MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Lucasarts'ın geçtiğimiz sene içinde iptal ettiği Sam & Max serisinin haklarını Telltale Games'e sattı. Telltale Games ise Sam & Max 2 : Freelance Police'den farklı bir oyun çıkartacağını söyledi. Anlaşılan yeni bir Sam & Max oyunu geliyor arkadaşlar. Umarım bu sefer adventure sevenlerin istekleri doğrultusunda bi oyun yaparlar da Larry 8 rezaleti tekrar yaşanmaz. Kaynak: Eurogamer[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bence yalan olur, ama olmazsa, çizgi film gibi cartoon yaparlarsa güzel olabilir.[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bu tür adventurelarda ben her zaman grafiklerin çizim olmasından yanayım larry 8 bence rezaletti o açıdan, oyunun tüm havası gitmişti sam&max de çok severek oynadığım bi oyundu işallah yenisi de eskisi kadar güzel olur.[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar