Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çilekeş konseri(izmir)

Hardter

Öne çıkan mesajlar

daha demın konserden cıktık konserı anlatayım grup super ortam igrenc neden dersenız 12 13 yasındakı cocuklar gelip kuru kalabalık yapmıslar salak salak hareketler pogo yapıoruz sanıp kısılere zarar vermek gıbı bır suru şey vardı neyse gelen kısı cok ama alan cok dardı sonra o gelen bıdıklar sarhoş olup bızım arkadaslara sarmazlarmı falan fılan işte gıttıgıme bin pişmanım ama grup elemanları cok iilerdi yanı süper dıyebılırım ama ortam igrenctı gıden varmı paticikten konsere?[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hardter, 05 Kasım 2005 21:12 tarihinde demiş ki:
daha demın konserden cıktık konserı anlatayım grup super ortam igrenc neden dersenız 12 13 yasındakı cocuklar gelip kuru kalabalık yapmıslar salak salak hareketler pogo yapıoruz sanıp kısılere zarar vermek gıbı bır suru şey vardı neyse gelen kısı cok ama alan cok dardı sonra o gelen bıdıklar sarhoş olup bızım arkadaslara sarmazlarmı falan fılan işte gıttıgıme bin pişmanım ama grup elemanları cok iilerdi yanı süper dıyebılırım ama ortam igrenctı gıden varmı paticikten konsere?

Bu saatte konserden çıkarsanız baya erken bir konsermiş ve çoluk çocuk olması doğal bence :)
Alternatif gençlik İzmir'de...[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

izmirdeyim bayram tatili faln babamı ziyarete geldim . 12 13 yaşnda aptal özenti rakırım fakırım diye dolaşan kızlar gördm ya bi de çilekeşe niye gidilir yaa anlamadım :D ist.daki kolpa tikiler gibi burda da kolpa rakırlar warmış meersem:D rakırım fakırım diye geçinip deep purple kim diyen tipler ehe komediydi orası=)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beybin, 05 Kasım 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
izmirdeyim bayram tatili faln babamı ziyarete geldim . 12 13 yaşnda aptal özenti rakırım fakırım diye dolaşan kızlar gördm ya bi de çilekeşe niye gidilir yaa anlamadım :D ist.daki kolpa tikiler gibi burda da kolpa rakırlar warmış meersem:D rakırım fakırım diye geçinip deep purple kim diyen tipler ehe komediydi orası=)

İlahi komedya diyosun..Kızdan da fakır hmm...[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

evett li fittondan çantaları ama sahte işte.puma alıyolar sahte . ama kolpa rakırlar farklı.onlarınki içten bi kolpalık:D deep purple kim diyen kızlar rakırım diye geçinio uyuz oluyorum..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Sosyal ağlarda paylaş

konser BİOS'taydı...

neyse .. konsere bende gittim.. 13-14 yaşlarındaki kızlar başkalarına özenerek çok komik durumlara düştüler..
Ama konser güzeldi. gurup ta guzeldi.. Bazı salak insanlar vardı sırf insanlara zarar vermek icin bazı hareketler yapıyorlardı.Daha da iğrenci bir kac abaza o kalabalıkta kızların arkasına geçmek için cabalıyorlardı.. yazık walla..[signature][hline]Porsche Cayenne Turbo-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-9L-ML9
VW Polo-Buffbot-3L-ML6
Hyundai Tucson-2L-ML3
Volvo S40-4L-ML5
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ramocan, 06 Kasım 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
konser BİOS'taydı...

neyse .. konsere bende gittim.. 13-14 yaşlarındaki kızlar başkalarına özenerek çok komik durumlara düştüler..
Ama konser güzeldi. gurup ta guzeldi.. Bazı salak insanlar vardı sırf insanlara zarar vermek icin bazı hareketler yapıyorlardı.Daha da iğrenci bir kac abaza o kalabalıkta kızların arkasına geçmek için cabalıyorlardı.. yazık walla..

Bunları ben yazdım ama arkadasın hesabı açıkmış :P[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ramocan, 06 Kasım 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
konser BİOS'taydı...

Ama konser güzeldi. gurup ta guzeldi.. Bazı salak insanlar vardı sırf insanlara zarar vermek icin bazı hareketler yapıyorlardı.Daha da iğrenci bir kac abaza o kalabalıkta kızların arkasına geçmek için cabalıyorlardı.. yazık walla..

aynen ya ben zaten tuvaletın karsısında takıldım çünkü sıktılar adamı baya[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hardter, 05 Kasım 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
yokmuydu kımse o konserde bende nıe gıttım hıc bılmıorum alsancaktaydım kendımı bırden konserde buldum arkadaslarla gırdık napalım:(

hardter yalanını yiim :)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dwinz, 06 Kasım 2005 18:35 tarihinde demiş ki:
said:
Hardter, 05 Kasım 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
yokmuydu kımse o konserde bende nıe gıttım hıc bılmıorum alsancaktaydım kendımı bırden konserde buldum arkadaslarla gırdık napalım:(

hardter yalanını yiim :)

sie len :) zorla goturdun benı tabi:P asdasd[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

bak hala sıkıo uheuah :)
-dodo bak yarın bizimkiler kaçıomuş konsere gelcenmi?
-kimin konseri olm?
-çilekeş lamn.
-haaa sağlam abi gelirim her turlu..
-taam kaçıos yarın..

uheauh aramızdaki bu dialoğuda yalanlarsan yok artık :P[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Sosyal ağlarda paylaş

karızma fılan yaptıgım yok ayrıca grubu sureklı dınlemem öle kendı basıma olsam gıtmem şarkı sözleri guzel oldugu ıcın gıttım bıde ortam vardı dıe ıstersen dwınz arkadasa sor konserı ızledımmı ızlemedımmı burada hıc kımseye ne hava atarım ne yalan sölemıorum elvyn bunu böle bil benı burada kucu dusurmeye calısma[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hardter, 06 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
karızma fılan yaptıgım yok ayrıca grubu sureklı dınlemem öle kendı basıma olsam gıtmem şarkı sözleri guzel oldugu ıcın gıttım bıde ortam vardı dıe ıstersen dwınz arkadasa sor konserı ızledımmı ızlemedımmı burada hıc kımseye ne hava atarım ne yalan sölemıorum elvyn bunu böle bil benı burada kucu dusurmeye calısma

e ortam yoktu diodun[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
stifmeister, 07 Kasım 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
said:
Hardter, 06 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
karızma fılan yaptıgım yok ayrıca grubu sureklı dınlemem öle kendı basıma olsam gıtmem şarkı sözleri guzel oldugu ıcın gıttım bıde ortam vardı dıe ıstersen dwınz arkadasa sor konserı ızledımmı ızlemedımmı burada hıc kımseye ne hava atarım ne yalan sölemıorum elvyn bunu böle bil benı burada kucu dusurmeye calısma

konserde ortam yoktu yanı cocuklar vardı counlukla yanı bız 7 arkadas o anlamda ortam dedım

e ortam yoktu diodun
[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...