GodBlessU Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 beyler geçen günlerde site hacklendi fln bişeler yazdılar şifresini deiştren herkes hacklenmişti fln site artık eski haline döndümü güvenlimi suan??
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 siteye girio mu ki?[signature][hline]Nick: Liquid_SnaKe Server:Ares Job:Kasar Hood Lwl:63 Clan:Alan olmadı daha Np:1xxxxx
PartyCrasher Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 adsl den girilemiyor cablo modemden giriliyor..[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x NP: 7xxxx Clan : THEONE
arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 site süper ultra güvenli :D walla hiçbişey yok sitede güvenlimi değilmi bilmiom şifre değişmiyo kayıp şifre yollamıyor . guide safası da yok anca duyuru yapıyor site ondan dolayı süper güvenli :D[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula
Öne çıkan mesajlar