Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık itemler =Atlantic=


WhiteDagger

Öne çıkan mesajlar

90 Gun oynanabilirligi olan UO SE accountu ... 35 milyon ( Yeni account kodudur kullanılmamıs )


Ps: Merak edenler icin acıklayayım direct2drive sitesinin attıgı kazık sonucu elimde patlamıstır o yuzden satıorum.[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi

[Bu mesaj WhiteDagger tarafından 05 Kasım 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uo yu bırakalı çok oldu konuyuda dağıtmak istemem ama merak ettim nedir bu soul stone frag , soul token, advanced character token , gems(farklı bişey heralde)?[signature][hline]Babam sevdi annemi aldı , Mecnun sevdi Leyla'yı aldı , ben sevdim Babayı aldım. Bi kısır döngüdür gidiyo bakalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Samurai Empire update paketi ile gelen ekstra eklentiler.

Soul Stone ile evinize ( account ) diktiginiz bu tas ( rune şeklinde ) ile bir karakterinizdeki skill pointlerde sectiginiz bir tanesini bu taşa aktarıp bu skill poinleri diger bir karakterinize aktarabiliyorsunuz.

Soul Stone Frag ile ise yukardakinin kullanılmış hali.

Advanced Cgarcter ise ; Skilleri adept seviyesinde olan hazırlanmış secebileceginiz bir karakter ile oyuna baslıyorsunuz.

Character transfer ile ise Mesela Atlantic serverında bir karakteriniz var ama Europe serverında daha cok arkadasınız var . Bunu kullanarak Atlanticteki characteri Europe ya transfer edebiliyorsunuz.Kısaca serverlar arası character transferi yapmanızı saglıyor. 1 kullanımlık tabıkı ve ayın 13 de bitiyor.[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...