Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Gerizekalı sistemim nedeniyle az önce yarım saattir uğraştığım bi iş yok oldu. Aklıma sistemin kilitleneceği gelmişti de işi kaydetmiştim ama son halinden oldukça geride bi yerde kaydettim. Photoshop'ta kaybettiğimiz verilere ulaşma imkanımız var mı? Ya da şimdiki durum için iş işten geçmişse bile, Photoshop'un veri kurtarma özelliği var mı? Kuduracam bu sistem yüzünden. HDD gelene kadar bu aptal kurulumla idare etmek zorundayım.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Tahmin etmiştim zaten. Yine de saol. Aklıma bi yöntem geldi aslında. Belirlenen zaman aralıklarında "Save" komutu veren bi "action" hazırlanabilir. Hmm :hmm:[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Zaten Mac'i olan adama autosave gerekmez. ÜHÜ Mac isterim; ama PC'm de kalsın. Neyse, yine uzun uzun uğraştım işimi hallettim. Tabi arada iki defa daha kilitlendi makine ama önlemimi almıştım :horace:[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar