tellos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 2-3 prog.dır baya ortak paydada buluşuyor bu adamlar. gercekten cok kalıtelı bir prog. izlerken zevk aldıgım nadir tartışmalardan biri.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bana sanki programin ismi ve mantelitesi acisindan suni olarak fikir ayriliklari yaratiliyormus gibi geliyor. Ayni fikirde olabilecekleri cogu konuda sacma bi sekilde farki dusunuyormus gibi yapiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: dreagloth, 07 Ekim 2005 19:30 tarihinde demiş ki: Sorunda burda başlıyor zaten ben Barlas`ı tanıdım tanıyalı kendi fikri yoktur başta kim varsa ya da kimden bir çıkarı varsa onun fikirlerine paralel şeyler söyler hep. özaldan başlar şimdiki akp hükümetine kadar uzanır... barlas böyle bir adam.[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Absolut, 06 Ekim 2005 10:07 tarihinde demiş ki: Barlasın üslübu kadar rahatsız edici başka bir tartışma programı görmedim. Ne karşı tarafı dinliyor ne de tek kelime akıllıca birşey diyebiliyor. Tek yaptığı lafı kesip yeni salak sorular sormak. Adam demokrat. :)[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 patilerin çoğunluğunun benim gibi düşündüğünü görünce sevindim diyebilirim, fikir ayrılıklarını bir kenara bırakırsak, barlasın tartışma üslubu hakikaten böyle bir programa yakışmayacak düzeyde, garip bir biçimde her konuyu alakasız yönlere çekip bilgi ve fikir eksiğini gizlemeye çalışıyormuş gibi geldi bana...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 e oha yani "bilgi ve fikir eksiğini gizlemeye çalışıyormuş gibi geldi bana" bu kadar gaza gelip yazmayın. ben niye avukatlık yaptımki şimdi :) gine de bilgi ekslikliği olduğunu hiç sanmıyorum,[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yeni adsl tariflerini tartışırlarken izledim ilk defa. Konga devamlı Barlas'a giydirdi durdu. ADam iy şeyler söylüyo da, bu ayar merakı nedir çözemedim?[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ayar verilmez, alınır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Passanger, 02 Kasım 2005 13:02 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 06 Ekim 2005 10:07 tarihinde demiş ki: Barlasın üslübu kadar rahatsız edici başka bir tartışma programı görmedim. Ne karşı tarafı dinliyor ne de tek kelime akıllıca birşey diyebiliyor. Tek yaptığı lafı kesip yeni salak sorular sormak. Adam demokrat. :) Kesinlikle:).Ben beğeniyorum en azından yanındaki adam kadar terbiyesiz değil.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Bariz şekilde "dönek" olduğu bilinen, "satılık" bir kalem olan Barlas'ı nasıl olurda sever bir insan evladı, meraklar içersindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: forgiver, 02 Kasım 2005 17:48 tarihinde demiş ki: e oha yani "bilgi ve fikir eksiğini gizlemeye çalışıyormuş gibi geldi bana" bu kadar gaza gelip yazmayın. ben niye avukatlık yaptımki şimdi :) gine de bilgi ekslikliği olduğunu hiç sanmıyorum, forgiver demek istediğim şuydu, herkes her konu hakkında uzman değil, haliyle bu yorumcular da öyle; ama emre kongar programlara konulara daha iyi hazırlanıp, hakim olup geliyor, barlas ise yüzeysel bilgilerle yetinip (iktidara yağ çekmekten vakit bulamıyordur heralde) bu eksiğini tartışmayı farklı yönlere çekip kızıştırarak kapatmak istiyor...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Seyrediomusunuz şu an ? Fransadaki olaylardan yök ve türban olayına girdiler. Süper bağlıyolar konuları :D YA bu adamlar hakkaden sevmiolar birbirlerini. Program biterken jenerik yerine ikisinin birbirlerine bakışlarını ve mikrofon çıkarışlarını gösterseler daha güzel olcak. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 07 Kasım 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kopuk bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bu adamlar hakikaten birbirlerini sevmiolardı ama program dolayısıyla bi yakınlaşma olmuş bunlarda. Etten püften şeylerden birbirlerine giriolar bazen. Yani ben anlıorum ekrandan adamın demek istediğini ama öbürü anlamıo.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar