LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 paticikte daha once sizlede paylasmıstım bu konuyu hoslandıgım bi kız vardı 1 ay sonunda o kızla birlikteyim ama bi sorun var kıza bir turlu ulasamıyorum neden caba naz mı yapıyo?[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno...
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 alphan[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno...
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ne olduki?[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno...
PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hayırlı olsun nereye açılamayon[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 saolasın[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno...
fede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Fazla naz aşık usandırır!!![signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var..
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Hayırlısı olsun[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 saolasın janit[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno...
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bi arkın niki de lucifel o yüzden sordum
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hayurlu osun fazla naz aşık usandırır ama kolay gelen kolay gider. kız ağırdan alıyor (argoda satıyor) iyidir sen israrlı olmaya devam et ama abartma da :-) tekrar hayırlı osun bu eller senin için ----> :tebrikz:[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Evlenilcek Kız Aranıyor
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: sunthewitch, 08 Kasım 2005 23:10 tarihinde demiş ki: bi arkın niki de lucifel o yüzden sordum anladım:)[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 haıylrı olsun[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 abi nerden tanıştın? burdan mı??[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bar da tanışmış.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hayırlı olsun Luci =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Öne çıkan mesajlar