l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 busefer kurtarılamayakcak kadar kötü iyi itemleri yantaraftaki çıpkal adam bırakmıştım soyulursam onlar gitmsin diye çantada idi.banka boşalmış diğer yançarlarda soyulmuş str 3 veren kupe avrdı onu bile almışlar yeni çarı kullanıyom lv 42 daha:((((( yeniden kascam yani:(((([signature][hline]Siz beni hiç anlamıyorsunuz!
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 seni çok iyi anlıyorum üzülme salla gitsin[signature][hline]holigun returns
AKI Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 geçmi$ olsun :([signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 69 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez
Subx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Sarsie "esseğin .ına suyu kaçırmak" sözünü biliyorsun dimi.
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 lwl 40 olmak 1 gunluk iş ıtemlerıne bırsey dıyemem ama
zzz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 geçmiş olsun dioruz paticik olarak... ama arasıra yeni topicler hikayerlerini mutlaka bizle paylaş ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 60k+ Server : Ares
Öne çıkan mesajlar