l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Oyunda abys gemdeyim yaratıklara ok atıyorum gebermiyolar canları gitmiyo hareket etmiyolar siloid bin yerinde zıplıyor.Sizdede aynı olay mevcutmu?[signature][hline]Siz beni hiç anlamıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ewet sarsie cim herkeste war nasıl dimi herkesle aynı problemi paylaşmak[signature][hline]64 paper mage np :12xxxx clan :ChEtE server :cypher açılacak ( banned ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 doğru söyle allah aşkına cevap verin kafalı yicem abys kasamıyoz![signature][hline]Siz beni hiç anlamıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Herkes de var sarsieciğim aynı sorun bekliyolar düzelsin diye.. Yanlız arkadaşlar bir dmg bu kadar güzel anlatılır değil mi? Harikasın sarsie![signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: Mohikan da takılıyoz bir süre... güle güle w00t Server: Ares Durum: 70 mi olsam charı mı satsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ah bı oyuna gırebılsemde cvb yazabılsem[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Malesef Banlandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar