Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufak bir karışıklık hakkında açıklama.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
World of Warcraft oynamıyorum, ama bazı tanıdığım zatlar, "WoW'da gördüm seni" falan demeye başladılar. Meğersem Karpuz nickiyle oynayan, paticikte Pasha diye bilinen bir kişi varmış. Karışıklık olmasın, o kişi ben değilim, en ufak bir alakam yok, Karpuz da güzide bir meyvemiz, herkes nick olarak kullanabilir o yüzden her gördüğünüz karpuzu ben sanmayınız lütfen. İlgiliniz için teşekkür ederim.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
yanlış anlaşılmalar yüzünden özür dilerim.
yazın değişik classlar denerken bi rogue açıyım dedim ve nick olarak asda koymaktansa o an yediğim karpuzun adını verdim :)
sonra bi baktım bu char main char oldu.
en kısa zamanda page atarak nick değiştirmeyi talep edicem.
karışıklık için tekrar özür dilerim[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN
EU-Frostwhisper Karpuz lvl 60 NE rogue [Janissaries]
Mesaj tarihi:
abi olmaki bende benim pete karpuz ismini koydum bugun simdi degistirmem lazım aynı olmasın bendde baska isim dusunyim gercekten karpuz koymusum simdi domates koycam[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Mesaj tarihi:
Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk
  • Yeni Oluştur...