progamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 2 haftadır deniyorum acc ı tekrar aktive edemiyorum! Okul başladığında frozen etmiştim. Şimdi tekrar açmak istiyotum fakat 3 kredi kartı denedim kabul etmiyor. İkinci kez bloke etti beni. 24 saat boyunca girme dedi. Karakterlerim olmasa yeni acc aççam ama charlarım gitsin istemiyorum. Şimdi ne yapıcam? Lütfen yardım edin... [Bu mesaj progamer tarafından 08 Kasım 2005 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 payment rejected hatasi mi veriyor ?[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Abi bu adam benim kredi kartımı da çaldı ben iptal ettirince gördün gününü tabi ki sana yedittireceğimi mi sandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Noluyor ya kim kimin kartını çalmış,ne olmuş,bu küfür eden fake ne ayak?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 abi bu adam kredi kartı numaramı çaldı iptal ettirince tabi kabul edilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Aa gben de yeni geldim de gerçekten mi?[signature][hline]And may the force serve you well. She will, because the force is my ally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ben kimsenin bir şeyini çalmadım! İftira atmadan çnce bi düşün. Denediğim üç kartta kendi kartlarım.!!!! Bu rada kart numarasını girdiğim yerde kırmızı yasıyla hata veriodu... Şu anda siteye giremiorum o yusden tam olarak söleyemicem[signature][hline]May the force be with you, always! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 sistemle ilgili bir problem olduğunu sanmam banka ile konuş yada sen bir yerde hata yapıyor olabilirsin herşeyin doğrulundan eminsen wow üyeliğini komple iptal ettirme şansın varsa yeniden aynı cd keyle hesap acmayı dene ama herseyden once bi blizz yetkilisi ile irtibat kur[signature][hline]http://addict3d.org/index.php?page=viewarticle&type=news&ID=5889 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 blizz yetkilisiyle nasıl irtibat kuracağım? Hesabı tamamen iptal etmek istemiyorum. İçindeki çharların gitmesini istemiyorum...[signature][hline]May the force be with you, always! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 abi afedersin benim ark girmiş o yazmış özür dilerim o arkı bi yakalarsam........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 önemli diil[signature][hline]May the force be with you, always! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ödeme Sayfası buraya girerek cesitli bilgiler alabilirsin ve bu formu doldurarak Form blizzard yetkilisine ulasman mümkün cevap hemen gelmesi lazım bi sorun yüzünden mail atmıstım[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar