Cuma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ewt arkadaslar basımdan gecen bugun yasadigim bir olayi anlaticam . simdi edebiyat dersindeyiz ogretmenımız acaip muhafazakar turbanlı bi kadın . kendisinden son derece rahatsiz olurum bu tutumun dan dolayi sureklı muslumanlıgın propogandasini filan yapar gerci bunda bi sorun yok ama asiriya kacıyo (turban takmadiginiz için yanıcaksiniz filan gibi) nese işte bu dersde yunus emreden bahsemeye basladi sole bi konu anlatti yunus emre dergah da ( ne anlama eldigini bilmiyorum ama ibadet yapilan bi yer heralde de) odun taşima gorevi verilmiş bunun işi giddip dergaha yakıcak odun bulmasiymiş yunus emre gittimi gelmek bilmiyormus tum gununun odun toplamak la geciriyormus bunu merak edenler sormuslar emreye oda sole demiş '' ben dergaha egri odun bile girmesini istemiyorum onun için dos dogru odunlar bulmak için ugrasiyorum '' demiş yanı yunus emre ole yamuk cıkıntılı odunlar deil ip gibi dumduz odunlar bulup getiriyormus . ve ogretmen su sozuyle dewam etti '' ewt gordunugunuz gibi yunus durustugunu buradada gosteriyo '' o anda bn yanımdakı akadasıma donup ulan bole salaklık lık mi olur dedim . ogretmen de bunu duymus heralde dedi birisi ordan bişi dedi dedi bende benım soledigim sey duydugunu fark edip ben dedim cok luzmsuz bir sey yapiyormus diip sozume dewam ettim . ogretmen uzun sure sacma sapan konustu yok nasil dermişim ona ole bi lafı cok muhreten bi insanmiş o kadar durust insna bole denmezmiş peki arkadaslar ne diicem ki yanı sonucta odun bu yanıcak ve bole sacmalıkmı olur dier odunların sucu ne o zman hem bosuna orman katlediliyo duz odun bulunmasi için hem egri olmak fiziksel bi ozellık bence cok sacma hadi yunusun dusunce tarziyla dusnelim o zamnda dogrular yakılmıs oluyo . bence cok sacma bişi ve bole bi luzumsuzlugu yunus emrenın yapacagini da tahmın etmiyorum ee sizin fikirlerınız ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hocan sallamıs ya yalnız devlet okuluna nasıl türbanlı nasıl calısıyo orayı anlamadım:-?[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) [Bu mesaj Asgard tarafından 07 Kasım 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya turbanlı olarak gelmiyo . ama onun yerıne peruk filan takıyo ama acaip propoganda yapiypo her verdigi ornek de alahın adi geciyo . alah la ilgi bi konu acildigi zaman ders tamamaiyle kaynıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Allah sabır versin ne diyem:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya versin tabı elimde kalcak yoksa sene sonunu nasil getircem onu dusnuyom . ama tek bi ii yanı var kadının alahın kuluna hakaret etmiyo :D bide sozlu notunu vrirken hepminizn alahın kulu oldugumuzu goz onunde tututyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 heheue o yonden iyiymis bak hepiniz Allahın kulusunuz al sana 10:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bence de biraz sallamış gibi geldi... böyle propaganda yapanları da sevmem zaten.. türban altından neler gösteren tipler var.. once kendilerine baksınlar.. dinde zorlama yoktur..hocana bunu de yeri gelirse eğer :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 töbe töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 edebiyatın bazı dönemlerini maddi olarak düşünmeyeceksin. manevi yönü ağırlıklı nesirler, şiirler yazılmıştır. yani odun taşımasının mecazi yönden kastettiği bir olay vardır, eğri olmamasının vs. mesela meçhule kalkar bir gemi limandan diye bir şiir vardı; hoca bu çok önemli filan diyordu ben de alt tarafı gemi gdiyor işte filan gibi yorumlamıştım fakat şiir gemi yolculuğunu deil, insanın ölümünü anlatıyormuş. yani bu mantıkla yaklaşmak gerekiyor yoksa sınavdaki ilk sorudan sıfır puan alıyosun :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 07 Kasım 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hocam fazla kaşınma sonra 90 ortalama yapıosun 4 düşüyo delirirsin boş yere papaz olursun senenin sonun da değmez öyleleriyle uğraşmaya he de geç ayı dayı hesabı :)[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Sinifa türbanli geliyorsa hakkinda sikayetci ol zaten. Ayrica bunlar soyut örnekler, sehir efsaneleri bir nevi. Ha kadin bunu inanarak anlatiyorsa yazik kendisine gercekten.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yunus emre'yi böyle boş bi şekilde eleştirmeden önce, ciddi bir biçimde edebiyat, sembolizm, mecazi anlatım gibi kavramları özümsemen gerekiyor, ben de öğretmenin yerinde olsam çok kızardım, çok inanılmaz bi adam çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bı kadar sığ değerlendirilemez ki.. kim bilir ne kadr derin anlamlar var o hikayenin içinde[signature][hline]You were the wind beneath my wings, taught me how to fly With you I lived among the kings, how could this ever die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya arkadaslar yorumnlar için saolun ama baska bir anlami yok bildiginiz odun ya odun yok baska bi anlami filan adam o kadar cok dogruyu durustluge tapiyormus ki odunların bile yamuk olmasina tahammul edemiyomus ole aksma kadar dum duz odun ariyoömus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: sir, 07 Kasım 2005 18:47 tarihinde demiş ki: yunus emre'yi böyle boş bi şekilde eleştirmeden önce, ciddi bir biçimde edebiyat, sembolizm, mecazi anlatım gibi kavramları özümsemen gerekiyor, ben de öğretmenin yerinde olsam çok kızardım, çok inanılmaz bi adam çünkü. ahahahaha :)[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 aah ah öyle bi hocam olucaktı !:( etmediğimi bırakmazdım heralde,sonunda öğretmenliği bırakıp endonezya'ya göçmen giderdi . sen edebiyat diye din dersine giriyo olmayasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya yok zaten acaip planlarım var . zaten bak din ve siyasetten konu acildimi ders acaip kaynıyo ben kıbarlık olsun die bişi deömiyodum bugunku olaydan sora gorcek o . diicem sizin gibiler yuzunden laık modern bi turkıye olusamiyo filan die dot etcem kadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 heyt kim tutar seni bea[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 öfkeyle kalkan zararla oturur[signature][hline]You were the wind beneath my wings, taught me how to fly With you I lived among the kings, how could this ever die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yok ofkeyle kalksam o an çimden ettigim kufur leri dısari yansıtırdım :d her seyi cok sakın ve planlı yapicam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 saçma salak işler.. boş işler...boşver[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 o benim edebiyat hocam olsa onun sınıftan zırlayarak çıkmasını sağlardım , yanlış anlaşılmasın din karşıtı bi insan diilim , sadece din propogandasına karşı bir insanım. (ulan keşke benim hocam olsaydı yaaaa)[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Cuma, 07 Kasım 2005 19:53 tarihinde demiş ki: ya arkadaslar yorumnlar için saolun ama baska bir anlami yok bildiginiz odun ya odun yok baska bi anlami filan adam o kadar cok dogruyu durustluge tapiyormus ki odunların bile yamuk olmasina tahammul edemiyomus ole aksma kadar dum duz odun ariyoömus şu yazdığına inanabiliyo musun gerçekten?ahah koskoca yunus emre abi, oduncu değil adam ya, yüzyıllardır okunan, şiirleri onlarca dile çevrilmiş bir adam![signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya ebnde ole diodum kuzenım anlatiyodu olm turbanlı kadın sole yapti bol yapti die bedne hep dua ederdim keseke bizede ole birisi girse de ogretmen olduguna pişman etsem die ama oldu işte bu sne ama dedikerlimin hiçbirini yapamdim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya o kadar da değil sir yüz yıllar önce olan bi olay odun sonuçta adı üstünde hepsinin gideceği yer belli yamuğu düzümü war[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar