beni oyunda gören oldu mu diye soruyo,dallamalasyon abarık şebekler ap muhabbeti yapıyo.sizi gergedanlara versek ne fayda su aygırlarına versek anca adam olursunuz..size erdener agbi muamelesi yapmak lazım.[signature][hline]Aha kafası yarıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: VW__, 08 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Efet bu sabah saat 9-10 sıralarında bi tane adi şerefsiz charıma girerek üzerimdeki bütün itemleri almış..Şimdi size sormak istediğim benim char soyulurken bu saatler içinde moradon ve piana da gören varmı charımı? bu gün aynısı benim basıma geldi sanada geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 VW__ inan çok üzüldüm peki senin soyulmandaki sebep ne idi_? yani cafeden felan mı girdin? yada msn adresini felanmı verdin sen bu işi bilen birisisin onun için önlemini almadığını düşünmek istemiyorum tekrar geçmiş olsun[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR lvl:5X sin cln:pro_soft NP:+-100 Nation:El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar