Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dertli Yönetici :)

Whiskey

Öne çıkan mesajlar

dogru soylemiş valla. adam terbiyeli bir şekilde uyarmış. ben gecen gun benim apartmanda gordum ilk katta oturuyorum hemen kapımın yanında cam vitrin var postaların geldiği. adam oraya kagıt yapıstırmıs uzerine de "her gün o.... ç.... nun teki binanın kapısının üzerine kağıt yağdırıyor yakalarsam çok fena yapıcam" falan fişman. tam hatırlamıyorum simdi içeriği ama o.ç. yazmıştı. şimdi baktım cıkarmışlar kagıdı =)[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster!
| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

ehah ben olsam bütün kapının yüzeyine potasyum kaplardım ve asansörüde yavaşlatırdım biraz ki kat geçmesin. tüküren pişman olurdu.:D güzel yazdım eheh.

O değilde.
Çom basit bir çözümü var
her saat kontrol ediceksin.
Baktın balgam var.
O saatler arasında aşağıya pusucaksın, hamitide 5. kata yolluyacaksın.
Her inenden sora balgam varmı yokmu bakıcaksın.
Balgam yokken adam indikten sora balgam varsa hamiti çağırıcaksın "HAMİT GEL LAN BULDUM İBİNOYU!" "Allaaah! hemen geliyorum abi! Odunumu alayım.
Sora vericeksin beline beline bi hamit bi sen bi hamit bi sen.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

ben asansörleri kaldırır onun yerine aşağıya büyük bi fan taktırırdım halflifedeki gibin üst kattan atlıyınca uçarak iniceksin zemine konucaksın.
Üst kata çıkarkende kollarını açıp kendini fana bırakıcaksın istediğin kata gelincede kolları kapatarak hız kesiceksin, orada bar takarız her kata, tutunur inersin.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehehe Chemicalın Bele odun fikri çok hoşuma gitti:D

Her apartmana Chemi gibi bi yönetici lazım. Fan fikri de çok güzel.Asansörlerde pişiyoruz öyle fan olsa güzel olur püfür püfür...
(Hayır yaa fanın dibinde mini etekli kızları bekliyceğimide nerden çıkarttınız?=)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...