Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tümay Dersanesi Traktörü Vermiyo!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
veya tarımın onemli oldugu bir bolgede mi? ne biliyim komik geldi, bizimki araba veriyordu gecen sene[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Mesaj tarihi:
said:
Soulfly, 04 Kasım 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
dershane çiftçi mi yetiştiriyo ?

+1[signature][hline]Biyoloji dersinden...
- Hocam, peniste kemik var mıdır?
+ Yok kızım sana öyle gelmiş.

DN 41
Mesaj tarihi:
bu ciddi mi ya,nası yani,boşluğuma geldi
buradan linke ulaşabilirsiniz,ama ben bişe anlamadım üretim aracı traktorun basarılı oğrenciler arasında nasıl paylaştırılacağını=/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 04 Kasım 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bi dialog

anne anne
efenim olum
dersaneden traktör verdiler
ne traktörü olm
anne son model mersedez bir beygir önüne öküz takarsan performansı artıyomus
deget asabımı sinirlendirme lan benim[signature][hline]
Mesaj tarihi:
size komik geliyor olabilir ama çoğu çiftçinin taktörü yoktur,kullanaılması gerekn dönemlerde kiralarlar vede inanın hiç ucuz birşey değil,dershane tarımla ilgilenen nüfusun yoğun olduğu bir bölgede bu kampanyayı yürütüüyorsa baya büyük bir anlamı vardır bunun ordaki insanlara inanın.
Mesaj tarihi:
^^
bunu yapan, dersanenin ankara şubesi, yani tek mantıklı açıklaması böyle abuk birşey yaparak isimlerini duyurmak istemeleri, zaten aslında traktörü vermeyecekler, satıp parasını bölüştürüp dağıtacaklar, o zmn ne gerek vardı traktöre: sükse yapmak işte, reklamın iyisi kötüsü olmaz...[signature][hline]...Nevermore...
Mesaj tarihi:
e o zman hakkıyla benmimde garibinme gitti,öehmüş yani,bi eğitim kurumununda ble reklam yapması beni neden bilmem rahatsız etti.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Mesaj tarihi:
artık çiftçiyim diyebilen insanların hepsinde traktör var
ben çiftçiyim ama ankara gibi bir yerde traktör verilmesi garibime gitti niye ankara dedim ve niye bir öğrenci için dedim hadi tekirdağ da felan verseler tamam
bu aletler çok pahalı şeyler
ben 13 14 milyarlık araba kullanırken köyde 60 milyarlık traktör var ikinci el aldık.
sıfırları daha da pahalı[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :)
laverda balık değildir..
www.laverda.com.tr
Mesaj tarihi:
said:
helena, 04 Kasım 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
traktör?

şaka yapıyor olmalısınız =]

ne oluo lan dedim bende başta..
anladık ama veriomuş çiftçi.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
  • Yeni Oluştur...