Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Buyrun bakın :) [spo1=-------]http://img237.imageshack.us/my.php?image=199jpg1dw.jpg[/spo] [Bu mesaj Viskhii tarafından 08 Kasım 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bakamadık[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 1. kattan 5. kata kadar balgam atan kişiyi bulmak zor olmaz.Bence o hamit o adamı yakalar o balgamları yalattırır. Yöneticide alta bi Akıllı Olun Ulen! yazamamış hehe.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 o binada da kalmıyoreum. o asansöre de binmiyorum derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 dogru soylemiş valla. adam terbiyeli bir şekilde uyarmış. ben gecen gun benim apartmanda gordum ilk katta oturuyorum hemen kapımın yanında cam vitrin var postaların geldiği. adam oraya kagıt yapıstırmıs uzerine de "her gün o.... ç.... nun teki binanın kapısının üzerine kağıt yağdırıyor yakalarsam çok fena yapıcam" falan fişman. tam hatırlamıyorum simdi içeriği ama o.ç. yazmıştı. şimdi baktım cıkarmışlar kagıdı =)[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xandre Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Gerçektende yönetici çileden çıkmış. Balgam olayıda komik geldi...[signature][hline]İmzam yok abi parmak basayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Arkandayız hamit abi yakalarsan beraber sopalayalım :D[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ABİ öle adamlar çıkmaz bulamazda o herif.. nreye buluo:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ehah ben olsam bütün kapının yüzeyine potasyum kaplardım ve asansörüde yavaşlatırdım biraz ki kat geçmesin. tüküren pişman olurdu.:D güzel yazdım eheh. O değilde. Çom basit bir çözümü var her saat kontrol ediceksin. Baktın balgam var. O saatler arasında aşağıya pusucaksın, hamitide 5. kata yolluyacaksın. Her inenden sora balgam varmı yokmu bakıcaksın. Balgam yokken adam indikten sora balgam varsa hamiti çağırıcaksın "HAMİT GEL LAN BULDUM İBİNOYU!" "Allaaah! hemen geliyorum abi! Odunumu alayım. Sora vericeksin beline beline bi hamit bi sen bi hamit bi sen.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Yönetici çoşmuş abi.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 chem yine konuşturdun kimyanı be[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Chem oha oha ahah Anlaşıldı Chem bi apartmana yönetici olursa kesinlikle ama kesinlikle o apartman da oturulmaz!!! Asansör düğmeleri bozduk diye, asansör boşluğun da salladırırsın da adamları ahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yok öyle yapmaz düğmeyi de letken yapar dokunur dokunur çarpılırız[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ulan millet adam gibi de tüküremeyecek mi ağzınının tadıyla:-P[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ben asansörleri kaldırır onun yerine aşağıya büyük bi fan taktırırdım halflifedeki gibin üst kattan atlıyınca uçarak iniceksin zemine konucaksın. Üst kata çıkarkende kollarını açıp kendini fana bırakıcaksın istediğin kata gelincede kolları kapatarak hız kesiceksin, orada bar takarız her kata, tutunur inersin.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Kemikıldan bir orjinal fikir daha :) Ah bi müdür olucaktıkiiii[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 chem sen dünyayı ele geçirsene[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 eheuhehe adam sinir yapmış ama:D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 chem kafayı tavana gömmicek misim peki?[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ehehehe Chemicalın Bele odun fikri çok hoşuma gitti:D Her apartmana Chemi gibi bi yönetici lazım. Fan fikri de çok güzel.Asansörlerde pişiyoruz öyle fan olsa güzel olur püfür püfür... (Hayır yaa fanın dibinde mini etekli kızları bekliyceğimide nerden çıkarttınız?=)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 @shadow sen sölemesen aklıma gelmicekti sen saatleri belirle ben de gleirim[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar