MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 tümay dersanesi gecen sene vaat ettiği traktörü vermiyo bu konuda bilgisi olan varmı... hertürlü yorumu bekliyorum...[signature][hline]My Way Or High Wy!!!
yigitsezer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bende sordum vericez vericez diyolar kasım oldu habire erteliyolar...[signature][hline]
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Traktör veren dershane vaşş :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hehehehhhah one ya hakketten traktor veriyolar puhahuaha[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
Soulfly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 dershane çiftçi mi yetiştiriyo ?[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 veya tarımın onemli oldugu bir bolgede mi? ne biliyim komik geldi, bizimki araba veriyordu gecen sene[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing.
tellos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Soulfly, 04 Kasım 2005 12:20 tarihinde demiş ki: dershane çiftçi mi yetiştiriyo ? +1[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 dory nin dediği doğru tarım bölgesinde önemlidir traktör fln.adam arabayı napsın[signature][hline]ABH
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ahahah iyimis : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bu ciddi mi ya,nası yani,boşluğuma geldi buradan linke ulaşabilirsiniz,ama ben bişe anlamadım üretim aracı traktorun basarılı oğrenciler arasında nasıl paylaştırılacağını=/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 04 Kasım 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
helena Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 traktör? şaka yapıyor olmalısınız =][signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 dersane buram buram köy kokuodur.boole kantinde çift sarılı yumurtalar , bal , kaymak falan.. ohhh.[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+}
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 traktör olayını ben de duymuştum. parasını isteseniz...napçanız traktörü. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
ApranaX_ForTe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 traktör veren dersane nedir yaw..:D..kime veriyo bu traktörü bide?..traktör veren dersaneden oss birincisi çıkarmı bide onu sormak lazım:D:D
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 eee adamlar büyük oynuyo tabi;)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 eski olay bu ya, bu arada tümaylılar korkmayın süründürürler ama eninde sonunda veriyorlar bursları benim altınları aralıkta vermişlerdi...[signature][hline]...Nevermore...
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bi dialog anne anne efenim olum dersaneden traktör verdiler ne traktörü olm anne son model mersedez bir beygir önüne öküz takarsan performansı artıyomus deget asabımı sinirlendirme lan benim[signature][hline]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 size komik geliyor olabilir ama çoğu çiftçinin taktörü yoktur,kullanaılması gerekn dönemlerde kiralarlar vede inanın hiç ucuz birşey değil,dershane tarımla ilgilenen nüfusun yoğun olduğu bir bölgede bu kampanyayı yürütüüyorsa baya büyük bir anlamı vardır bunun ordaki insanlara inanın.
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ^^ bunu yapan, dersanenin ankara şubesi, yani tek mantıklı açıklaması böyle abuk birşey yaparak isimlerini duyurmak istemeleri, zaten aslında traktörü vermeyecekler, satıp parasını bölüştürüp dağıtacaklar, o zmn ne gerek vardı traktöre: sükse yapmak işte, reklamın iyisi kötüsü olmaz...[signature][hline]...Nevermore...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 e o zman hakkıyla benmimde garibinme gitti,öehmüş yani,bi eğitim kurumununda ble reklam yapması beni neden bilmem rahatsız etti.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Siz bu traktör verme konusunda ciddi misiniz ya???[signature][hline]All I can do is try...
laverda Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 artık çiftçiyim diyebilen insanların hepsinde traktör var ben çiftçiyim ama ankara gibi bir yerde traktör verilmesi garibime gitti niye ankara dedim ve niye bir öğrenci için dedim hadi tekirdağ da felan verseler tamam bu aletler çok pahalı şeyler ben 13 14 milyarlık araba kullanırken köyde 60 milyarlık traktör var ikinci el aldık. sıfırları daha da pahalı[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: helena, 04 Kasım 2005 18:06 tarihinde demiş ki: traktör? şaka yapıyor olmalısınız =] ne oluo lan dedim bende başta.. anladık ama veriomuş çiftçi.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Öne çıkan mesajlar