MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Lucasarts'ın geçtiğimiz sene içinde iptal ettiği Sam & Max serisinin haklarını Telltale Games'e sattı. Telltale Games ise Sam & Max 2 : Freelance Police'den farklı bir oyun çıkartacağını söyledi. Anlaşılan yeni bir Sam & Max oyunu geliyor arkadaşlar. Umarım bu sefer adventure sevenlerin istekleri doğrultusunda bi oyun yaparlar da Larry 8 rezaleti tekrar yaşanmaz. Kaynak: Eurogamer[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee
octopus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bence yalan olur, ama olmazsa, çizgi film gibi cartoon yaparlarsa güzel olabilir.[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bu tür adventurelarda ben her zaman grafiklerin çizim olmasından yanayım larry 8 bence rezaletti o açıdan, oyunun tüm havası gitmişti sam&max de çok severek oynadığım bi oyundu işallah yenisi de eskisi kadar güzel olur.[signature][hline]In flames we trust.
Öne çıkan mesajlar