Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Aciklama Yapmadan Konu Kapatmassaniz Sevinirim Sevgili Knight Online Bolumu FM leri [signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher [Bu mesaj Marl0_on tarafından 09 Kasım 2005 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=153765 kaksicim canim benim ne güzelde aciklamish :D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hangisi var ?[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 wardir bi seyler illa herkes kizin1i hakkinda o kadar cok yorum yaparsa normaldir biri dio kosp kullandi biri dio kili dönmüs felan ne bilem ben yaw :D benim derdim bana yeter zaten :D ayrica ben murtazayi unutmusum saygilar abi dont ban me pls :P[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 asdasd adamlar bana n00b, serefsiz derken nerdeydi FM ler ?!!? nese sustum...[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ...[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bak Bi bakalım, tekrar topic açmak hakkında ne yazmışız? Doğruluğu olmayan bir konunun, nereye gideceğini görmek için de müneccim olmaya gerek yok. Eğer rahatsız olduğunuz bir konu varsa, şahsınıza saldırı, küfür vs.vs.vs. ile karşılaşırsanız, topic açmak yerine, PM atın. Malum, her dakika her konuyu takip edemeyebiliyorum. PM yoluyla link atmanız çok işe yarayacaktır. Teşekkürler...[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kaynak gorebilirmiyim yani dogrulugu olmadigi hakkinda... ha bi de topic silindigi icin deil topic silerken aciklamanizi istedim bu topic i acarken cok mu sey istiorum ?[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher [Bu mesaj Marl0_on tarafından 09 Kasım 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Daha önce de Forum' da bulunmayan kişiler adına topic açıldı, hatta bunlardan birisi yine KıZIN1i'ydi. Ne oldu o topic' e? Sonuna doğru saçmaladı... Bunda ne olacak? Aynısı olacak. Herşey için yorum beklemeyin. Peki ben senden doğruluğu adına kanıt istesem? Sonuçta KIZIN1i, çok tepki alan oyunculardan birisi, ben de buna yol açmamak için kilitledim. düşünmen gereken kısım burası... Buna kanıt istiyorsan, arama yapabilirsin KIZIN1i hakkında Ha bu arada aynı şey dün _fenasi_ için de oldu.[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Murtaza gm diyorum inanmayorsunuz.. Soyuldooommm Mortazaaa.dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yok ona bisi demiom murtaza zaten gm de hani yanina arklarini aldirmistir =o adasfasasfsdf[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 umit: Is the new Turkish GM KIZIN1i ? umit: it isnt true, rite? NYchris: i dont know who it is NYchris: but that priest was playing in game while he was on Bu da kanıt olarak geçebilir mesela.. @subx... Acc ID ve pass pls..[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Öyle tabi,tüm kankilerinide editledi,oh :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar