Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konu Kilitleme Hakkinda

Marl0_on

Öne çıkan mesajlar

Aciklama Yapmadan Konu Kapatmassaniz Sevinirim Sevgili Knight Online Bolumu FM leri [signature][hline]Lvl:62 / 61
Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala
Clan: Sackville / TryAgain
Nation:Karus / El morad
Server:Ares / Cypher

[Bu mesaj Marl0_on tarafından 09 Kasım 2005 00:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

wardir bi seyler illa herkes kizin1i hakkinda o kadar cok yorum yaparsa normaldir biri dio kosp kullandi biri dio kili dönmüs felan ne bilem ben yaw :D benim derdim bana yeter zaten :D
ayrica ben murtazayi unutmusum saygilar abi dont ban me pls :P[signature][hline]Name: ::Ujio::
Clan: Owned_By
Class: Warrior
Level: 1x
Nps: 1xx
Server: Ares
Sosyal ağlarda paylaş

bak Bi bakalım, tekrar topic açmak hakkında ne yazmışız?

Doğruluğu olmayan bir konunun, nereye gideceğini görmek için de müneccim olmaya gerek yok.

Eğer rahatsız olduğunuz bir konu varsa, şahsınıza saldırı, küfür vs.vs.vs. ile karşılaşırsanız, topic açmak yerine, PM atın. Malum, her dakika her konuyu takip edemeyebiliyorum. PM yoluyla link atmanız çok işe yarayacaktır.
Teşekkürler...[signature][hline]****
**
Sosyal ağlarda paylaş

kaynak gorebilirmiyim yani dogrulugu olmadigi hakkinda... ha bi de topic silindigi icin deil topic silerken aciklamanizi istedim bu topic i acarken cok mu sey istiorum ?[signature][hline]Lvl:62 / 61
Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala
Clan: Sackville / TryAgain
Nation:Karus / El morad
Server:Ares / Cypher

[Bu mesaj Marl0_on tarafından 09 Kasım 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce de Forum' da bulunmayan kişiler adına topic açıldı, hatta bunlardan birisi yine KıZIN1i'ydi. Ne oldu o topic' e? Sonuna doğru saçmaladı...

Bunda ne olacak? Aynısı olacak. Herşey için yorum beklemeyin.

Peki ben senden doğruluğu adına kanıt istesem?

Sonuçta KIZIN1i, çok tepki alan oyunculardan birisi, ben de buna yol açmamak için kilitledim. düşünmen gereken kısım burası... Buna kanıt istiyorsan, arama yapabilirsin KIZIN1i hakkında

Ha bu arada aynı şey dün _fenasi_ için de oldu.[signature][hline]****
**
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...