KahnX Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Öyle bir program lazım ki bütün bu etrafımdaki enayilerden sömüreyim.Acaba bilen varmı bu olayı nasıl yaparım ? Çevredeki bütün güvenliği açık olmayan wirelessları sömürmek istiyorum.Böylece bağlantımı 1 mb üstüne çıkartabilicem :D (ne zekiyim) Varmı bilgisi olan ?[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben arada babamın notebook uyla usttekilerin wirelessını somuruyorum çok hoş oluyo[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) [url=http://www.fenerbahce.org]fenerbahçeurl] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 aslında sağlam potansiyel var bu enayilerde böyle büyük binalar varya 30katlı falan toplu konutlar. (babamın çalıştıı şirket yapıyo şimdi bitane bizim okulun yanına 5 tane toplu konut hayvan gibi.) her binaya 2-3 alıcı koyucaksın. en az 10mbit diyorum ben[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 wireless kurup eve guvenlik önlemi almayan bi enayi bulcaksin bide..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ben kullanıyorum öyle bi program ama kusura bakma crack bulamadığım için 50$ gibi bi para bayıldım ve paylaşmak niyetinde de hiç değilim.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 istanbuldaki hotspot noktaları... wireles a deginmişken laptoplarında wireless olanlara nete girebilcekleri bazı yerler..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 tamam program işini hallettik diyelim, çok daha güçlü bir alıcı nereden bulabilirim mesela 1 km alanı olan bir alıcımız olsa ortalama 50 mb gibi bi bağlantıya ulaşılmazmı yani :D bu fikirleri paylaşmayın kimseyle aman[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 50mb??? oha be.. wirelessın bağlantı hızı kaç bi kere onu hesapla önce daha sonra wirelessların vericileri de önemli ayrıca onun kullandığı elektrik ve onu verceğin para bi akıllı sen diilsin heralde[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ya vericilerden banane ben sadece daha gelişmiş bi alıcı takıcam bi de bi programla hepsine bağlanıcam. 10 mbps 'ı geçer kesin orası belli. (1 km menzili olan bi alıcı bulabilirsem) hem elektrik parası neye verecekmişim ne saçma bi cevap ya[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Kusura bakma ama seninki de saçma :) Mevcut wireless modemlerin çıkışları da 10-20 metreye kadar[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: KahnX, 08 Kasım 2005 17:09 tarihinde demiş ki: ya vericilerden banane ben sadece daha gelişmiş bi alıcı takıcam bi de bi programla hepsine bağlanıcam. 10 mbps 'ı geçer kesin orası belli. (1 km menzili olan bi alıcı bulabilirsem) hem elektrik parası neye verecekmişim ne saçma bi cevap ya sen elektirigide kacak kullaniyosundur kesin:D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: KahnX, 08 Kasım 2005 17:09 tarihinde demiş ki: ya vericilerden banane ben sadece daha gelişmiş bi alıcı takıcam bi de bi programla hepsine bağlanıcam. 10 mbps 'ı geçer kesin orası belli. (1 km menzili olan bi alıcı bulabilirsem) hem elektrik parası neye verecekmişim ne saçma bi cevap ya iyide istersen çanak anten falan kullan yine bişey yapamazsın menzili var onların hepsinin ayrıca sen 10km çapındaki bir yerden 10mbps hızla bağlanabileceğini falan mı düşünüyosun? mevcut bir wireless modemin 10m2 deki maksimum hızıyla ilgili bir bilgin varmı ayrıca söylüyorum tek akıllı sen değilsin bu dünyada[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 evet diğer akıllı da fastreload :D 2 kişi yter tüm dünyaya eheh alınma la şaka :P[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 doğru alıcı bişey farkettirmiyo saçmaladım.Bana sadece program lazım :D ya bi davion programın ismini yazsa çok güzel olucak da [signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... [Bu mesaj KahnX tarafından 08 Kasım 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ya mevcut wirelesslar nasıl 10-20 metre benimki 100-200metre diye biliyorum ya?[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Açık alanda 100 m benimki mesela. Kapalı alanda da 30 m falanmış ama yan odadan kullanamıyorum o başka. Dipnot: Yan odadan kullanamıyom ama dış kapının orda kullanabiliyom. Enteresan bişi.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Duvar kalınlığı, odada ki madeni eşyalar, elektronik cihazlar vs hepsi alınan sinyal gücünü etkileyebiliyor.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 evet mesela salondaki wireless babamın odasının kapısında çekiyor 2adım atınca kesiliyor =)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 wirelesslerin sinyallerinin dalga boyu çok düşük, mikrodalga gibi. dalga boyu düşük sinyalleri çok sayıda açıp kapatınca 1 dalgayı 2 defa açıp kapayıp dalgayı bozma şansın olmuyor, e haliyle çok miktarda 010101 şeklinde aç kapa veri transferi oluyor. Ama kısa dalgaboyu yüzünden daha çok mesafe gidiyo aynı yerden 10 defa geçiyor gibi. Daha çok etkileniyor. (cmleri vardı bu dalga boylarının sanki ama yalandır.) Misal mors alfabesi ile iletişim yapılan telsiz frekansının dalga boyu çok çok yüksek. 1-2metre gibi bir rakat hatırlıyorum. Aynı dalgayı 2 defa açıp kapayınca karşı tarafa giderken dalga bozuluyor. Bu yüzden morsdaki açma kapama sinyalleri kulak ile ayırt edilebilicek kadar uzun -.--.--.-.- şeklinde uzun kısalar ile ayırt ediyorsun. Ama ne varki uzun dalga boyu misal bir evin içinden geçerken aynı duvarın içinden 1 defa geçiyor. Çünkü dalga boyu duvardan daha uzun. Ama düşük dalgaboylu wireless sinyalleri o duvardan geçeren defalarca duvarın içinde dalga hareketi yapmaya devam ediyor böylece duvar ile daha çok temas ediyor. Duvarın içinden geçcem diye bindefa kıpraşıyo içinde yani. böle hatırlıyorum bunu yanlışım varsa düzeltin[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Büromda dsl var evimde 150 metre'den fazla uzaktan gelen bir wireless hattım var. Çok kesinti olsada normal şartlarda ve özellikle gece saatlerinde çok iyi.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar