karpuz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 World of Warcraft oynamıyorum, ama bazı tanıdığım zatlar, "WoW'da gördüm seni" falan demeye başladılar. Meğersem Karpuz nickiyle oynayan, paticikte Pasha diye bilinen bir kişi varmış. Karışıklık olmasın, o kişi ben değilim, en ufak bir alakam yok, Karpuz da güzide bir meyvemiz, herkes nick olarak kullanabilir o yüzden her gördüğünüz karpuzu ben sanmayınız lütfen. İlgiliniz için teşekkür ederim.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yanlış anlaşılmalar yüzünden özür dilerim. yazın değişik classlar denerken bi rogue açıyım dedim ve nick olarak asda koymaktansa o an yediğim karpuzun adını verdim :) sonra bi baktım bu char main char oldu. en kısa zamanda page atarak nick değiştirmeyi talep edicem. karışıklık için tekrar özür dilerim[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN EU-Frostwhisper Karpuz lvl 60 NE rogue [Janissaries] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Karpuz bnm petin adı yaws karıstırmayın sakn :D:D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 trajikomik bir olay.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ehe guzelmis[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 abi olmaki bende benim pete karpuz ismini koydum bugun simdi degistirmem lazım aynı olmasın bendde baska isim dusunyim gercekten karpuz koymusum simdi domates koycam[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hayatımda bu kadar cok karpuz nickli adamları bi arada görmedim :S[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ahahahaha =) cok guzel yaw[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ben de Kermit diye bi karakter açmıştım bütün millet beni buradaki Kermit zannetmişti hep[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Karışıklık olmasın diye birinize Diyarbakır Karpuzu desek ?? ( co mu geiq olur )[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ben de geçen gün oynarken gördüm karpuzu direkt aklıma burdaki karpuz geldi :)[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar