Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yorum Farkı @NTV

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

said:
dreagloth, 07 Ekim 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
Sorunda burda başlıyor zaten ben Barlas`ı tanıdım tanıyalı kendi fikri yoktur başta kim varsa ya da kimden bir çıkarı varsa onun fikirlerine paralel şeyler söyler hep.

özaldan başlar şimdiki akp hükümetine kadar uzanır...
barlas böyle bir adam.[signature][hline]A country that's divided
Surely will not stand
My past erased, no more disgrace
No foolish naive stand
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 06 Ekim 2005 10:07 tarihinde demiş ki:
Barlasın üslübu kadar rahatsız edici başka bir tartışma programı görmedim. Ne karşı tarafı dinliyor ne de tek kelime akıllıca birşey diyebiliyor. Tek yaptığı lafı kesip yeni salak sorular sormak.

Adam demokrat. :)[signature][hline]Nietsche is dead...
God!!!
Sosyal ağlarda paylaş

patilerin çoğunluğunun benim gibi düşündüğünü görünce sevindim diyebilirim, fikir ayrılıklarını bir kenara bırakırsak, barlasın tartışma üslubu hakikaten böyle bir programa yakışmayacak düzeyde, garip bir biçimde her konuyu alakasız yönlere çekip bilgi ve fikir eksiğini gizlemeye çalışıyormuş gibi geldi bana...[signature][hline]...Nevermore...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Passanger, 02 Kasım 2005 13:02 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 06 Ekim 2005 10:07 tarihinde demiş ki:
Barlasın üslübu kadar rahatsız edici başka bir tartışma programı görmedim. Ne karşı tarafı dinliyor ne de tek kelime akıllıca birşey diyebiliyor. Tek yaptığı lafı kesip yeni salak sorular sormak.

Adam demokrat. :)
Kesinlikle:).Ben beğeniyorum en azından yanındaki adam kadar terbiyesiz değil.[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 02 Kasım 2005 17:48 tarihinde demiş ki:
e oha yani
"bilgi ve fikir eksiğini gizlemeye çalışıyormuş gibi geldi bana"
bu kadar gaza gelip yazmayın.

ben niye avukatlık yaptımki şimdi :)
gine de bilgi ekslikliği olduğunu hiç sanmıyorum,

forgiver demek istediğim şuydu, herkes her konu hakkında uzman değil, haliyle bu yorumcular da öyle; ama emre kongar programlara konulara daha iyi hazırlanıp, hakim olup geliyor, barlas ise yüzeysel bilgilerle yetinip (iktidara yağ çekmekten vakit bulamıyordur heralde) bu eksiğini tartışmayı farklı yönlere çekip kızıştırarak kapatmak istiyor...[signature][hline]...Nevermore...
Sosyal ağlarda paylaş

Seyrediomusunuz şu an ?

Fransadaki olaylardan yök ve türban olayına girdiler. Süper bağlıyolar konuları :D

YA bu adamlar hakkaden sevmiolar birbirlerini. Program biterken jenerik yerine ikisinin birbirlerine bakışlarını ve mikrofon çıkarışlarını gösterseler daha güzel olcak.

[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 07 Kasım 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...