WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Advanced Character Token .... 1.5 Milyon Character Transfer Token .... 1 Milyon Gift Token .... 1 Milyon Soul Token 2.5 Milyon Ps: Bu fiyatlar için yorumlarınız nasıl ? Birde Soul SLAYER kılıcının fiyatı nasıl bilen varmı ?[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 character transfer token ı aldım gitti[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Alacaksan yer ve saat belirleyelim yapalim trade.. ama elimde su an kalmadı.Keske mesajlara onceden baksaydım ama 1 milyona sorun deil ben bulurum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Update : Powder of Fort. ----- 60 K Gems ----- 7 K ( Adedi ) Char Transfer ----- 1 M Soul Stone Frag. ----- 1.2 M ( 5 şarjı var )[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 90 Gun oynanabilirligi olan UO SE accountu ... 35 milyon ( Yeni account kodudur kullanılmamıs ) Ps: Merak edenler icin acıklayayım direct2drive sitesinin attıgı kazık sonucu elimde patlamıstır o yuzden satıorum.[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi [Bu mesaj WhiteDagger tarafından 05 Kasım 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Uo yu bırakalı çok oldu konuyuda dağıtmak istemem ama merak ettim nedir bu soul stone frag , soul token, advanced character token , gems(farklı bişey heralde)?[signature][hline]Babam sevdi annemi aldı , Mecnun sevdi Leyla'yı aldı , ben sevdim Babayı aldım. Bi kısır döngüdür gidiyo bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hakkatten ya gallant knight of valor(gkv) zamanından beri deismis baya uo:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Samurai Empire update paketi ile gelen ekstra eklentiler. Soul Stone ile evinize ( account ) diktiginiz bu tas ( rune şeklinde ) ile bir karakterinizdeki skill pointlerde sectiginiz bir tanesini bu taşa aktarıp bu skill poinleri diger bir karakterinize aktarabiliyorsunuz. Soul Stone Frag ile ise yukardakinin kullanılmış hali. Advanced Cgarcter ise ; Skilleri adept seviyesinde olan hazırlanmış secebileceginiz bir karakter ile oyuna baslıyorsunuz. Character transfer ile ise Mesela Atlantic serverında bir karakteriniz var ama Europe serverında daha cok arkadasınız var . Bunu kullanarak Atlanticteki characteri Europe ya transfer edebiliyorsunuz.Kısaca serverlar arası character transferi yapmanızı saglıyor. 1 kullanımlık tabıkı ve ayın 13 de bitiyor.[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar